- 28 Temmuz 2017
- 2.690
- 6.735
- 158
- 27
Wuhuuuuu başkanıma bak seenhelal olsun be yürüü beeee kim tutar seniiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wuhuuuuu başkanıma bak seenhelal olsun be yürüü beeee kim tutar seniiii
Aynen canım benimkisi tamamen duygusalCok iyi yapıyorsunuz. Bana da moral oluyor:) . Moralim bozuk iken ne kadar az yesem de kilo veremem.
Duygusal açlıkta alıyorum domatesi. Basıyorum kekigi. Açlık filan kalmıyor :))Aynen canım benimkisi tamamen duygusal
Moralim nozuk olduğunda brnn yemenin dibine vuruyor um:))
Sena sana hayranım kıpır kipirsin. Burdayız ayol:)Nerde bu millet hu huuuuu
Bu gün patates gidiyoz herhalde patates pişiyor ocak ta haşlanmış etimde var :))Menüm
09.20
1 kk peynir, yarım dl Çavdar, 5 zeytin, 1 yumurtadan omlet, şekersiz çay, 1 tombul biber ,domates ,salatalık ,1 çk bal
12.30
1 salatalık ,4 yeşil erik, 2 kayısı
15.00
2 orta boy haşlanmış patates ,1 yt kabak yemeği tanelerinden
Bugün günü erjwn kapattım
Akşam YOK
Su 2,5 lt
Spor 45 dk leslie akşama doğru yapacağım
@fatma7454
Bugun patates yemem ben. 6 gün yedim yeter:)Bu gün patates gidiyoz herhalde patates pişiyor ocak ta haşlanmış etimde var :))
Denicem canımDuygusal açlıkta alıyorum domatesi. Basıyorum kekigi. Açlık filan kalmıyor :))
Not: Ciddiyim
Denicem canım
Dışarıya atıyor um kendimi yoksa evde frenleme zor oluyor kendimi oğluşumla parka gidiyoz:))
Kizzzz bu super harikasın maşallah sana...Az önce bi mağazaya girdim kendime bişeyler bakmak için xl denedim bol geldi ki giydiğim bedendi ) L denedim bol geldi yok artık dedim ve M denedim AAAA cuk oldu ben şookkk teşekkürler luck m seni seviyorum senin sayende güzel vesilem
Kaçamak mi o ne kiiii tabiki canisi yağlarımız böyle uçup gitsin@naz5403 @salinger29 Kuasar @swtyheart sevgili grup arkadaşlarım bugün kaçamak yapmıyoruz yarın çok güzel sonuçlar alıyoruz . Hep destek tam destek
ben pembişciyim o yüzdenForever07 ya bizi niye aynı gruba vermediler biz birbirimizi güzel gazlıyoruz yine gazlıyoruz da o ayrı mevzu
Benim mavi takim ortada yok:)ben pembişciyim o yüzden
bizde gaz çokk
Güzel bi sonuç çıkacak merak etme.Çok sıcak mahvoluyorummmm acaba yarın kaç kılıyım tartılmadım heeeccc