• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Afiyet olsun şifa olsun..:KK50:
İşe yarar bişiler varsa tarif yolla :KK66:
Tabi ki. Beni biliyorsun once kendim deniyorum. Ise yararsa soyluyorum. :KK73:

1.68boy 85kilo yaş 33 evli 2çocuk annesiyim ben hep balık etli biriydim bekarken bile 65-70 arası git gellerle uğraşırdım ama kaç senedir 80nin altına inemiyorum burada sizinde desteğinizle motive olarak bu işi başaracağım inşallah kızlar:KK68:

Hosgeldin , bu takim gercekten iyi bir takim. Senin de ayak uyduracagina inaniyorum. :cool:

Seni 85 yaziyorum nazcim. Biraz kirpma oluyor basta. :KK45:

Suan sanki olmiycakmis gibi geliyo sanki hep bu kiloda kalacakmisim gibi sanirin vermeye baslayinca idrak edicem

Hosgeldin sen de. Carsambaya kadar bile farkeder. :cool:

Kızlar KK telde uygulama olarak kullanan var mı? öğle yemeğimi paylaşacaktım ama dosya yükleyemedi
neden ki acabası :işsiz:

Boyut buyuk olunca yuklemiyor. Bazen zoomlamak ise yariyor. :KK51:

Ben de menumu yazayim.

Sabah:
1 dilim ekmek
Yarim domates
5 adet yesil zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 bardak cay sekersiz

Ogle:
1 orta boy haslanmis patates, 1 yumurta, 1 tatli kasigi kadar zeytin yagiyla yapilmis patates salatasini 1 dilim ekmekle yedim.

Aksama planim: 3 kasik bulgur, 1 tatli kasigi salca ve bol yesillikli yagsiz kisir. Belki yaninda bir bardak ayran.

Muttapa7555 Muttapa7555

Ben de patates yiyerek zayifladim irmak ama patatesin yaninda ekmek olmamis. Oteki kisimlar guzel .:KK53:

Ben baslayayim o zaman boga burcuyum, bogazima biraz duskunum dogal olarak:dondurma:Bunun sonucunda da kilo almak kacinilmaz bir sonuc:) Hayatimin hic bir doneminde cok zayif degildim zaten:KK45: Meslege baslayana kadar da balik etli olarak devam ettim hep yasantima ama memnundum o halimden:halay: Ogretmenlige baslayinca malum hareketsiz meslek gun boyu hareketsizlik bir de ise servisle gidip gelince kilo almaya basladim. Ama rahatsiz edecek seviyede kilo artisim dogumdan sonra emzirme donemlerimde oldu 84 kiloya kadar ciktim. Iki kere kilo verme seruvenim oldu o gunden beri. Ilkinde sporla 14 kilo vererek 70 kiloya indim. Sporu birakinca 1 yil icinde 4 kilosunu geri aldim. Ikincisinde sporsuz rejim yaparak 11 kilo verdim ve rejimi birakinca 2 yil icinde tamamini geri aldim:kızgın: Simdi bir kez daha denemek ve yaptigim hatalardan aldigim derslerle daha iyisini basarmak istiyorum, tabi sizlerinde desteginizleEn Büyük KK

Irmak hosgeldin .

Gercekten koruma sureci daha zor . Bunu soyleyebilirim. O yuzden beslenme stilimizin degismesi gerekiyor. Yoksa kilo al , kilo ver nereye kadar. :KK12:

evett o ben oluyorumm herkese selammmm

Hosgeldin cizen bayan. Eskiden oren bayan vardi . Yoksam akraba misiniz :confused:

ayyy kıyamam yaaa:olamaz:
ilk ödülün kek olsun canım hedefe gelince yada yarıda bile olabilir:KK51:

Odul olarak kek yok.:KK12: Canimizin cektiklerini arada yiyoruz. Boylece hem koruma hem de kilo verme surecine alisiyoruz.

herkese merhaba , Forever07 Forever07 ile aranıza katıldım
hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çok Forever07 Forever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.

Ben tam anlamiyla tatli manyagiydim. 8 kisilik yas pastayi bir gunde bitiriyordum . O bes kiloyu da o arada aldim zaten.

Bir sure meyve dahil her tatliyi biraktim. O tadi unutmaya calistim. Ilk iki hafta cok zor geciyor mutlaka ya kahve ya da baska seyle zamanini gecir. Benim kurtaricim sekersiz latte oldu o donem.

Kilo vermeye daha once basladim ama oylesine. 3 ay once filan salata ve domates yemeye basladim. Sebze seven biri degilim. Simdi tatli yerine yiyeceksem bir tabak domates yiyorum. Yarim kilo badem bile bitirebiliyorum ama yeter ki tatli yemeyeyim. Ondan aldigin kilo da zor veriliyor, vucuduna da zarar veriyor.

Tatli da cok istersem mocha - kahve cikolata ile iciyorum. O da nadir oluyor ama ertesi gun mutlaka ac kalarak dengelemeye calisiyorum. Ac kaliyorum derken insulin direnci var bende. Cabuk firliyor. Patatesimi yine yiyorum. :KK45:

1:dua:
Sağ omuz Kolumda kitle var canım kemiğe dayanmış durumda kemik siğniğrafisi çektirdim çok zor bi süreç duymadım bi şeydi başına gelince öğreniyosun nükleer bölümünde çektiriyosun radyasyon enjekte ediliyor vücuduma çocuklarma yaklaşmak bile yasak 24 saat:mad::cry:

Cok gecmis olsun ebrarcim.

Bende ilk menümü yazayım
Uyanınca geceden hazırladığım naneli limonlu su

Kahvaltı
1yumurta
2nugget
2dilim peynir (çok peynirciyim:KK53:)
1dilim ekmek
Domates salatalık maydonoz
3zeytin
Çay
Ara
Sade kahve yanında bir kaç çilekli çikolatalı draje
Öğlen
3taze incir
Yarım paket diet bisküvi
Ara yeşil çay
Akşam daha yemedim ama belli
2dolma
Salata yoğurt
Sonrası olmazsa olmazım çay
Ve tempolu yarım saat yüründü :KK76:

Ya birini etiketlicektim ama adını unuttum ilk gün idare edin beni kızlar:olamaz::KK68:
Ekmek turevleri ve biskuviler seni daha cok aciktirir. Incir de meyvede simdilik iyi secim degil. Cayi da sekersiz iciyorsun umarim. Yuruyus guzel. :dondurma:

Aynen canım, Karatay hocam kebab yiyin diyor.

Ekmeksiz diyor o. :KK45:

Muttapa7555 Muttapa7555 günün menüsü
Sabah
Çörekotu yağlı şu içtim.
1 yumurtali kaşarlı omlet
Çeyrek yufka

Öğlen
Dolmabiber ayran
Ev yapımı chia tohumlu tam buğday ekmek 2 dilim

Akşam
Dolmabiber

Limonlu şu içtim. Papatya çayımi içtim gün bitti nasıl iyimi var mi yanlışım?
Yufka ve ekmek. :dondurma:

Bugün ki menüm
Sabah
2 has yumurta
Az peynir 5 zeytin 5 badem ve 1 salatalık
Ara türk kahvesi
Öğlen
Yulaf ezmesi, badem ceviz, erik olarak yedim
Ara
Çubuk kraker 10 adet
Akşam
Taze fasulye yrm pansiyon. 2 dilim karpuz
Masal kızımın tabağında bıraktığı iki kaşık makarna
Bol bol limonlu su
Bir soda
Spor sabah ve akşam tempolu 40 dk yürüyüş
Muttapa7555 Muttapa7555

Cubuk kraker ne forever. Bi daha gormuycem. Karpuz da biliyorsun GI i cok yuksek meyvelerden biri. Canim cekti bugun almadim. Seninle ne ugrasicam dedim insulin direnci. :KK70:

İyi geceler herkese
Yemeğe davetliydik, eve yeni geldik.
Muttapa7555 Muttapa7555 o yüzden menü bu saate kaldı canım.
26 temmuz menüsü
Sabah;
Domates, salatalık
Süzme peynir
Çay, badem ve ceviz

Akşam;
mercimek çorbası
Kuru fasulye
Salata ve ayran

Çok çeşit yemek vardı kızlar, hatta kıymalı pide, tatlı ve dondurma...ama hiçbirinden yemedim. Yemekte istemiyorum artık zaten. Çünkü 60 kilo olmak istiyorum
ve az kaldı...

Az kaldi tabi ki. Her gecen gun omrumuzden gidiyor. :KK12:

Merhaba A AklinYolu1 nasılsın?

Bu grubun deneme süreci var mı acaba, ben bu aralar pek aktif değilim ama olmak istiyorum. Senin belirlediğin bir süre sonunda eğer hala aktif olmayı başarabilirsem o zaman ciddi ciddi gruba alınırım, ne dersin? Bu sabah tartılmıştım hattâ fotoğrafını da çekmiştim. 54,1 kg yum. Menümü de yazayım:

Kahvaltı (10:00)
2 sucuklu tavada yumurta
Peynir
11 yeşil zeytin (ev yapımı çok hafif oluyorlar o yüzden çok yeniyor)

Öğle (13:00)
1 muz
1 hurma

Akşam (17:30)
1 kase sebze çorbası (ıspanak, havuç, yeşil biber, pirinç, baharatli, terbiyeli -yumurta sarısı ve limondan- )
1 kase ton balıklı, beyaz peynirli yeşil salata
1 kase hoşaf (kuru erik, kuşburnu, tarçın, deniz tuzu, kaynadıktan sonra bal)

Ara (18:30)
Yarım muz
Yarım şeftali
Yarım armut
15 beyaz üzüm
2 dilim kavun

Meyve dopingi yaptım :)
Hosgeldin kimmik. Kiz 54.1 ile mi geldin Allah senin iyiligini versin. Umarim BMI e gore kilo veriyorsun. :KK49:

53.7 yaziyorum seni de. :dondurma:

Cok fazla meyve var. Gunde sadece iki cesit meyve yeterli.

26 temmuz perşembe menüsü Muttapa7555 Muttapa7555
Sabah: bir simit, 2 bardak şekersiz çay (hastanedeydim, kantinde en sağlıklı olan şey simitti sanırım)
Öğlen: ton balıklı salata, biraz ekmek (tek başına midemi bulandırdı, dışarıda olduğumdan ekmek yerine başka alternatif bulamadım)
Akşam: yoğurtlu semizotu yemeği

A AklinYolu1 ben maalesef annem ya da babannem ne yaparsa onu yiyorum, sadece porsiyonu kontrolü yapıyorum. Öbür türlü kendime yemek yapayım desem yapamayacağım, aperitif şeylerle geçiştireyiz desem daha başlayalı kısa zaman olduğu için doymayıp gece bişeyler yemek zorunda hissederim eminim. O yüzden başka çareler bulmaya çalışıyorum ama bi zaman daha böyle sürecek gibi. Önerilerinizi açığım:KK52:
Bir de 7 aylık bir tedavi sürecine gireceğim yarından itibaren, hap kimine kilo aldırmış kiminin de midesini bulandırıp kilo verdirmiş:110: artık halim nice olur bilemiyorum:olamaz:
Eee yemegin guzel . Yapman gereken sadece ekmegi sifirlamak, gunde iki ogun yemek yemek.

Kisi olarak ben kahvaltiyi atliyorum, ogle ve aksami tercih ediyorum ama bazen sabah ogle fazla yediysem aksami atliyorum. Boylece dengeleniyor hem kilo vermek , hem vucudun dinlenme sureci.

Aralikli oructa 14-16 saat ac kalmak gerekiyor.

Kendine bir 10 saatlik ara sec. Araliklar disinda aciktiginda ayran icip , sebze yiyebilirsin.

Simiti gormemis sayiyorum :)

Kızlar Günaydın
herkes uyanmış bakıyorymda
Sena616 Sena616 bende kendimi sıcak tutunca sancım hafifliyor sıcak tut kendini kuzum şu sıcakta zor olacak ama
Çokkkkkkk mutluyum bugün 69 lu rakamı gördüm :halay:tartı günü b sürpriz olabilir A AklinYolu1

Superr. :KK50:Gecen gun sabit kaliyorum diye sikayet ediyordun. Bir gunde kilo almadigimiz gibi , bir gunde kilo da vermeyebiliriz.

Yaa şu yağ yakımı için başka ne yapsakkii A AklinYolu1 kuzum fikir ver bana :KK43:

Limonlu su +badem. :KK53:
Geçen haftaki ara öğün anlayışım vs. Bu haftaki ara öğün anlayışım :spor:

Bonibondan yogurda. Cag atlamissin. :KK45:

Çok haklısın kuzum ,regl günlerinde siz de böyle oluyor musunuz kızlar gözüm dönüyor.

Gozum donuyor derken tatli icin mi. :dondurma:

İyi akşamlar kızlar çok yoğunum birde üstüne hasta olduk çocuklarla. Malesef gelemiyorum topiğe. Menülere bakmaya geldim.

Yeni gelenler hoşgeldiniz... A AklinYolu1 kaptan kusura bakma olur mu canım :KK43:

Zaten cok mesgul oldugunu biliyorum fatmacim. Bir de uzerine hasta oldun. Ne kusuru . Cok gecmis olsun hepinize.

Hosbuldum :).. Resim yükleyebilirsem yüklerim olmadı hizliresimden yüklerim tartiyi...ben 3 yıl önce doğum yaptım bir kızım var bekarım :) oldukça zorlu bir doğum 88 kilo ile eve geldim şu an 53 kilolardayim boyum 1.65 sanıyordum ama kisalmisim 1.62 yım ..belim kalın göbeğim var amacım bunlari inceltmek bu aralar istahim açıldı ve ben zayıf olmayı seviyorum ... İlerde evlenirsem belim incecik olsun istiyorum kızlar gelinliği öyle giyeyim :)

Hosgeldin lotus . Tarti resmini en kisa zamanda bekliyoruz.:KK50:

Merhabalar arkadaşlar tekrardan aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Herkese bol motivasyonlu günler

Kahvaltı 8:15
Biberli yumurta
Çay
Yarım Domates
Yarım Salatalık

Öğlen 2:00
Tavuklu mantar sote
Mercimek çorbası
Light kola

Akşam 18:30
Yarım kase Tavuk sote

19:00
Yarım şeftali

Muttapa7555 Muttapa7555

Hosgeldin amelie. Ozledik seni. Kola olmamis biliyorsun ayranla degistir canim onu.

Yani sadece tatlı değil akşama kadar koltukta yatarak geçirdim günü ,sürekli mutfağa gidip ne yesem diyorum meyve yiyip geliyorum.
A AklinYolu1
Aslında o aralıklı oruç olayını tam anlamıyla yapabilsek keşke ,10 saat aralıklarla besleniyoruz demi atıyorum kahvaltı 09.00 akşam yemeği 19.00 da .Aralarda da sıvı tüketicez bitki çayı, süt vs.doğrumu başkan

Yani sadece tatlı değil akşama kadar koltukta yatarak geçirdim günü ,sürekli mutfağa gidip ne yesem diyorum meyve yiyip geliyorum.
A AklinYolu1
Aslında o aralıklı oruç olayını tam anlamıyla yapabilsek keşke ,10 saat aralıklarla besleniyoruz demi atıyorum kahvaltı 09.00 akşam yemeği 19.00 da .Aralarda da sıvı tüketicez bitki çayı, süt vs.doğrumu başkan
Yani ben o yuzden kahvaltiyi atliyorum. Latte icmesem daha da iyi.. :halay:

Sutlu kahve , ayran , sut tercih edilmese de icilebiliyor galiba. Onemli olan ogunlerin o araliga gelmesi ve iki ogun olmasi.

Maden suyu , bitki cayi serbest.

Simdi baslayan ve 9 dan sonra acikan birine sut , ayran ic , sebze ye diyebilirsin.

Muttapa7555 Muttapa7555

Sabah: 2 küçük haşlanmış yumurta, 1 küçük parça peynir, 3 ceviz, avuç içi kadar yeşillik, açık çay

Ara: baharatlı, keten tohumlu 3 yk süzme yoğurt

Akşam: yarım levrek, 5 kaşık patates piyazı, 1 yk yoğurt
Cay saatinde yaklaşık 2 ceviz, iki petibör bisküvi:(, 20-30 kuru üzüm, bir parça şeftali

Su 2 lt yi geçti
Leslie 3 mil yapıldı

27 Temmuz menusu Muttapa7555 Muttapa7555

Sabah : Hindiba

Ara: Frappe latte

Oglen : Kinoa payi + havuc salatasi

Soguk latte

Aksam : Kafeinsiz soya latte

Latte

Bugun cok latte ictim. O yuzden aksam yemegini es geciyorum . Bir tabak domates ve ayranla gecistiririm.

Bu nasıl bir latte aşkıdır:O

Iyi aksamlar sab.

Ikii bardak ayran ve iki cherry domates yedim . Doydum. :KK53:

Sen benim eski halimi gorseydin her gun boyleydim. Almiyorum artik eve ve kafeinsiz ile degistirdim. Eskisi gibi bagimlisi degilim. :KK45:

Afiyet olsun canım, erisin yağlar :KK6:

Back