• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Güzel marka yahu. Supurge de dünya markası :)

Gününü de mi bilmiyorsun. Ekinler mi biciliyordu :)
belli belli ondan alır almaz arıza yapmış dayanamamış sana :cool:
yok canım ekinler çıkmış biçilmiş kiraz mevsimi gelmiş ramazan bitmesine de 6-8 gün varmış he bide bizim oranın pazarı varmış bunlardan yola çıkarak kendimi 24 mayıslı yaptım, nufüs ta 23 yazıyor, senelerdir 24 kutluyorum, 23 mayısı da hiç sevmem :olamaz:
babam hangi akla hizmet bilmiyorum ya bir gün geç ya bir gün fazla yazdırdım dedi:KK51: geçenlerde yine sordum yoo aynı doğru yazdırdım dedi:KK51: saat net ama 17 ye geliyormuş :KK70:

belli belli ondan alır almaz arıza yapmış dayanamamış sana :cool:
yok canım ekinler çıkmış biçilmiş kiraz mevsimi gelmiş ramazan bitmesine de 6-8 gün varmış he bide bizim oranın pazarı varmış bunlardan yola çıkarak kendimi 24 mayıslı yaptım, nufüs ta 23 yazıyor, senelerdir 24 kutluyorum, 23 mayısı da hiç sevmem :olamaz:
babam hangi akla hizmet bilmiyorum ya bir gün geç ya bir gün fazla yazdırdım dedi:KK51: geçenlerde yine sordum yoo aynı doğru yazdırdım dedi:KK51: saat net ama 17 ye geliyormuş :KK70:
Yerinde olsam bir astologa danisirdim.

Evlilik ameliyat tarihlerinden günü yakalayabilirler.

Back