ehehee takımda her telden çalan var maşallah mikemmelizz harikayızzBizim takım diye söylemiyorum deli doluyuz :) motivasyon süper
Yapmak isteyenler çıktı ama son hakkimi bundan kullandım. Lucky i sen biliyorsun zaten.ay seni gidi latte ciadını latte mi yapsak
Kahretsin bugün de kilo veriyoruz:)ehehee takımda her telden çalan var maşallah mikemmelizz harikayızz
Ben temizlik yaptım dun:)Ben de kaçtım bulaşıklar bekliyüüür ,yine gelirim gözüm üzerinizdeee
Bugün de yandı yağlar tey teyyyyyyKahretsin bugün de kilo veriyoruz:)
Amaniiiiiin niye kız daha yeni geldi ürünBen temizlik yaptım dun:)
Ama supurge bozuldu. Bozukmuş onu göndericem bugün.
Ya zaten bir tarti bir supurge. Bunlar çok dikkatli alınmalı. Üçüncü tartımdi. Supurgenin iyisi zor bulunuyor. Artık çoğu torbasız ben tercih etmiyorum.Amaniiiiiin niye kız daha yeni geldi ürün
Aynen kuzu elektrikli eşya şans işi diyorlar.Bizim süpürge de su filtreli , arada kafayı yiyor arkadan su fışkırtıyor,5 dk sonra düzeliyor ,garantide motoru değişti yine aynı hergele.Ya zaten bir tarti bir supurge. Bunlar çok dikkatli alınmalı. Üçüncü tartımdi. Supurgenin iyisi zor bulunuyor. Artık çoğu torbasız ben tercih etmiyorum.
Bakalim tankinilerim nasıl çıkacak.
Evet doğru söylüyorsun canım öyle deniyim bir de bakalımCanim bence de sen diyet yapma. Ama burayi da birakma. Evde ne yapiliyorsa ondan ye ama onceden iki tabak yiyorsan simdi bir tabak ye. Bana gore kilo aldiran yedigimiz seylerden cok miktari. Sebzeyle de beslensek asiri yiyince o da kilo yapar sonucta.
Tesekkur ederim. Hep birlikte bu kilolardan kurtulacagiz insallah.
Yani bi tane vardı gözüm kaldı onda. Bunu istemeden almıştım. Eski supurgem süperdi. Motoru yandı onun :)Aynen kuzu elektrikli eşya şans işi diyorlar.Bizim süpürge de su filtreli , arada kafayı yiyor arkadan su fışkırtıyor,5 dk sonra düzeliyor ,garantide motoru değişti yine aynı hergele.
cano nette yorumları okusan bunu verdikten sonra .Yani bi tane vardı gözüm kaldı onda. Bunu istemeden almıştım. Eski supurgem süperdi. Motoru yandı onun :)
Bende hergün tartılıyorumBen de her gün tartılıyorum. İpin ucunu kaçırmamak gerek.
Bana rakipsin sıkı rakipleri severim kanka31 temmuz menüsü @fatma7454
Bugun hep sivi ağırlıklı olacak.
Sabah : kafeinsiz soya latte
Zerdecal latte
Ogle : hindiba
Aksam: sinirsiz ayran bütün bir marul
Aralarda Limonlu su, bitki çayları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?