Canım tartı resmi yarın aç yükleyebilir misin ,başkan listeye ekliyor kg ile birlikte A AklinYolu1Bende yarışmaya katılmak istiyorum bu aralar istihim arttı bu göbek artık gitsin ....her gün menulerimi sporunu gelip yazarım acaba bende katılabilir miyim
Müthiş değişim canım tebrik ederim tam olması gereken beslenme şekliGeçen haftaki ara öğün anlayışım vs. Bu haftaki ara öğün anlayışım
Ayyy ilk gün deneyimimin harika geçtiğini düşünüyorum, ev yapımı içli keteyı paylaşarak yedim, bir de kırmızı fasulyeli salata yedim. İyiydi benceLolaLuna
Geçmiş olsun canım,tavsiyem gün gidicekmişsin çok canın çekerse en sevdiğin cıss dan bir tane al hakkın bitmiş olsun .Yanında suyu mutlaka bulundur .
Hosbuldum :).. Resim yükleyebilirsem yüklerim olmadı hizliresimden yüklerim tartiyi...ben 3 yıl önce doğum yaptım bir kızım var bekarım :) oldukça zorlu bir doğum 88 kilo ile eve geldim şu an 53 kilolardayim boyum 1.65 sanıyordum ama kisalmisim 1.62 yım ..belim kalın göbeğim var amacım bunlari inceltmek bu aralar istahim açıldı ve ben zayıf olmayı seviyorum ... İlerde evlenirsem belim incecik olsun istiyorum kızlar gelinliği öyle giyeyim :)
Kilon 53 ve kilolumusun anlayamadmHosbuldum :).. Resim yükleyebilirsem yüklerim olmadı hizliresimden yüklerim tartiyi...ben 3 yıl önce doğum yaptım bir kızım var bekarım :) oldukça zorlu bir doğum 88 kilo ile eve geldim şu an 53 kilolardayim boyum 1.65 sanıyordum ama kisalmisim 1.62 yım ..belim kalın göbeğim var amacım bunlari inceltmek bu aralar istahim açıldı ve ben zayıf olmayı seviyorum ... İlerde evlenirsem belim incecik olsun istiyorum kızlar gelinliği öyle giyeyim :)
Suyun fazlasida odem yapar bobreklerin yorulur 2.5 -3 lt yeter canim.Sonra odemden kilo verememis cikatsin morelin bozukur motivasyonun kacar.tartı fotomu atmaya çalışıyorum ama yüklemiyor sayfa bu sabah tartıldım 79,3 ile başladım hadi hayırlısı.
Bu arada yazmayı da unuttum bugün toplamda 4 litre limonlu su içtim . Suyu biraz fazla seviyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?