- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Tabi ki. Bugun extradan yarim saat yürüdüm. Takım ortalamasi için :)Inanıyorum güveniyorum bize A AklinYolu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki. Bugun extradan yarim saat yürüdüm. Takım ortalamasi için :)Inanıyorum güveniyorum bize A AklinYolu1
Aksam bi sey yeme sadece salata ve ayran:)Akşam ne yemek yapsam canlar bir fikir verin
Anliyoruz onun kilo oldugunu.A AklinYolu1 kizzzz kılıyım yazmışım çok güldüm kendime
Beni dinle sen.Timam o zaman akşamki menüm bu teşekkürler
gidecek gidcek canımmmKaçamak mi o ne kiiii tabiki canisi yağlarımız böyle uçup gitsin
Canim bu tatil beni cok kitu yapti ins kilo almamismdirN naz5403 @salinger29 Kuasar @swtyheart sevgili grup arkadaşlarım bugün kaçamak yapmıyoruz yarın çok güzel sonuçlar alıyoruz . Hep destek tam destek
BendeeeeeAynen canım benimkisi tamamen duygusal
Moralim nozuk olduğunda brnn yemenin dibine vuruyor um:))
Domates alin domates. Hic sevmezdim domatesi simdi onsuz olmuyor.Bendeeeee
Ben de size hayranım canlarımSena sana hayranım kıpır kipirsin. Burdayız ayol:)
Ehehee valla ben başkandan kopya çektim ,bugün grupça patates günü ilan edilee, etrafa haber salınaaaBu gün patates gidiyoz herhalde patates pişiyor ocak ta haşlanmış etimde var :))
Çok severim denicem kaptanDomates alin domates. Hic sevmezdim domatesi simdi onsuz olmuyor.
Bi bugun patates yemedim.Ehehee valla ben başkandan kopya çektim ,bugün grupça patates günü ilan edilee, etrafa haber salınaaa
Eveeettt bugünün menüsüne gelelim
@fatma7454
Sabah
Ilık limonlu su
Kahvaltı
1ev poğaçası
1yumurta
4dilim sucuk
Domates salatalık maydonoz
Çay
Ara 2erik 1şeftali
Öğlen 1kase müsli
Ara yarım muz biraz siyah üzüm
Tarçınlı yeşil çay
Akşam
1tabak taze fasulye
Az patates salatası
Bugün meyve çok kaçtı farkındayım kızlar ama pazarda görünce dayanamadım ammmaaaaa çok hareketliydim çok yürüdüm bol ter attım bol su içtim