- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okey tamam şimdi biraz daha iyi anladımAnladım işte şu anlık grup grup kaynaşıp birbirimizi dürtücez
Hepsini 1 inde tek tek yazacagim cizen bayan. Simdiki karisikligin nedeni 1. yarismanin bitecek olmasi ve 2. yarismada bazi arkadaslarin devam etmeyecek olmasi ama yeniler ve eski arkadaslardan bazilari devam ediyor.birde sizden bişey rica edicem tartı bakanı menü bakanıı falan bütün bakanları bi yazsanız da ben fransız kalmasam olur mu canlarım
okeys tamam tatlımHepsini 1 inde tek tek yazacagim cizen bayan. Simdiki karisikligin nedeni 1. yarismanin bitecek olmasi ve 2. yarismada bazi arkadaslarin devam etmeyecek olmasi ama yeniler ve eski arkadaslardan bazilari devam ediyor.
Menu bakanlari degisecek ona gore, spor bakanimiz var yeni vs vs.
Tamam canım sagol1 ağustos sabahı canım unutma tartı fotoları gelicek
KK de o tip gruplar kurmak yasak sarellam.Keske bi whatsapp grubumuz olsaydi
Yavaş yavaş dönücem diyetime işten memnun kalmadım çok yorucu başka iş bakıcam
@Papatya gelini en son bunda karar kildik.Kizlar tam 20 kisiyiz , 4 gruba ayrildik. Gruptaki arkadaslariniza extra ozen lutfen. Kacamak yapanlari uyaralim.
Mavi grup
A AklinYolu1 Sarellam [COLOR=#0000ff]@Kimmik[/COLOR] [COLOR=#0000ff]@beyaz lotus[/COLOR] [COLOR=#0000ff]@LolaLuna[/COLOR]
Yesil grup
@[COLOR=#00b359]@fatma7454[/COLOR] @[COLOR=#00b359]@tulipa[/COLOR] @[COLOR=#00b359]@Papatya gelini[/COLOR] Amelie23
@[COLOR=#00b359]@ebrar1980[/COLOR]
Pembe grup
@ I IRMAKK70 @[COLOR=#ff4da6]@AdaisyLove[/COLOR] @[COLOR=#ff4da6]@kokulusabun[/COLOR] @[COLOR=#ff4da6]@Sena616[/COLOR]
Forever07
Turkuaz grup
@ N naz5403 @ S salinger29 @ Kuasar @[COLOR=#00b3b3]@swtyheart[/COLOR]
C cizen_bayan
Kizlar karnim acaip acikti. Gittim 3 bardak ayran ictim. Mecbur doyarim ben bununla.
Sagol salin.3 mü bardak afiyet olsun yıvrımm
@ N naz5403 @ S salinger29 @ Kuasar @@swtyheartbenim adam yarın öğlen götürsün diye makarna yaptım :'( en sevdiği yemek makarna olan kankilerden psikolojik destek bekliyorum
Ben yemek acisindan cok kati degilim. Canim tatli cekmiyor ama eger yemeye baslarsam eskisi gibi tatli krizlerimin olacagini biliyorum.benim adam yarın öğlen götürsün diye makarna yaptım :'( en sevdiği yemek makarna olan kankilerden psikolojik destek bekliyorum
Ben yemek acisindan cok kati degilim. Canim tatli cekmiyor ama eger yemeye baslarsam eskisi gibi tatli krizlerimin olacagini biliyorum.
Ben sadece ekmegi kesip makarnadan , pirinc pilavindan az az yenilebilir diye bakiyorum. Ha yenmese daha iyi tabi ki ama arada olabilir.