• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yani bilmiyorum gercekten bugunlerde diyeti biraz astim, mocha yas pasta filan sarsmadi beni fazla. :KK53:

Yulaf ezmesi de cok iyi geldi bana sab. Kahvalti icin alismaya bak canim. :cool:
Dukan yaptım bir dönem. O zaman çok kullanmıştım, sıkıldım galiba, alasım yok:KK51:
Ama kinoayı merak ediyorum, onu alabilirim:KK59:

Arkadaslar atiyorum 20 kilo verdiniz eger bu 20 kiloyu 1 sene icinde geri aliyorsaniz. Kesin yanlis bi sekilde besleniyorsunuz demektir. Koruma donemi cok daha zor, aliskanliklardan vazgecmekte. Bir sure gecersiniz sonra eski sisteme tekrar donersiniz ve verdiginiz kilolarin hicbir anlami kalmaz.

O yuzden artik kendinize bir sinir cekmenin vakti geldi. 8 iyi , 2 kotu beslenseniz bile bu size uzun donemli basariya goturebilir.

Diyet doneminde 9 a 1 olarak dengelemeyi deneyin.

Yani bilmiyorum gercekten bugunlerde diyeti biraz astim, mocha yas pasta filan sarsmadi beni fazla. :KK53:

Yulaf ezmesi de cok iyi geldi bana sab. Kahvalti icin alismaya bak canim. :cool:
Kahvaltıya eklemem galiba yaa, ben peynir, zeytin domates salatalık yumurta vs...gibi yiyeceklerle kahvaltı seviyorum:KK69:

Arkadaslar atiyorum 20 kilo verdiniz eger bu 20 kiloyu 1 sene icinde geri aliyorsaniz. Kesin yanlis bi sekilde besleniyorsunuz demektir. Koruma donemi cok daha zor, aliskanliklardan vazgecmekte. Bir sure gecersiniz sonra eski sisteme tekrar donersiniz ve verdiginiz kilolarin hicbir anlami kalmaz.

O yuzden artik kendinize bir sinir cekmenin vakti geldi. 8 iyi , 2 kotu beslenseniz bile bu size uzun donemli basariya goturebilir.

Diyet doneminde 9 a 1 olarak dengelemeyi deneyin.
9a 1nasıl oluyo??

Ben etçilim açıkçası eşimde öyle hiç tarzımız değil brokoli enginar karnıbahar filan ,malesef diyetteyken yiyiyoruz bi tek :KK42::KK43:
Yemek turlerinden bahsetmiyorum amelie. Mesela ben hayatim boyunca dondurma , yas pasta , cikolata , cips , patlamis misir yemeyecegim , kola icmeyegim diyebilir misin.

Back