How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

birde sizden bişey rica edicem tartı bakanı menü bakanıı falan bütün bakanları bi yazsanız da ben fransız kalmasam olur mu canlarım
Hepsini 1 inde tek tek yazacagim cizen bayan. Simdiki karisikligin nedeni 1. yarismanin bitecek olmasi ve 2. yarismada bazi arkadaslarin devam etmeyecek olmasi ama yeniler ve eski arkadaslardan bazilari devam ediyor.

Menu bakanlari degisecek ona gore, spor bakanimiz var yeni vs vs.

I IRMAKK70 en son sen eklendin. :halay:

upload_2018-7-29_21-8-41.png

Hepsini 1 inde tek tek yazacagim cizen bayan. Simdiki karisikligin nedeni 1. yarismanin bitecek olmasi ve 2. yarismada bazi arkadaslarin devam etmeyecek olmasi ama yeniler ve eski arkadaslardan bazilari devam ediyor.

Menu bakanlari degisecek ona gore, spor bakanimiz var yeni vs vs.
okeys tamam tatlım

Kizlar iyi gecelr tatilde oldugum icin cok giremiyorum ama bugun cok kotuyduu hep disardaydik hic duzgun bisey yiyemedm :((( detox mu yapsam

Keske bi whatsapp grubumuz olsaydi :işsiz:
Yavaş yavaş dönücem diyetime işten memnun kalmadım çok yorucu başka iş bakıcam :KK51:
KK de o tip gruplar kurmak yasak sarellam.

Hos yasak olmasa da cok uzun omurlu olacagini sanmiyorum. En iyisi bu tur topikler ama sen yeterince aktif degilsin. En azindan eskisi gibi degilsin. Aktif oldugunda ne kadar hizli kilo verdigini biliyorsun.

benim adam yarın öğlen götürsün diye makarna yaptım :'( en sevdiği yemek makarna olan kankilerden psikolojik destek bekliyorum :mad:
Ben yemek acisindan cok kati degilim. Canim tatli cekmiyor ama eger yemeye baslarsam eskisi gibi tatli krizlerimin olacagini biliyorum.

Ben sadece ekmegi kesip makarnadan , pirinc pilavindan az az yenilebilir diye bakiyorum. Ha yenmese daha iyi tabi ki ama arada olabilir.

Ben yemek acisindan cok kati degilim. Canim tatli cekmiyor ama eger yemeye baslarsam eskisi gibi tatli krizlerimin olacagini biliyorum.

Ben sadece ekmegi kesip makarnadan , pirinc pilavindan az az yenilebilir diye bakiyorum. Ha yenmese daha iyi tabi ki ama arada olabilir.

Esasında ben de sevdiğim şeylerden abartmadan yiyyorum ama makarna ve cipsle bambaşka, tutkulu bir ilişkimiz var. Kiloyu bu ikisi sebebiyle aldım. Şimdi bir tutam makarna yesem büyük aşk sonrası arkadaş kalmaya çalışmak gibi olacak. Acıtacak veya ilişkiye yeni bir şans daha verilecek. Neden böyle romantikleştiysem...:D

Back