- 28 Temmuz 2017
- 2.690
- 6.735
- 158
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canooo haydi tartı fotolarını heyecanla bekliyürüüükGünaydın kızlar
Azmine, iradene maşallah seni yerim şimdi dışarıda işim var hemen dönüp tartı işlerine bakacağım2kilo gitmiş bile hatta küsuratlı ama benim tartıda anca bu kadar
Üzülme canım bazı vücut lar az yemek yemeye başladığında korumaya kıtlık moduna alıyor seninde muhtemelen öyledir az olsun yağdan olsun sıkma canını :))Ayyy sinirlerim zıpladı bu nedir yaaa açlıktan öldüm iki gündür sadece
100 gram mi
A AklinYolu1 Sena616
Ayyy ben uyukluyordum o saatteKuasar gelsene kizzz.
Coook üzüldüm ya. Benim eşim de üvey anne olayını yasadi ve gerçekten çok sıkıntı bir durum... abin eşiyle konuşsun inşallah faydası olur. Çünkü konusuncada faydası olmuyor.Kizlar iyi geceler uyumayan var mi biraz dertleselim..Benim abim var esi dogum yaptiktan yarim saat sonra vefat etti minicik bebegimiz annesiz kaldi bundan 3 yil onceydi o zaman benik buyuk oglum 4 aylikti.acilma 10 cm oldugu halde doguramadi o yuzden bebgimiz oksijensiz kaldi kuveze aldilar hemen ölmeden hic goremedi bebegini.Bende sutum oldugu icin emzirdim yigenimi.Yani sut ilusumda oldu.Abik tekrr evlendi evlendigi kisi ben ona annelik yaparim diyerek yaklasti cok iyiydi mukemmeldi taaki kendi bebesi olana kadar.Onlara ugradik bizim bebegimzle hic ilgilenmiyor yemek yedirmiyor uyutmuyor gece 12 oluyo bebegim nereye nasil uyuycagini bilemiyo abim ayrilamiyo diger bebegi icin nasil olcak napcaz dusunmekten uyuyamiyorum cok uzuluyorum (((
İnşallah öyle olur cnm emziriyorum diye de daha çok kisamiyorumCanim hemen uzulme. Umidini de kaybetme. Ilk gunler vucut anca alisiyor yeni duzene. Ben bu topige baslamadan once baslamistim diyete. Ilk hafta sadece 700 gram falan anca verdim heralde. Sonrasinda tikir tikir gitmeye basladi kilolar. Temmuzun 25 inden bugune 2 kilo gitmis bile.
İnşallah cnmKuzum moral bozmadan ,yola sıkıca devam et kendini aç bırakma sağlıklı şeylerden doyana kadar yeyip yasaklılardan kaçıyoruz
Süpersin canım tebrik ederim :)
İnşallah öyledir canım benim zor gidecek gibi duruyorÜzülme canım bazı vücut lar az yemek yemeye başladığında korumaya kıtlık moduna alıyor seninde muhtemelen öyledir az olsun yağdan olsun sıkma canını :))
Süpersin canm tebrik ederim :))Bende -1 500 gr 10 günde
bayram da gelsin 65 ler
Kendime bide alkış
Teşekkürler canım kolay gelsin sanaAzmine, iradene maşallah seni yerim şimdi dışarıda işim var hemen dönüp tartı işlerine bakacağım
Maşallah canım 84ten inmişsin biraz bahsedermisin motive olsun bize??
Alkış vallaBende -1 500 gr 10 günde
bayram da gelsin 65 ler
Kendime bide alkış
Teşekkürler canımİnşallah öyle olur cnm emziriyorum diye de daha çok kisamiyorum
İnşallah cnm
Süpersin canım tebrik ederim :)
İnşallah öyledir canım benim zor gidecek gibi duruyor
Süpersin canm tebrik ederim :))