- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Biraz da makarnayi cipsi nasil hazirladigina bagli. Yagsiz , az yagli yapip yogurtla yiyebilirsin mesela. Cips de ayni sekilde kendin kesip firina atabilirsin. Bu bi beslenme sekli olmali artik , yoksa kilo aliyoruz salinger.Esasında ben de sevdiğim şeylerden abartmadan yiyyorum ama makarna ve cipsle bambaşka, tutkulu bir ilişkimiz var. Kiloyu bu ikisi sebebiyle aldım. Şimdi bir tutam makarna yesem büyük aşk sonrası arkadaş kalmaya çalışmak gibi olacak. Acıtacak veya ilişkiye yeni bir şans daha verilecek. Neden böyle romantikleştiysem...
Listede neden yokum
1 ağustosta yüklüyoruzBugün tartı resmi yukleyecekmiydik yoksa 1 agustosta mi
Simdi arkadaslar senayla soyle dusunduk. Takim icinde gruplara ayrilalim kizlar. Hem menu icin hem spor icin extra destek saglayalim. O yuzden arkadasimiz burada olmadigi zaman extra durtelim. Kacamak yaptigi zaman extra uyaralim.
Mavi grup
A AklinYolu1 [COLOR=#0080ff]@Sarellam[/COLOR] K Kimmik [COLOR=#0080ff]@beyaz lotus[/COLOR]LolaLuna
Yesil grup
[COLOR=#00b300]@fatma7454[/COLOR]tulipa [COLOR=#00b300]@Papatya gelini[/COLOR]
Pembe grup
[COLOR=#ff00ff]@Amelie23[/COLOR] [COLOR=#ff00ff]@IRMAKK70[/COLOR]AdaisyLove [COLOR=#ff00ff]@kokulusabun[/COLOR] [COLOR=#ff00ff]@ebrar1980[/COLOR] Sena616
...
Eki Görüntüle 2173735
Teşekkür ederrim cnm dün gece acile gittim daha da kötüleştm ilaca rağmen ateşim 40 i bulduGecmis olsun canim. Hastayken fazla zorlama kendini, meyve sebze bol bol yiyince hem fazla kalori almazsin hem sifa olur. Insallah cabucak iyilesirsin.
Normalde ben ara ogun yemiyorum. Fazla acikmiyorum yemek saatine kadar. Bugunde acikmamistim esim sutlu neskafe icince benim de canim cekti, 1 bardak tarcinli sut ictim ikindin. Onu icince acikmadim, ac olsaydim planim oglenki menunun aynisiydi mecburen yemekler tukensin diye:))
Yok Ama alırım
Sinameki hakkinda iyi seyler demiyorlar pg. Bagirsaklari tembellestiriyormus.
Gecmis olsun ada. Papatya cayi var mi evde.
Seni listeye ekledim takima hosgeldin.
Mkarna benim baş yemeğimdi abartısız söylüyorum bir paket çubuk makarnayı tek başıma yer kalkardım bukadar net.benim adam yarın öğlen götürsün diye makarna yaptım :'( en sevdiği yemek makarna olan kankilerden psikolojik destek bekliyorum
Kimmik canım en başa tarih yaz bide etiket yapmazsan menüyü mesajların arasında bulamazlarKahvalti:
2 bardak şekersiz çay
1/3 yufkadan sucuklu peynirli gozleme
Domates
Salatalik
Beyaz peynir
3 ev yapimi siyah zeytin
Yarım simit
Ogle:
1 muz
1 avuç üzüm
Aksam: (piknikte mangal)
2 dilim dana antrikot
5 köfte
2 dilim sucuk
Közlenmiş biber
Ara:
3 dilim pişmaniye
2 bardak şekersiz cay
Yazmasam daha mi iyiydi acaba? Ne bicim diyetteyim anlamadimGözlemeler, simitler, pismaniyeler... of of of... bayağı fena kaçtı bugün. Tam da birbirimizi motive etmemiz adina güzel bir fikrin akabinde bu yapilan hic hos bir sey degil farkindayim. Ozur dilerim. Telafi edecegim insaallah.
Aaa soslu olmaz oyle. Sade yiyeceksin salin.Yok ben salçalı sosta peynirle döndürüp, cipsi de her çeşitten alıp dev salata kasesinde karıştırarak tükettiğimden dolayı , ucundan kenarından tatmamam gerekiyorbunları gece 2 de yapınca bi de 737383 kg oldum haliyle. ‘Ağır yaşamlar salingerin hikayesi’ne doğru gidiyordum
Yasini hedefini kilosunu boyunu yazan herkesi ekliyorum lola. Ozel olarak etiketlemedim sizleri.Listede neden yokum
Çok güzel bir fikir olmuş. Bu arada benim hedef kilo kismim bos kalmis, 50 kilo diyelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?