- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün içiyorum bugün daha fazla içeyimSen diyet yapma ada. Rezene cayi sut için iyi gelir diye duymuştum.
Canim bence de sen diyet yapma. Ama burayi da birakma. Evde ne yapiliyorsa ondan ye ama onceden iki tabak yiyorsan simdi bir tabak ye. Bana gore kilo aldiran yedigimiz seylerden cok miktari. Sebzeyle de beslensek asiri yiyince o da kilo yapar sonucta.Kızlar sütüm azaldi
Tesekkur ederim. Hep birlikte bu kilolardan kurtulacagiz insallah.Ooo super
Gunaydin nazcim. Ooo keyfimiz yerinde.Günaydın kızlaaaarrr
Fatmacım klavyenin azizliğine uğramışım canım 32 temmuz diye bişeymi var sen anla 31 temmuz @fatma745432 temmuz salı
SABAH
1 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay
Peynir
Domates
1 Yumurta
....
ARA
4-5 badem
1 fincan bitki çayı
....
ÖĞLE
yeşil mercimek
Bulgur pilavı 4 kaşık
.....
ARA
Bir kase kayısılı yoğurt
.....
AKŞAM
Yok
...
ARA
1 bardak limonlu su
1 bardak bitki çayı
3-4 badem 1 bardak süt @fatma7454
Şimdi bu durumda takım ortalamamız yükselmiş oluyo dimi :))Uc gundur latte icmiyorum. Kan testinden sonra latte icicem yaaaa.
Takim olarak cok iyi gidiyoruz. Guzel sonuclar bekliyorum sizden yarin .
He valla diyet yaparken hergun tartı günü bana zatenSuper.. demek ki oluyormuş :)
Takıma hoş geldin kelebek. Listeye ekleyeceğim seni. Yalniz biz yüklediğimiz için tarti resmini yarında yuklemen gerekiyor. Sana her gün tarti gibi oldu ama aslında haftada bir canım :)
Takım ortalamamiz zaten yüksekti. Daha da yükselecek. Biz susalım tartilar konussun :)Şimdi bu durumda takım ortalamamız yükselmiş oluyo dimi :))
Ben de her gün tartılıyorum. İpin ucunu kaçırmamak gerek.He valla diyet yaparken hergun tartı günü bana zaten
Atarız yarında elimiz mahkum
Potporini bekliyoruzzz
Şimdi bu durumda takım ortalamamız yükselmiş oluyo dimi :))
Takım içinde herkes yüksek kilolar veriyor, kaçamak yapmıyor demek. Motive edilmemizi sağlıyor. Şahsen ben kilo verip alan birini görünce demoralize oluyorum.Bu takim ortalamasi nedir, mantigi ne, ne ise yariyor? Ne cok soru sordum boyle:))
Kesinlikle beni de çok etkiliyorTakım içinde herkes yüksek kilolar veriyor, kaçamak yapmıyor demek. Motive edilmemizi sağlıyor. Şahsen ben kilo verip alan birini görünce demoralize oluyorum.
Kilo vermek bulaşıcıdır çünkü almakta öyle.Kesinlikle beni de çok etkiliyor