- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
LuckyYapmak isteyenler çıktı ama son hakkimi bundan kullandım. Lucky i sen biliyorsun zaten.
seviliyorsun çokkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LuckyYapmak isteyenler çıktı ama son hakkimi bundan kullandım. Lucky i sen biliyorsun zaten.
Hahahh süper benimde olması lazım bişey :))Yarın birinci yarışmanin sonu. Bazi arkadaşlar yoğunluktan ve hedefe ulastiklarindan veda ediyor. Onlara bir sürprizim var. Bütün kirli çamaşırlarıni dökücem ortaya :)
Okudum ilk baktığım yer orası. Kimi super diyor. Kimi çok kötü diyor. Belli olmuyor yani.cano nette yorumları okusan bunu verdikten sonra .
bende dün akşam başaldım gece yarım kaldı kızı uyuturken uyumuşum bu sabah 6 da kalktım yine devam ettim temizliğebu akşam da camları sileceğumBen temizlik yaptım dun:)
Ama supurge bozuldu. Bozukmuş onu göndericem bugün.
Sen de mezun ol sana da yazayim:)Hahahh süper benimde olması lazım bişey :))
Sen de ikizlerim benim:)Lucky
seviliyorsun çokkkkkk
hangi marka canımOkudum ilk baktığım yer orası. Kimi super diyor. Kimi çok kötü diyor. Belli olmuyor yani.
Bi kuaförü şikayet ediyorlardı. Yoksam sen misin o:)Şimdi epilasyona geldim birazcık kendimi yakıp dönücem
Uc gun oyalandim dün 2 saatte bitirdim :)bende dün akşam başaldım gece yarım kaldı kızı uyuturken uyumuşum bu sabah 6 da kalktım yine devam ettim temizliğebu akşam da camları sileceğum
yicemmm senii şimdiii ama diyetteyim sen çok latteliisnSen de mezun ol sana da yazayim:)
Sen de ikizlerim benim:)
Türkiye' de değilim canım ben.hangi marka canım
süpürge ve ütüde philips şaşmayın derimmmm
Eve gidince bakalım neymişsin aslında :)yicemmm senii şimdiii ama diyetteyim sen çok latteliisn
ya benim burç olayı karışık belki de boğayım yani bilinmemekte
ama sorana ikizler diyorum gardını alıyorlar
evetttt hatırlıyorum baby niye Türkiye dışında philips yok muTürkiye' de değilim canım ben.
Görmedim o markaları supurgede:)evetttt hatırlıyorum baby niye Türkiye dışında philips yok mu
NASILLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GERÇEĞİ BULABİLİRMİSİNEve gidince bakalım neymişsin aslında :)
Gününü saatini verirsen buluyorum.NASILLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GERÇEĞİ BULABİLİRMİSİN
Vardır bence çünkü o bir dünya markasıGörmedim o markaları supurgede:)
gününü ne diye okudum bir bilsennnnGününü saatini verirsen buluyorum.
VaxVardır bence çünkü o bir dünya markası
senin ki hangi marka
sıkıntı orda zaten kankilotammmmGününü saatini verirsen buluyorum.
adın da hayır yokmuş zaten