- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Evet aynen ogun yerine gecsin.Anladım canım çiğ şekilde yoğurda katıcam yani 1 öğün yapsam yeter
Gecmis olsun. Limonlu su fazla iciyorsun ondandir.Başım çatliyiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen ogun yerine gecsin.Anladım canım çiğ şekilde yoğurda katıcam yani 1 öğün yapsam yeter
Gecmis olsun. Limonlu su fazla iciyorsun ondandir.Başım çatliyiiii
Yok artık okadar uğraştsn sonra valla dükkanda makarna yaptılar biiiç oralı olmadımCano tabi ki regl olanlar ,yakın olanlar istisna .Ama keyfiye yiyip de spor yapmayanlar dilimden kurtulamaz
Kocaman tebrikler papatyaaamYok artık okadar uğraştsn sonra valla dükkanda makarna yaptılar biiiç oralı olmadım
Yok yaa migrenim tuttu üç gündür görexde gelmeye çalışıyorum ama iyice arttıEvet aynen ogun yerine gecsin.
Gecmis olsun. Limonlu su fazla iciyorsun ondandir.
Başakpg senin burcun neydi kiz.
Iste senden beklenen hareket. Yulaf ezmesi neyinize yetmiyor diyeydin.Yok artık okadar uğraştsn sonra valla dükkanda makarna yaptılar biiiç oralı olmadım
Vucudun temizleniyor , o yuzden bas agrilari normal. Bende de migren var ilacsiz gecmiyor pg.Yok yaa migrenim tuttu üç gündür görexde gelmeye çalışıyorum ama iyice arttı
Hic basak gibim durmuyorsun pg.
aynenxe öyle dedimYulaf ezmesi neyinize yetmiyor diyeydin
Neden kiiHic basak gibim durmuyorsun pg.
Geçmiyorr geçmiyorrr ölcem şindikIste senden beklenen hareket. Yulaf ezmesi neyinize yetmiyor diyeydin.
Vucudun temizleniyor , o yuzden bas agrilari normal. Bende de migren var ilacsiz gecmiyor pg.
Seni bi ikizler bi yaya benzettim sanki. Yukselen ne acaba. Saatini biliyor musun.Neden kii
ayy migren ağrısını çok iyi bilirim her ay 1 kez yoklar beni ne çektiğimi Forever07 bilir valla doktora gidip iğne veya serum yaptır canımYok yaa migrenim tuttu üç gündür görexde gelmeye çalışıyorum ama iyice arttı
Ben de bol bol salatalik, domates, marul vs. Ben de bu aksama patates dusunuyorum, ama gecen gunku gibi ekmekle yemeyecegim:))Benimki belli avakado , ayran , marul . Patates yemem yarin.
Tesekkur ederim canim size de afiyet olsun.Ohh afiyet olsun canım
Gecmis olsun, migren agrisi mi yoksaBaşım çatliyiiii
geldim geldimmm iş yerinde internet yok malesef girip girip çıkıyorum ama bütün mesajları tek tek okuyorumKatilin sohbete kizlarrr. Renginiz ne olursa olsun, mavi , yesil , turkuaz, pembe.