- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Görsellerle desteklediğin için teşekkür ederim, bu Da motivasyonun bir parçası:,(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim yarın da cıss yersen arkadaşları toplayıp seni dövmeye gelicem haaGörsellerle desteklediğin için teşekkür ederim, bu Da motivasyonun bir parçası:,(
Aksam I erken kapatamadim canimMenün harika akşamı erken kapattıysan süt içebilirsin acıkınca
Sağılasın bacımm ins sayenizdeHelal ossun gardaşım demeden duramadım
Haa geç de yemişsin kız kelebek .O zaman 3 yk yoğurt yesen olur mu o da aldırıyor muAksam I erken kapatamadim canim
8:10 gece yedim süt bana kilo aldiriyor
Icmesem iyi
Acik maya başladım bile ama bugün ilk gün gayet normal
O cıss yiyo, o böcekli havuza girecek yarın cıss yerseSağılasın bacımm ins sayenizde
Yok yoğurt aldırmıyorHaa geç de yemişsin kız kelebek .O zaman 3 yk yoğurt yesen olur mu o da aldırıyor mu
Tamam kuzu suyu unutma zaten yiyeli 2 saat olmuş haklısınYok yoğurt aldırmıyor
Bisi yimem daha saat kaç olmuş
Hoşgeldin dedektif kelebeğim .Ne güzel hareketli bir gün olmuş .Kuzum bozma moralini sen bir sürüüüüü yol katettin, pis yağları erittin şu yaptıklarını düşünmek ne mikemmeel bir şeySlm kızlar ben geldim
Gruplar kurulmuş motivasyonlar tavan maaşallah :))
Ben bugün bütün gün çarşıdaydım çok yorgunum.
Kıyafet alışverişine gittik daha verilecek çok kilom varmış onuda öğrenmiş oldum
Geç olsun if yapmışsın ne güzel ,hareketli geçmiş bozma moralini hemen, yarın telafisi yapılırMenüyü de yazayım geçmişi okuyayım
30 temmuz menüsü @fatma7454
Sabah;
1 yumurta, domates salatalik peynir çay
Ceviz badem findik leblebi karışık kuruyemiş
Akşam; kuru fasulye salata yoğurt
Geç geldik o yüzden yemek 20:30 a kaldı
Su 2 lt oldu, dışarda olduğumdan içemedim
Spor yok çünkü bütün gün dışardaydım...
Sen bu mesaji yazarken ben zerdecalli yogurdumu yiyorum.
Makarna olabilir ama pasta nefsini koreltmez sally.
Pilates ve yoga yapiyorum. Zumba yapiyordum bu ara biraktim ada.
yemez artik merak etmeBaşkan geliyo ,başkanım salinger yarın cıss yerse onu böcekli havuza kesin atıcaz tamam mı sen çivili sopa ile kovala ben ayağına çelme takıcam oda düşücek içine.
Yoga bana yavaş geldi,pilates müthiş sıkılaştırıyormuş, zumbaya da hastayım te ma etmajeeeeMaşallah ne güzel mutlaka faydasını görmüşsündür mutlaka
Zumba çok eğlenceli ve zor görünüyor:)