• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Az önce bi mağazaya girdim kendime bişeyler bakmak için xl denedim bol geldi ki giydiğim bedendi :KK66:) L denedim bol geldi yok artık dedim ve M denedim AAAA cuk oldu ben şookkk teşekkürler luck m seni seviyorum senin sayende güzel vesilem :KK66:
Maşallah :nazar:

Az önce bi mağazaya girdim kendime bişeyler bakmak için xl denedim bol geldi ki giydiğim bedendi :KK66:) L denedim bol geldi yok artık dedim ve M denedim AAAA cuk oldu ben şookkk teşekkürler luck m seni seviyorum senin sayende güzel vesilem :KK66:
Darısı başımıza inşallah :kahve:

Merhaba kızlar sabahtan sporumu yaptım alışverişe çıktım pazqrım vardı gidemedim ama sonra cuma günü sebze almaya cıkar artık yoruldum
Aaa çok sevindim canım senin adına:nazar:kocaman bi nazar boncuğu sana

Back