• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

:halay::21:

Eklentiler

• 98F36339-0829-4788-8917-28455FF62C33.png
    98F36339-0829-4788-8917-28455FF62C33.png
    247,2 KB · Görüntüleme: 33
Ayyy sinirlerim zıpladı bu nedir yaaa açlıktan öldüm iki gündür sadece
100 gram mi :KK43:
A AklinYolu1 Sena616 Sena616
Üzülme canım bazı vücut lar az yemek yemeye başladığında korumaya kıtlık moduna alıyor seninde muhtemelen öyledir az olsun yağdan olsun sıkma canını :))

Kizlar iyi geceler uyumayan var mi biraz dertleselim..Benim abim var esi dogum yaptiktan yarim saat sonra vefat etti minicik bebegimiz annesiz kaldi bundan 3 yil onceydi o zaman benik buyuk oglum 4 aylikti.acilma 10 cm oldugu halde doguramadi o yuzden bebgimiz oksijensiz kaldi kuveze aldilar hemen ölmeden hic goremedi bebegini.Bende sutum oldugu icin emzirdim yigenimi.Yani sut ilusumda oldu.Abik tekrr evlendi evlendigi kisi ben ona annelik yaparim diyerek yaklasti cok iyiydi mukemmeldi taaki kendi bebesi olana kadar.Onlara ugradik bizim bebegimzle hic ilgilenmiyor yemek yedirmiyor uyutmuyor gece 12 oluyo bebegim nereye nasil uyuycagini bilemiyo abim ayrilamiyo diger bebegi icin nasil olcak napcaz dusunmekten uyuyamiyorum cok uzuluyorum :KK43:(((
Coook üzüldüm ya. Benim eşim de üvey anne olayını yasadi ve gerçekten çok sıkıntı bir durum... abin eşiyle konuşsun inşallah faydası olur. Çünkü konusuncada faydası olmuyor.
Bence yinede abin konuşsun eve gizlice kamera yerleştirsin. Kadın yine aynı devam ediyorsa sizin bakma durumunuz varsa siz bakin

Canim hemen uzulme. Umidini de kaybetme. Ilk gunler vucut anca alisiyor yeni duzene. Ben bu topige baslamadan once baslamistim diyete. Ilk hafta sadece 700 gram falan anca verdim heralde. Sonrasinda tikir tikir gitmeye basladi kilolar. Temmuzun 25 inden bugune 2 kilo gitmis bile.
İnşallah öyle olur cnm emziriyorum diye de daha çok kisamiyorum
Kuzum moral bozmadan ,yola sıkıca devam et kendini aç bırakma sağlıklı şeylerden doyana kadar yeyip yasaklılardan kaçıyoruz
İnşallah cnm
Süpersin canım tebrik ederim :)
Üzülme canım bazı vücut lar az yemek yemeye başladığında korumaya kıtlık moduna alıyor seninde muhtemelen öyledir az olsun yağdan olsun sıkma canını :))
İnşallah öyledir canım benim zor gidecek gibi duruyor :(
Bende -1 500 gr 10 günde
bayram da :halay:gelsin 65 ler:KK6::KK6:
Kendime bide alkış:KK9::KK9:
Süpersin canm tebrik ederim :))

@swtyheart içim gitti canım yaaa
çok üzüldüm :cry::cry::cry:
oysa onun daha çok sevgiye ilgiye ihtiyacı var
şimdi ne kadarlık meleğim
imkanın gücün olsa da keşke eşin de razı olsa sen alsan süt annesi yada babanne falan yok mu ne biliyim anane:cry::cry:
resmen ağlıyorum şuan rabbim acısın yavruya yüzüne gülsün inşallah

Back