• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ya zaten bir tarti bir supurge. Bunlar çok dikkatli alınmalı. Üçüncü tartımdi. Supurgenin iyisi zor bulunuyor. Artık çoğu torbasız ben tercih etmiyorum.

Bakalim tankinilerim nasıl çıkacak.
Aynen kuzu elektrikli eşya şans işi diyorlar.Bizim süpürge de su filtreli , arada kafayı yiyor arkadan su fışkırtıyor,5 dk sonra düzeliyor ,garantide motoru değişti yine aynı hergele.

Canim bence de sen diyet yapma. Ama burayi da birakma. Evde ne yapiliyorsa ondan ye ama onceden iki tabak yiyorsan simdi bir tabak ye. Bana gore kilo aldiran yedigimiz seylerden cok miktari. Sebzeyle de beslensek asiri yiyince o da kilo yapar sonucta.

Tesekkur ederim. Hep birlikte bu kilolardan kurtulacagiz insallah.
Evet doğru söylüyorsun canım öyle deniyim bir de bakalım

Aynen kuzu elektrikli eşya şans işi diyorlar.Bizim süpürge de su filtreli , arada kafayı yiyor arkadan su fışkırtıyor,5 dk sonra düzeliyor ,garantide motoru değişti yine aynı hergele.
Yani bi tane vardı gözüm kaldı onda. Bunu istemeden almıştım. Eski supurgem süperdi. Motoru yandı onun :)

Back