- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Ufakligi Asiya aldım şimdi geldim güzel bir Türk kahvesi yapacam buyrun beraber içelimHeyy takım ahalisiii nerdesiniz gününüz nasıl geçiyor
Takım kaptanlarımız A AklinYolu1Hepinize kolay gelsin
Yeni birilerini alabiliyor musunuz kizlar
Tartı resmini yarın atabilir misin sabah aç karnına, günlük düzenli menü bildiririm, sporla desteklerim, günde en az 5 mesaj yazarım aktif olabilirim, sağlıklı beslenirim diyor ve gerçekten kararlıysan aramıza hoşgeldin derimHepinize kolay gelsin
Yeni birilerini alabiliyor musunuz kizlar
Bende kahvemi yaptım karşılık lı içelim canımUfakligi Asiya aldım şimdi geldim güzel bir Türk kahvesi yapacam buyrun beraber içelim
Afiyet olsun canolar ben de evi süpüreceğim şimdi yine gelirim yakın olsaydık içerdik karşılıklıBende kahvemi yaptım karşılık lı içelim canım
Bebeğin kaç aylık bu arada
Tartı resmini yarın atabilir misin sabah aç karnına, günlük düzenli menü bildiririm, sporla desteklerim, günde en az 5 mesaj yazarım aktif olabilirim, sağlıklı beslenirim diyor ve gerçekten kararlıysan aramıza hoşgeldin derim
Burdayım kanka
Naber kanka bizi takım yapmışlar hu huuBurdayım kanka
ah canım benim o kupa benim içinmiydi saol saolGunaydin gunaydin pgg.
Büyüğü 3 buçuk yaşındaBende kahvemi yaptım karşılık lı içelim canım
Bebeğin kaç aylık bu arada
Evet canim bizim takım 2mizd3 başkasından ses çıkmıyor fatma zaten yoğun gelemez hadi hayırlısıNaber kanka bizi takım yapmışlar hu huu
GünaydınGünaydın kızlaaarrr
Ben kesin -4 olacağımBayram çok yaklaştı hepimize bayram için -2 hedef koydum bakalım bayramda kim -2 kg görmüş olacak.
Valla süper heleki tartıdaki eksiyi görünce benSelam canolar yine ben nabersiniz .nasıl gidiyo diyetler yeni kızlar
Ooo rakip ha sevdim bu işi kaç kilosun??Günaydınseni rakip belledim kendime kilomuz çok yakın
Kork benden
İyidir seni sormalıSelam canolar yine ben nabersiniz .nasıl gidiyo diyetler yeni kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?