Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takım ortalamamiz zaten yüksekti. Daha da yükselecek. Biz susalım tartilar konussun :)
Evet valla sağlıklı beslenme böyle birşey işte mutluluk tavanGunaydin nazcim. Ooo keyfimiz yerinde.
yarın ki sonuçlar süper olcak benceTakım içinde herkes yüksek kilolar veriyor, kaçamak yapmıyor demek. Motive edilmemizi sağlıyor. Şahsen ben kilo verip alan birini görünce demoralize oluyorum.
ayyy dimiii birde dinç uyanmakkkEvet valla sağlıklı beslenme böyle birşey işte mutluluk tavan
muhteşem tartılarla geliyoruz ortakkkkBugün menülere ekstra özen , spora özen istiyorum , size güveniyorum
Sena616 psikolojimi pert ettikten sonra eşimle çıkıp bi 3 km yürüdüm ama pişmanlığım geçmiyordu .......
Hareket etmen müthişşş,bugün menün cısslı olmasın kuzuu
Wuhuuu o zaman dans 300500300500muhteşem tartılarla geliyoruz ortakkkk
katılıyorum sana akşam yoğurdumu bile yememişimmBi kereden bi sey olmaz demeyin kizlar. Bi kereden çok şey oluyor.
kop kop kop kopWuhuuu o zaman dans 300500300500
bende bitki çayı içeceğim bugün bol bol31 temmuz menüsü @fatma7454
Bugun hep sivi ağırlıklı olacak.
Sabah : kafeinsiz soya latte
Zerdecal latte
Ogle : hindiba
Aksam: sinirsiz ayran bütün bir marul
Aralarda Limonlu su, bitki çayları.
ay seni gidi latte ci adını latte mi yapsakAyyy canım nasıl latte çekti. Yavaş yavaş almaya gidiyorum :)