- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahAz önce bi mağazaya girdim kendime bişeyler bakmak için xl denedim bol geldi ki giydiğim bedendi ) L denedim bol geldi yok artık dedim ve M denedim AAAA cuk oldu ben şookkk teşekkürler luck m seni seviyorum senin sayende güzel vesilem
Az önce bi mağazaya girdim kendime bişeyler bakmak için xl denedim bol geldi ki giydiğim bedendi ) L denedim bol geldi yok artık dedim ve M denedim AAAA cuk oldu ben şookkk teşekkürler luck m seni seviyorum senin sayende güzel vesilem
Darısı başımıza inşallahAz önce bi mağazaya girdim kendime bişeyler bakmak için xl denedim bol geldi ki giydiğim bedendi ) L denedim bol geldi yok artık dedim ve M denedim AAAA cuk oldu ben şookkk teşekkürler luck m seni seviyorum senin sayende güzel vesilem
Aaa çok sevindim canım senin adınakocaman bi nazar boncuğu sanaAz önce bi mağazaya girdim kendime bişeyler bakmak için xl denedim bol geldi ki giydiğim bedendi ) L denedim bol geldi yok artık dedim ve M denedim AAAA cuk oldu ben şookkk teşekkürler luck m seni seviyorum senin sayende güzel vesilem
"Rica ederim yarın da cıss yersen arkadaşları toplayıp seni dövmeye gelicem haa
ay bende soğuk fitre sütlü kahve istiyorum latte diye diye canım daha çok istedi yaaaAyyy canım nasıl latte çekti. Yavaş yavaş almaya gidiyorum :)
Tabikide yapmıyoruz canımN naz5403 S salinger29 Kuasar @swtyheart sevgili grup arkadaşlarım bugün kaçamak yapmıyoruz yarın çok güzel sonuçlar alıyoruz . Hep destek tam destek
Demişken supurgemi verdim. Ödül olarak latte içmeye gidiyorum :)"
ay bende soğuk fitre sütlü kahve istiyorum latte diye diye canım daha çok istedi yaaa
afiyet olsun kuzummmmDemişken supurgemi verdim. Ödül olarak latte içmeye gidiyorum :)
Sagol canim sana da:) süpürgeyi paketleyeyim derken çok yoruldum ama kahvaltı akşam yemeği yok bugün bana:)afiyet olsun kuzummmm
ya nasıl dayanıyosun bu kadar az yemeye valla ben dayanamıyorumSagol canim sana da:) süpürgeyi paketleyeyim derken çok yoruldum ama kahvaltı akşam yemeği yok bugün bana:)
1 marula ve ayrana kaldım :)
Tamamen 56 yi görme hırsı :)ya nasıl dayanıyosun bu kadar az yemeye valla ben dayanamıyorum
helal olsun be yürüü beeee kim tutar seniiiiTamamen 56 yi görme hırsı :)
Alışıyor inşan tencere doyurmaz iken bazı alışkanlıkları değiştirdim.
Hemen üzerime alındım canım bizde senin sayende kilolarımızdan kurtulyoruzAllah herkesin kalbine göre veriyor. Benim de gönlüme göre takım arkadaşları verdi:)
Tutuyorsun bak çekme yakamı :)helal olsun be yürüü beeee kim tutar seniiii
Cok iyi yapıyorsunuz. Bana da moral oluyor:) . Moralim bozuk iken ne kadar az yesem de kilo veremem.Hemen üzerime alındım canım bizde senin sayende kilolarımızdan kurtulyoruz