- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
LuckyYapmak isteyenler çıktı ama son hakkimi bundan kullandım. Lucky i sen biliyorsun zaten.

seviliyorsun çokkkkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LuckyYapmak isteyenler çıktı ama son hakkimi bundan kullandım. Lucky i sen biliyorsun zaten.
Hahahh süper benimde olması lazım bişey :))Yarın birinci yarışmanin sonu. Bazi arkadaşlar yoğunluktan ve hedefe ulastiklarindan veda ediyor. Onlara bir sürprizim var. Bütün kirli çamaşırlarıni dökücem ortaya :)
Okudum ilk baktığım yer orası. Kimi super diyor. Kimi çok kötü diyor. Belli olmuyor yani.cano nette yorumları okusan bunu verdikten sonra .
bende dün akşam başaldım gece yarım kaldı kızı uyuturken uyumuşumBen temizlik yaptım dun:)
Ama supurge bozuldu. Bozukmuş onu göndericem bugün.
Sen de mezun ol sana da yazayim:)Hahahh süper benimde olması lazım bişey :))
Sen de ikizlerim benim:)Lucky
seviliyorsun çokkkkkk![]()
hangi marka canımOkudum ilk baktığım yer orası. Kimi super diyor. Kimi çok kötü diyor. Belli olmuyor yani.
Bi kuaförü şikayet ediyorlardı. Yoksam sen misin o:)Şimdi epilasyona geldim birazcık kendimi yakıp dönücem![]()
Uc gun oyalandim dün 2 saatte bitirdim :)bende dün akşam başaldım gece yarım kaldı kızı uyuturken uyumuşumbu sabah 6 da kalktım yine devam ettim temizliğe
bu akşam da camları sileceğum
![]()
Sen de mezun ol sana da yazayim:)
Sen de ikizlerim benim:)
Türkiye' de değilim canım ben.hangi marka canım
süpürge ve ütüde philips şaşmayın derimmmm![]()
Eve gidince bakalım neymişsin aslında :)yicemmm senii şimdiii
ama diyetteyim sen çok latteliisn
ya benim burç olayı karışıkbelki de boğayım yani bilinmemekte
ama sorana ikizler diyorum gardını alıyorlar![]()
evetttt hatırlıyorum baby niye Türkiye dışında philips yok muTürkiye' de değilim canım ben.
Görmedim o markaları supurgede:)evetttt hatırlıyorum baby niye Türkiye dışında philips yok mu![]()
NASILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEve gidince bakalım neymişsin aslında :)
Gününü saatini verirsen buluyorum.NASILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLGERÇEĞİ BULABİLİRMİSİN
![]()
Vardır bence çünkü o bir dünya markasıGörmedim o markaları supurgede:)
gününü ne diye okudum bir bilsennnnGününü saatini verirsen buluyorum.
VaxVardır bence çünkü o bir dünya markası
senin ki hangi marka![]()
sıkıntı orda zaten kankilotammmmGününü saatini verirsen buluyorum.