• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hoşgeldin dedektif kelebeğim .Ne güzel hareketli bir gün olmuş .Kuzum bozma moralini sen bir sürüüüüü yol katettin, pis yağları erittin şu yaptıklarını düşünmek ne mikemmeel bir şey
Hoşbuldum canım :KK25:
Evet fazlaca hareketliydi ayaklarım çok ağrıyor şu an :confused:
Diyete başlayıp sağlıklı beslenmek için çok geç kalmışım ona kızıyorum sena :silah:

:KK36:Aboww bu nedir ya burda her biseyin bakanı varmış :-)
Sena tarti isleri ve motivasyon bakani. :KK45:

Hoşbuldum canım :KK25:
Evet fazlaca hareketliydi ayaklarım çok ağrıyor şu an :confused:
Diyete başlayıp sağlıklı beslenmek için çok geç kalmışım ona kızıyorum sena :silah:
Evet ya ben de bugun tankiniyi alirken oyle dusundum. O yaglar hep pastalardan geldi. :deli:

Sali 1 ağustosta artı gelirse cıss bakanı olcekk

Carsamba kiz. :halay:

Kizlar cok dusundum ve bu ikisini aldim bakalim. :halay:

61Kf-XGL65L._UX425_.jpg

714QcB5KYpL._UY550_.jpg
Arkadaslar hangisi daha guzel. Ben pembeli bi sey secmistim ama bedeni kalmamis.

Grubun diğer kelebekleri napıyonuz canolar menüler nerde bakalım gelin de 5 mesaj yazıverin LolaLuna LolaLuna seni hiç göremedim hasta falan değilsindir inşallah
Hasta değilim de birkaç gündür erkenden dışarı çıkıp akşam geliyorum o yüzden pek bakamıyorum hemen menü yazıp çıkıyorum , ne güzel yatıyordum arkadaşlar hep bir buluşma ayarlıyorlar:silah: Teşekkür ederim merak ettiğin için, çoğu mesağı da kaçırdım, nasıl okusam diye düşünüyorum:KK51:

Back