Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonun azizligine ugradim iki kere gitti mesaj:) Kizlarr bu arada gecen hafta icine sigamadigim iki pantolonum biraz sıksa da uzerime oluyor. Bugun onlari deneyince cok mutlu oldum
Biraz dikkat ettikce gitmeyecek kilo yok kizlar. Baslangic asamasinda iyi gidiyorsunuz. Tebrikler.Aynen aynen menumu aksam paylasirim ama bugun iyi gidiyorum bayada hareket ettim
Ben film izliyorum temizlik yapmadim.Canlar gününüz nasıl geçiyor menüler ne alemde ,benim işler bitti yumurta haşlıyorum şu an başka yemek düşünemedik yorulduk
Ben bir fincan sekersiz cayimi ictim, benim oglanla didisiyorum:) Bir taraftan da kafamda yarinin menusunu olusturmaya calisiyorum:Canlar gününüz nasıl geçiyor menüler ne alemde ,benim işler bitti yumurta haşlıyorum şu an başka yemek düşünemedik yorulduk
Benimki belli avakado , ayran , marul . Patates yemem yarin.Ben bir fincan sekersiz cayimi ictim, benim oglanla didisiyorum:) Bir taraftan da kafamda yarinin menusunu olusturmaya calisiyorum:
Teşekkürler cnm bize istisna yaptığın içinnBu kadar emeğe 1 ağustosta artı gelen olursa çivili sopa ile kovalayıp böcekli havuza atacağım ,regl olanlar, regli yakın olanlara lafım yok Eki Görüntüle 2173897
Kuzu ben hiç avakado yemedim ,daha doğrusu almaya cesaret edemedim ,nasıl sence?Benimki belli avakado , ayran , marul . Patates yemem yarin.
Yoksam geliyor civili sopa.Müthiş canlarım sağlıklı menülerden düşünün karar verin
Ohh afiyet olsun canımBen bir fincan sekersiz cayimi ictim, benim oglanla didisiyorum:) Bir taraftan da kafamda yarinin menusunu olusturmaya calisiyorum:
Aynen çivili sopa yanımda duruyorYoksam geliyor civili sopa.
Cok saglikli yagli oldugu icin ikiyi gecmeni onermem. Yogurtla da karistabiliyorsun.Kuzu ben hiç avakado yemedim ,daha doğrusu almaya cesaret edemedim ,nasıl sence?
Kaybetme amann.Aynen çivili sopa yanımda duruyor
Cano tabi ki regl olanlar ,yakın olanlar istisna .Ama keyfiye yiyip de spor yapmayanlar dilimden kurtulamazTeşekkürler cnm bize istisna yaptığın içinn
Anladım canım çiğ şekilde yoğurda katıcam yani 1 öğün yapsam yeterCok saglikli yagli oldugu icin ikiyi gecmeni onermem. Yogurtla da karistabiliyorsun.
Vitamin deposu resmen.
Vitamin A 2%
Vitamin C 16%
Calcium 1%
Iron 3%
Vitamin B-6 15%
Magnesium 7%
Geçmiş olsun dinlen dicem de çalışıyosundurBaşım çatliyiiii