- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Güzel marka yahu. Supurge de dünya markası :)adın da hayır yokmuş zaten
çöpe at sen onu
Gününü de mi bilmiyorsun. Ekinler mi biciliyordu :)sıkıntı orda zaten kankilotammmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel marka yahu. Supurge de dünya markası :)adın da hayır yokmuş zaten
çöpe at sen onu
Gününü de mi bilmiyorsun. Ekinler mi biciliyordu :)sıkıntı orda zaten kankilotammmm
belli belli ondan alır almaz arıza yapmış dayanamamış sanaGüzel marka yahu. Supurge de dünya markası :)
Gününü de mi bilmiyorsun. Ekinler mi biciliyordu :)
Yerinde olsam bir astologa danisirdim.belli belli ondan alır almaz arıza yapmış dayanamamış sana
yok canım ekinler çıkmış biçilmiş kiraz mevsimi gelmiş ramazan bitmesine de 6-8 gün varmış he bide bizim oranın pazarı varmış bunlardan yola çıkarak kendimi 24 mayıslı yaptım, nufüs ta 23 yazıyor, senelerdir 24 kutluyorum, 23 mayısı da hiç sevmem
babam hangi akla hizmet bilmiyorum ya bir gün geç ya bir gün fazla yazdırdım dedi geçenlerde yine sordum yoo aynı doğru yazdırdım dedi saat net ama 17 ye geliyormuş
Super ya 3 mile yaptın demek. Ekşili olsun tatlı olmasın :)Leslie yaptım inanılmaz güzel ve ter içinde kaldım... 45 dakika yaptım
Kahvaltımı hala yapamadım
Yarın bol ekşili günümüz olsun
EkşiSuper ya 3 mile yaptın demek. Ekşili olsun tatlı olmasın :)
Ütü daha kolay hangisinj aldıysam memnun kaldım. Tartı ve supurge :)Bende philips utu ve supurgeden memnunum tavsiye ederim ama A AklinYolu1 senin için bilemedim. Mikemmel birşey bulursun umarim
Takılıyorum :)
Haklısın baby bu işe artık çözüm getirmeliYerinde olsam bir astologa danisirdim.
Evlilik ameliyat tarihlerinden günü yakalayabilirler.
Ikilemde kaldim. Supurgeyi geri verebilirim, kina yakabilirim. Ikisini de yapmayabilirim.Napıyonuz canlaaar
Süpürgeden memnun değilsen ver tabii de kına nerden esti kuzuuIkilemde kaldim. Supurgeyi geri verebilirim, kina yakabilirim. Ikisini de yapmayabilirim.
Bi kuaförü şikayet ediyorlardı. Yoksam sen misin
Boya yerine kina kullaniyorum. Zamani geldi.Süpürgeden memnun değilsen ver tabii de kına nerden esti kuzuu
A AklinYolu1 canim sen nerdesin
Turkiye ile saat farkı var mi?
Ben çok acıktım ya ne yesem?
Erken kahvaltı bana hiç yaramıyor
Bende acıktım da 1 salatalık yedim, yoğurt, fındık ikilisini denesenA AklinYolu1 canim sen nerdesin
Turkiye ile saat farkı var mi?
Ben çok acıktım ya ne yesem?
Erken kahvaltı bana hiç yaramıyor