• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

ayy migren ağrısını çok iyi bilirim her ay 1 kez yoklar beni ne çektiğimi Forever07 Forever07 bilir valla doktora gidip iğne veya serum yaptır canım
Oo bana haftada iki kere ugruyor.

Doktor bana turuncgil meyvelerden sut urunlerinden uzak duracaksin demisti hatta mercimek de yok.
:KK8:
Ben de bol bol salatalik, domates, marul vs. Ben de bu aksama patates dusunuyorum, ama gecen gunku gibi ekmekle yemeyecegim:))

Tesekkur ederim canim size de afiyet olsun.

Gecmis olsun, migren agrisi mi yoksa

Aynen ekmeksiz ve yagsiz yiyoruz. Bu sekil tavsiye ederim.

Crispy-Garlic-Wedges-6.jpg

geldim geldimmm:halay: iş yerinde internet yok malesef girip girip çıkıyorum ama bütün mesajları tek tek okuyorum
Hicbir mesaji kacirmiyorsun. Begenilerinden gordum. Senin burcun neyddii.

Aynen ekmeksiz ve yagsiz yiyoruz. Bu sekil tavsiye ederim.

Crispy-Garlic-Wedges-6.jpg
Ben genelde haslanmis patatese bir yaprak marul, yesillik falan dograyip 1 cay kasigi zeytin yagi koyup hepsini karistirarak yiyorum hep salata gibi. Ama resimdeki tarifte super gorunuyor, boyle de denemeli

Ben genelde haslanmis patatese bir yaprak marul, yesillik falan dograyip 1 cay kasigi zeytin yagi koyup hepsini karistirarak yiyorum hep salata gibi. Ama resimdeki tarifte super gorunuyor, boyle de denemeli
Patatesle aram iyi. Kiloyu da sayesinde verdim. Her turlusunu yapiyorum ben, dun beyaz peynirle salata seklinde yedim.

Boyle de cok guzel oluyor tavsiye ederim.

Kuasar Kuasar da akrep.

Kilo sorunu olanlarin cogu su grubundan etki alir, bunu biliyor muydun.

Ahh biz toprak olacaktik. :KK70:

ay bilmiyorum ilk defa duydum olabilir ben kaç defa denedim hep başarısız oldum bıraktım iş yerinde bile adım detokscuya çıktı:kızgın: spor yapıyordum geçen sene düznli bıraktım sonra da migren tedavisine başladım ilaçlar hep uyku yaptı mahvetti beni onu bırakınca birden 10 kilo aldım :63:
Kolay gelsin. Ben baslasaydim bitirecektim ama baslayamadim . :KK70:

Hadi gidip yapayım
Bide kuaförden randevu aldım
Bitirmem lazım acele
Bizim pg de kuafor. :KK53:

ay bilmiyorum ilk defa duydum olabilir ben kaç defa denedim hep başarısız oldum bıraktım iş yerinde bile adım detokscuya çıktı:kızgın: spor yapıyordum geçen sene düznli bıraktım sonra da migren tedavisine başladım ilaçlar hep uyku yaptı mahvetti beni onu bırakınca birden 10 kilo aldım :63:
Adin cikmis detoxcuya inmez diyetciye diyorsun. :KK70:

...ama bizimle daha tanismamistin.:KK8: Forever ile gecmisiz eski o beni iyi tanir.

Bizim pg de kuafor. :KK53:

Adin cikmis detoxcuya inmez diyetciye diyorsun. :KK70:

...ama bizimle daha tanismamistin.:KK8: Forever ile gecmisiz eski o beni iyi tanir.
aynen öyle :KK45: aynen öyle sizinle tanıştığımdan beri ilk kez diyet yapmak hoşuma gider oldu ne kadar teşekkür etsem az Forever07 Forever07 ile bizimde geçmişimiz var birbirimizi gaza getirip diyete başlayıp 3. gün oturup tatlı yerdik:halay::kızgın:

aynen öyle :KK45: aynen öyle sizinle tanıştığımdan beri ilk kez diyet yapmak hoşuma gider oldu ne kadar teşekkür etsem az Forever07 Forever07 ile bizimde geçmişimiz var birbirimizi gaza getirip diyete başlayıp 3. gün oturup tatlı yerdik:halay::kızgın:
Hala var o potansiyel onda. Ozelden durtuyorum bazen . :KK45:

Gercekci olacaksin diyet yaparken de beslenirken de. Boylece koruma donemine hazirlik yapilir.:KK49:

Oyle sebze ile omur mu gecer. :deli:

Back