- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.734
- 158
- 27
Bencede yemez bütün cıssskotasını doldurduyemez artik merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede yemez bütün cıssskotasını doldurduyemez artik merak etme
O cıss yiyo, o böcekli havuza girecek yarın cıss yerse
Hoşbuldum canımHoşgeldin dedektif kelebeğim .Ne güzel hareketli bir gün olmuş .Kuzum bozma moralini sen bir sürüüüüü yol katettin, pis yağları erittin şu yaptıklarını düşünmek ne mikemmeel bir şey
Öyle düşünme kuzu geçmiş geçmişte kaldı şu başarılarını düşünHoşbuldum canım
Evet fazlaca hareketliydi ayaklarım çok ağrıyor şu an
Diyete başlayıp sağlıklı beslenmek için çok geç kalmışım ona kızıyorum sena
Tabii ki menü bakanı var, spor bakanı var, bide eli maşalı, gaddar tartı bakanı var o benimAboww bu nedir ya burda her biseyin bakanı varmış
Sena tarti isleri ve motivasyon bakani.Aboww bu nedir ya burda her biseyin bakanı varmış
Evet ya ben de bugun tankiniyi alirken oyle dusundum. O yaglar hep pastalardan geldi.Hoşbuldum canım
Evet fazlaca hareketliydi ayaklarım çok ağrıyor şu an
Diyete başlayıp sağlıklı beslenmek için çok geç kalmışım ona kızıyorum sena
Sali 1 ağustosta artı gelirse cıss bakanı olcekk
Arkadaslar hangisi daha guzel. Ben pembeli bi sey secmistim ama bedeni kalmamis.Kizlar cok dusundum ve bu ikisini aldim bakalim.
Nineyim ben günleri ,tarihkeri karıştırırım 1 günden beni mi kırcaksınızSena tarti isleri ve motivasyon bakani.
Evet ya ben de bugun tankiniyi alirken oyle dusundum. O yaglar hep pastalardan geldi.
Carsamba kiz.
Bence 1. Foto tabi son karar seninArkadaslar hangisi daha guzel. Ben pembeli bi sey secmistim ama bedeni kalmamis.
Ay tövbeler tövbesi resmen linç yemişim boğazıma dizdin boğazıma kdkskdfBaşkan geliyo ,başkanım salinger yarın cıss yerse onu böcekli havuza kesin atıcaz tamam mı sen çivili sopa ile kovala ben ayağına çelme takıcam oda düşücek içine.
Ohhh yandanÇok haklısın kuzum bu bilgiler altın değerinde fit kelebeklerim tabiki sürekli kısmak olmaz ölçülü yeyip ertesi günü telafi etmesini bilmeliyiz yoksa ömür geçmez .Pis kilolar şırnakta kalıcak kelebeğim
Bebişim bunlar ne için, tenis için mi? Ben ilkini daha çok beğendimArkadaslar hangisi daha guzel. Ben pembeli bi sey secmistim ama bedeni kalmamis.
Birinci olan güzel canımArkadaslar hangisi daha guzel. Ben pembeli bi sey secmistim ama bedeni kalmamis.
Hasta değilim de birkaç gündür erkenden dışarı çıkıp akşam geliyorum o yüzden pek bakamıyorum hemen menü yazıp çıkıyorum , ne güzel yatıyordum arkadaşlar hep bir buluşma ayarlıyorlar Teşekkür ederim merak ettiğin için, çoğu mesağı da kaçırdım, nasıl okusam diye düşünüyorumGrubun diğer kelebekleri napıyonuz canolar menüler nerde bakalım gelin de 5 mesaj yazıverin LolaLuna seni hiç göremedim hasta falan değilsindir inşallah