• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

ay
Hala var o potansiyel onda. Ozelden durtuyorum bazen . :KK45:

Gercekci olacaksin diyet yaparken de beslenirken de. Boylece koruma donemine hazirlik yapilir.:KK49:

Oyle sebze ile omur mu gecer. :deli:
sadece sebze ile olmaz düzenli beslenme lazım ,dün çikolata soslu dondurmayla bakıştım ve hayır yemicem bu kadar direniyorum diyip bıraktım kendme şaşırdım resmen

ay

sadece sebze ile olmaz düzenli beslenme lazım ,dün çikolata soslu dondurmayla bakıştım ve hayır yemicem bu kadar direniyorum diyip bıraktım kendme şaşırdım resmen
Daha yeni basladiginiz icin biraz bakismaniz lazim .

Diyet yaparken yasak diye bir sey olmamali kafanizda aksi takdirde tam tersi etkisini gosterip kendinizi yerken bulursunuz.

Bir gun yiyeceksin ama simdi degil. Bir de cikolata soslu tavsiye etmem, sadece sutlu yiyebilirsin.

Kakao ve cikolatanin etkisi daha fazla oluyor daha fazla suruyor.

1a1of2.jpg

Daha yeni basladiginiz icin biraz bakismaniz lazim .

Diyet yaparken yasak diye bir sey olmamali kafanizda aksi takdirde tam tersi etkisini gosterip kendinizi yerken bulursunuz.

Bir gun yiyeceksin ama simdi degil. Bir de cikolata soslu tavsiye etmem, sadece sutlu yiyebilirsin.

Kakao ve cikolatanin etkisi daha fazla oluyor daha fazla suruyor.
bende öyle düşünüyorum çikolata yemektense maraş sütlü yemek tercihim o da maksimum 1 top ve şu an değil en az 1 ay tatlı yemeyi düşünmüyorum

bende öyle düşünüyorum çikolata yemektense maraş sütlü yemek tercihim o da maksimum 1 top ve şu an değil en az 1 ay tatlı yemeyi düşünmüyorum
Koruma doneminde maras dondurmasi yiyordum en az 3 top , bir pogaca yarim simit lahmacun. Kilo almama hicbir etkisi olmamisti.

Ne zaman o kolayi ictim , tamamen degistim. :KK12:

70 e düştüğüm an yerim ama şu an yememem lazım kendimi şartladım biraz
Bence 70 e dusunce odulun yemek olmasin. Bu dusunce tarzi sana ileride zarar verir.

Bir elbise sozu ver kendine , bir kot bi t shirt.

Istedigin zaman yiyebilirsin ama yemiyorsun gibi dusun.

Ben simdi diyeti biraksam %70-80 ayni beslenirim.

Bence 70 e dusunce odulun yemek olmasin. Bu dusunce tarzi sana ileride zarar verir.

Bir elbise sozu ver kendine , bir kot bi t shirt.

Istedigin zaman yiyebilirsin ama yemiyorsun gibi dusun.

Ben simdi diyeti biraksam %70-80 ayni beslenirim.
o da var ama biraz yeme alışkanlığımı düzgüne çevirmem lazım önceliğim bu , aile yapısından dolayı yemek düzenimiz çok karışık onu yola koyduktan sonra inşallah hepsi olacak

o da var ama biraz yeme alışkanlığımı düzgüne çevirmem lazım önceliğim bu , aile yapısından dolayı yemek düzenimiz çok karışık onu yola koyduktan sonra inşallah hepsi olacak
Koyarsin neden olmasin. Yavas yavas her sey olur. Yillarin aliskanligini degistiriyorsun sonucta.

Back