• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

1 AĞUSTOS ÇARŞAMBA
SABAH
1 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay tabiki;)
İki haşanmış yumurt
1 bardak süt
/ pparça peynir
.....
ARA
Yoğğurt
3-4 badem
...
ÖĞLE
Bilmiyorum yemek götürünce bozuluyo dükkanda dolap yok ve hava çok sıcak
....
ARA
Yulaf ezmesi
1 erik
...
AKŞAM
Ya aslında yemek istemiyorum ama bakıcam eve geliş saatime göre
...
ARA
1 bardak süt
Kbak çekirdeği
Bol bol su bitki çayları ve limonlu su
@fatma7454

Ben 55 kiloyum , saglikli besleniyorum diye olumlama yapilabilir.

Durumlar nasil .:KK45:

Mecbur gorucez. Ayran ve marul baska bi sey beklemiyorum yarin. :KK45:

Ada sen emziriyorsun degil mi. Kendini cok sikmadan haftada yarim kilo verebilirsin.

O yuzden mi sadece aksamlari ortaya cikiyorsun. :confused:

Normalde uyku bir mazeret degil yalniz ilac kullaniyorsan... En gec 14. dedi tarti bakanimiz. :KK8:
Güzel bir eksi görecek gibisin hadi heyecanla bekliyorum :)
Evet emziriyorum bebeğim çok küçük diye korkuyorum da biraz dün sütüm azaldi
Nasıl yapacam bilmiyorum
mizah-karikatur_1337700131127.jpg
Ayy aynı ben :)))))
Bence gayet güzel canım tebrik ederimmm

Gunaydin arkadaslar 1 saatir tarti resmi yuklemeye calisiyorum. Yuklenmiyor. Dosya boyutu nedeniyle islenemiyor diyor. Halbuki onceki yukledigimdeki gibi ayni telefonda cekip yuklemeye calisiyorum. Neden kaynakli olabilir acaba
Sanirim zoomladiginda boyut kuculuyor . O resmi kirpabilir misin ya da bana email atarsin.

Gunaydin arkadaslar 1 saatir tarti resmi yuklemeye calisiyorum. Yuklenmiyor. Dosya boyutu nedeniyle islenemiyor diyor. Halbuki onceki yukledigimdeki gibi ayni telefonda cekip yuklemeye calisiyorum. Neden kaynakli olabilir acaba
Bendede aynı sorun oluyordu A AklinYolu1 dediği gibi kırpma yaparsana resmi gönderebilirisin denesene:))

Güzel bir eksi görecek gibisin hadi heyecanla bekliyorum :)
Evet emziriyorum bebeğim çok küçük diye korkuyorum da biraz dün sütüm azaldi
Nasıl yapacam bilmiyorum

Ayy aynı ben :)))))

Bence gayet güzel canım tebrik ederimmm
Teşekkürler ;)

Ayyy sinirlerim zıpladı bu nedir yaaa açlıktan öldüm iki gündür sadece
100 gram mi :KK43:
A AklinYolu1 Sena616 Sena616
Canim hemen uzulme. Umidini de kaybetme. Ilk gunler vucut anca alisiyor yeni duzene. Ben bu topige baslamadan once baslamistim diyete. Ilk hafta sadece 700 gram falan anca verdim heralde. Sonrasinda tikir tikir gitmeye basladi kilolar. Temmuzun 25 inden bugune 2 kilo gitmis bile.

selam hanımlar ben geldim biraz geç geldim evde değilim çünkü. Bugün bana biraz zor geçer gibi oldu aacıktım gibi ama direndim yemedim. Bugün ofiste herkese magnum almış patron bana da getirdi ben hayır diyip geri çevirdim :halay: akşam süt kardeşimin doğum günü vardı ellerimle pasta aldım ondan da yemedim, çekirdek yendi ondanda yemedim efendi efendi çayımı içtim oturdum :KK45::KK59: yarın eksileri görmek istiyorum aminnn bu arada sessiz gözükebilirim ama bütün mesajları tek tek okuyorum cevap yazınca sayfa karışıyor gibi oluyor ondan bazen cevap yazmıyorum hepinize iyi geceler şimdeden :KK200:
Seni yerim ben maşallah azmine :nazar:

Back