• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Benim telefon yine sapitti:)) Cocugu parka goturmustum yeni geldim. Menu yazmam gecikti o yuzden.

Sabah:
3 kasik menemen
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
Yesillik
Sekersiz cay

Oglen:
5 kasik bulgur pilavi
3 kasik taze fasulye yemegi
Yesillik

Ara: 1 dilim karpuz

Aksam:
1 orta boy patates, bir cay kasigi kadar zeytin yagi, bol yesillikle hazirlanmis patates salatasi.

Ve bugunu de boylece kapattik.
@fatma7454

Evet canım yemeği oldum olası çok yemem benim sorunum abur cubur :KK53: onları yemesem 55bile olurum o_Oçokmu uçtum:oha:
Nerden geldigini biliyorum ben de yiyordum oyle seyleri ama iste insulin direnci olusuyor , yas geciyor, kilolar uzerine oturuyor. Yoksa ben de bayilmiyorum zerdecalli yogurda. :KK70:

Dedigim gibi kepekli grissiniler bir derece her gun olmamak sartiyla yiyebilirsin.

Kizlar cok dusundum ve bu ikisini aldim bakalim. :halay:

61Kf-XGL65L._UX425_.jpg

714QcB5KYpL._UY550_.jpg

bugün arkadaşımın vegan ürünler satan küçük mekanına yardım etmeye gittim. tüm gün elimin altından mercimek köfteleri , sigara börekleri geçti.. sadece hazırladığım patates içinin tadına baktım kaşığın ucuyla. şanlı direnişim devam ediyor En Büyük TÜRKİYE
helal olsun böyle devamm:halay:

Nerden geldigini biliyorum ben de yiyordum oyle seyleri ama iste insulin direnci olusuyor , yas geciyor, kilolar uzerine oturuyor. Yoksa ben de bayilmiyorum zerdecalli yogurda. :KK70:

Dedigim gibi kepekli grissiniler bir derece her gun olmamak sartiyla yiyebilirsin.
Kesinlikle haklısın yaş geçtikçe vücut tipi bile bozuluyor artık:KK42:
Ama inşallah baş edeceğiz bu inatçı kilolarla hep beraber :spor:

Sondan basliyorum naz.Yemegi az yiyorsun, cubuk krakeri tercih etme . Form morm hikaye onlar :) Seni aciktirir. Ulker in kepekli grissinileri var bir de. Dayanamiyorsan onlari tercih et canim.

Soyle soyleyeyim bir tabak bulgur pilavi ye daha iyi. :KK8:
bende onu yazacaktım şimdi A AklinYolu1 sabah kuvvetli beslenmeli öğlen normal şekilde akşam az yenmeli ve 7 den önce yenmeli mümkünse

Kesinlikle haklısın yaş geçtikçe vücut tipi bile bozuluyor artık:KK42:
Ama inşallah baş edeceğiz bu inatçı kilolarla hep beraber :spor:

Dogru yere geldiniz efem. :halay:
Kırdın kalbimiğğğğğ.....:KK53:
:KK45::KK45:

Amaniin benim de vücut armut tipi kuzum görsen sanki üst bedenim bana ait alt bedenim başkasına ait bu bacaklar benim olamaz diyorum bütün kilolarım bacakta üstümde bir şey yok

Bi tankini alayim dedim ust baska yere gidiyor alt baska yere. sihirbazlar olur ya keserler vucudu ikiye . Ikisi de tek parca halinde guzel.

bende onu yazacaktım şimdi A AklinYolu1 sabah kuvvetli beslenmeli öğlen normal şekilde akşam az yenmeli ve 7 den önce yenmeli mümkünse

Ben de bazen 4 e cekiyorum bazen 7 ye . Kesinlikle 8 i gecmemeliyiz.

selammm grubumun mükemmel hatunları menüyü en geç yazan benim galiba hemen yazıyorum
Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi

Ara öğün:
orta boy nektari

öğlen:
3 yk kaşığı patates haşlama-kavurma
cacık

Ara öğün:
Sade türk kahvesi
4 adet kuru kayısı

Akşam :
ayran
Orta boy nektari
1 adet haslanmış mısır

akşam menüsünü parça parça yedim ondan biraz karışıko_O
8 km kadar da yol yüründü.
Haricinde de bütün gün bol bol hareket edildi.
Limon su ve normal su 2,5 3 litre içildi.
@fatma7454

selammm grubumun mükemmel hatunları menüyü en geç yazan benim galiba hemen yazıyorum
Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi

Ara öğün:
orta boy nektari

öğlen:
cacık

Ara öğün:
Sade türk kahvesi
4 adet kuru kayısı

Akşam :
ayran
Orta boy nektari
1 adet haslanmış mısır

@fatma7454
Spora hayran kaldım

Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi

Ara öğün:
orta boy nektari

öğlen:
cacık

Ara öğün:
Sade türk kahvesi
4 adet kuru kayısı

Akşam :
ayran
Orta boy nektari
1 adet haslanmış mısır

@fatma7454
Spora hayran kaldım, menü de güzel

Back