Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo bana haftada iki kere ugruyor.ayy migren ağrısını çok iyi bilirim her ay 1 kez yoklar beni ne çektiğimi Forever07 bilir valla doktora gidip iğne veya serum yaptır canım
Ben de bol bol salatalik, domates, marul vs. Ben de bu aksama patates dusunuyorum, ama gecen gunku gibi ekmekle yemeyecegim:))
Tesekkur ederim canim size de afiyet olsun.
Gecmis olsun, migren agrisi mi yoksa
Hicbir mesaji kacirmiyorsun. Begenilerinden gordum. Senin burcun neyddii.geldim geldimmm iş yerinde internet yok malesef girip girip çıkıyorum ama bütün mesajları tek tek okuyorum
Uc gundur temizlik yapicam ittire ittire yapmiyorum.Ben Bayadir evde değildim
Gece geldim temizliğe vurdum kendimi
Bi cay bardağı leblebimi aldım ara yapıyorum şimdi
İlk günüm olduğundan herhalde çok halsizim
İttire ittire is yapıyorum
akrepOo bana haftada iki kere ugruyor.
Doktor bana turuncgil meyvelerden sut urunlerinden uzak duracaksin demisti hatta mercimek de yok.
Aynen ekmeksiz ve yagsiz yiyoruz. Bu sekil tavsiye ederim.
Hicbir mesaji kacirmiyorsun. Begenilerinden gordum. Senin burcun neyddii.
Yapmamak ne mümkün halıları kaldırmıştımUc gundur temizlik yapicam ittire ittire yapmiyorum.
Ben genelde haslanmis patatese bir yaprak marul, yesillik falan dograyip 1 cay kasigi zeytin yagi koyup hepsini karistirarak yiyorum hep salata gibi. Ama resimdeki tarifte super gorunuyor, boyle de denemeliAynen ekmeksiz ve yagsiz yiyoruz. Bu sekil tavsiye ederim.
Kuasar da akrep.
Kolay gelsin. Ben baslasaydim bitirecektim ama baslayamadim .Yapmamak ne mümkün halıları kaldırmıştım
Ayaklarım tozlandı düşün
Hiç yapasım da Yok bu saat oldu bitiremedim iste
Patatesle aram iyi. Kiloyu da sayesinde verdim. Her turlusunu yapiyorum ben, dun beyaz peynirle salata seklinde yedim.Ben genelde haslanmis patatese bir yaprak marul, yesillik falan dograyip 1 cay kasigi zeytin yagi koyup hepsini karistirarak yiyorum hep salata gibi. Ama resimdeki tarifte super gorunuyor, boyle de denemeli
Hadi bana kolay gelsin o zamanKuasar da akrep.
Kilo sorunu olanlarin cogu su grubundan etki alir, bunu biliyor muydun.
Ahh biz toprak olacaktik.
Kolay gelsin. Ben baslasaydim bitirecektim ama baslayamadim .
Sen ikimizin yerine de yap.Hadi bana kolay gelsin o zaman
Hadi gidip yapayımSen ikimizin yerine de yap.
Kuasar da akrep.
Kilo sorunu olanlarin cogu su grubundan etki alir, bunu biliyor muydun.
Ahh biz toprak olacaktik.
ay bilmiyorum ilk defa duydum olabilir ben kaç defa denedim hep başarısız oldum bıraktım iş yerinde bile adım detokscuya çıktı spor yapıyordum geçen sene düznli bıraktım sonra da migren tedavisine başladım ilaçlar hep uyku yaptı mahvetti beni onu bırakınca birden 10 kilo aldım
Kolay gelsin. Ben baslasaydim bitirecektim ama baslayamadim .
Cano ilk gün normaldir vücut alışacak, ara öğünleri aksatma ,gündüz 5 fındık,badem atıştırabilirsinHadi bana kolay gelsin o zaman
Bizim pg de kuafor.Hadi gidip yapayım
Bide kuaförden randevu aldım
Bitirmem lazım acele
Adin cikmis detoxcuya inmez diyetciye diyorsun.ay bilmiyorum ilk defa duydum olabilir ben kaç defa denedim hep başarısız oldum bıraktım iş yerinde bile adım detokscuya çıktı spor yapıyordum geçen sene düznli bıraktım sonra da migren tedavisine başladım ilaçlar hep uyku yaptı mahvetti beni onu bırakınca birden 10 kilo aldım
Insulin direnci olan insana atistirmak yaramiyor araya bi 3-4 saat koymak lazim.Cano ilk gün normaldir vücut alışacak, ara öğünleri aksatma ,gündüz 5 fındık,badem atıştırabilirsin
aynen öyle aynen öyle sizinle tanıştığımdan beri ilk kez diyet yapmak hoşuma gider oldu ne kadar teşekkür etsem az Forever07 ile bizimde geçmişimiz var birbirimizi gaza getirip diyete başlayıp 3. gün oturup tatlı yerdikBizim pg de kuafor.
Adin cikmis detoxcuya inmez diyetciye diyorsun.
...ama bizimle daha tanismamistin. Forever ile gecmisiz eski o beni iyi tanir.
Hala var o potansiyel onda. Ozelden durtuyorum bazen .aynen öyle aynen öyle sizinle tanıştığımdan beri ilk kez diyet yapmak hoşuma gider oldu ne kadar teşekkür etsem az Forever07 ile bizimde geçmişimiz var birbirimizi gaza getirip diyete başlayıp 3. gün oturup tatlı yerdik