• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

evet hanımlar şu an yazarken göbek atıyorum halay çekiyorum resmen :halay: ben perşembe günü başladım ve bugün tartıldım tam 2700 gr gitmiş ve ben şok sabah sabah neşem yerine geldi. Ne zaman başlasam hep başarısız oluyordum sizin sayenizde başardım çoookkk teşekkürlerr :KK200:

40350203-AF34-4796-88B3-0D3B02E4A76E.jpeg
Bu da benim 3. Gün tartım
Hergun böyle yarım yarım gitse ne güzel olur:KK48:

evet hanımlar şu an yazarken göbek atıyorum halay çekiyorum resmen :halay: ben perşembe günü başladım ve bugün tartıldım tam 2700 gr gitmiş ve ben şok sabah sabah neşem yerine geldi. Ne zaman başlasam hep başarısız oluyordum sizin sayenizde başardım çoookkk teşekkürlerr :KK200:
Tebrik ederim canim
Süper gitmiş
İlk hafta çok motive edici oluyor
Bendende gider ins:KK53:

Kizlar iyi geceler uyumayan var mi biraz dertleselim..Benim abim var esi dogum yaptiktan yarim saat sonra vefat etti minicik bebegimiz annesiz kaldi bundan 3 yil onceydi o zaman benik buyuk oglum 4 aylikti.acilma 10 cm oldugu halde doguramadi o yuzden bebgimiz oksijensiz kaldi kuveze aldilar hemen ölmeden hic goremedi bebegini.Bende sutum oldugu icin emzirdim yigenimi.Yani sut ilusumda oldu.Abik tekrr evlendi evlendigi kisi ben ona annelik yaparim diyerek yaklasti cok iyiydi mukemmeldi taaki kendi bebesi olana kadar.Onlara ugradik bizim bebegimzle hic ilgilenmiyor yemek yedirmiyor uyutmuyor gece 12 oluyo bebegim nereye nasil uyuycagini bilemiyo abim ayrilamiyo diger bebegi icin nasil olcak napcaz dusunmekten uyuyamiyorum cok uzuluyorum :KK43:(((
ya kıyamam o da bebek nasıl yaparlar tamam insanın kendi çocuğu çok değerli ama daha çok küçük:KK43:

1 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
SABAH
1 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay tabiki:KK66:
İki haşanmış yumurt
1 bardak süt
/ pparça peynir
.....
ARA
Yoğğurt
3-4 badem
...
ÖĞLE
Bilmiyorum yemek götürünce bozuluyo dükkanda dolap yok ve hava çok sıcak
....
ARA
Yulaf ezmesi
1 erik
...
AKŞAM
Ya aslında yemek istemiyorum ama bakıcam eve geliş saatime göre
...
ARA
1 bardak süt
Kbak çekirdeği
Bol bol su bitki çayları ve limonlu su
@fatma7454
:KK48: Pg akşam yenmiş halini de görelim :KK50:
Bize örnek oluyor
Belirsizlikler yenmis olur aksama:KK200:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK15:süpersin kuzummmm maşaAllah :nazar: daha daha gidecek inşallah sağlıcakla :KK49::KK49:

Günaydın kızlar :KK37:
regl ödemi ile tartıldım sabah :işsiz: çıkmadan önce çok tedirgindim açıkçası çünkü tam bugüne gelmesi beni üzdü:KK43:
lakin gelin görün ki haftalık hedifimi tam 12 den vurmuşum :KK55:
1 haftada bana göre tam 3 kilo sevgili başkanıma göre A AklinYolu1 2.2 vermiş bulunmaktayım :21:
önce kendi kendimi alkışlayacağım bir müsade :KK9::KK9::KK9::rolleyes:
yeni yeniden veriyor olmak saglıklı beslenmek çok güzel çünküsüüüüü :KK68::sampiyon:
haftaya reglimden biteceğinden yine yakın sonuçlar alacağımı düşünüyorum :cool:
umuyorum hepiniz sonuçlardan memnundur:KK19::KK200::KK49:
çok güzel grup oldukkkk :nazar: aman dağılmak yok :halay:
yeni.jpg

Günaydın kızlar :KK37:
regl ödemi ile tartıldım sabah :işsiz: çıkmadan önce çok tedirgindim açıkçası çünkü tam bugüne gelmesi beni üzdü:KK43:
lakin gelin görün ki haftalık hedifimi tam 12 den vurmuşum :KK55:
1 haftada bana göre tam 3 kilo sevgili başkanıma göre A AklinYolu1 2.2 vermiş bulunmaktayım :21:
önce kendi kendimi alkışlayacağım bir müsade :KK9::KK9::KK9::rolleyes:
yeni yeniden veriyor olmak saglıklı beslenmek çok güzel çünküsüüüüü :KK68::sampiyon:
haftaya reglimden biteceğinden yine yakın sonuçlar alacağımı düşünüyorum :cool:
umuyorum hepiniz sonuçlardan memnundur:KK19::KK200::KK49:
çok güzel grup oldukkkk :nazar: aman dağılmak yok :halay:
Eki Görüntüle 2174605
Ahaha bana arada laf sokmasan olmaz. Tebrik ederim tamamen seni zorlamak icin yaptim. :KK50::KK53:

Back