- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Yani bilmiyorum gercekten bugunlerde diyeti biraz astim, mocha yas pasta filan sarsmadi beni fazla.Afiyet olsun canım, erisin yağlar
Yulaf ezmesi de cok iyi geldi bana sab. Kahvalti icin alismaya bak canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bilmiyorum gercekten bugunlerde diyeti biraz astim, mocha yas pasta filan sarsmadi beni fazla.Afiyet olsun canım, erisin yağlar
Ozelden yaz bi bakayim.Başkan yaa bende de yulaf ezmesi var markasını söylemeyim, yoğurda ya sa süte katınca kokuyor gibi geliyor bende mi sıkıntı var.Kokudan yiyemiyorum.
Dukan yaptım bir dönem. O zaman çok kullanmıştım, sıkıldım galiba, alasım yokYani bilmiyorum gercekten bugunlerde diyeti biraz astim, mocha yas pasta filan sarsmadi beni fazla.
Acliktan mi bilmem seviyorum ben. Badem ve kabak cekirdegi koyunca bi seye benziyor.Dukan yaptım bir dönem. O zaman çok kullanmıştım, sıkıldım galiba, alasım yok
Ama kinoayı merak ediyorum, onu alabilirim
Kahvaltıya eklemem galiba yaa, ben peynir, zeytin domates salatalık yumurta vs...gibi yiyeceklerle kahvaltı seviyorumYani bilmiyorum gercekten bugunlerde diyeti biraz astim, mocha yas pasta filan sarsmadi beni fazla.
Oyle seviyorsan degistirme bosver.Kahvaltıya eklemem galiba yaa, ben peynir, zeytin domates salatalık yumurta vs...gibi yiyeceklerle kahvaltı seviyorum
Hosgeldin amelie. Ozledik seni. Kola olmamis biliyorsun ayranla degistir canim onu.
Olursun ben sana guveniyorum.Hoşbuldum haklısın nefsime yenik düştüm bundan sonra daha dikkatli olacagım inş
Teşekkürler gaza geldim birdenOlursun ben sana guveniyorum.
Hem gaza getiririz hem de kilolari yola getiririz.Teşekkürler gaza geldim birden
TabikiHem gaza getiririz hem de kilolari yola getiririz.
Seni tanimayan arkadaslar icin kendini kisaca tanitir misin.
Rahat verirsin 10 kiloyu, yeterli kararli ol.23 yaşındayım 4 yıllık evliyim bir yaşında bebeğim var ev hanımıyım
doğumdan kalan kilom yok daha öncesinden vardı bu kilolar inşallah veririm
Boyum 167 Kilom 68 civarı, 10 kilo vermek istiyorum
9a 1nasıl oluyo??Arkadaslar atiyorum 20 kilo verdiniz eger bu 20 kiloyu 1 sene icinde geri aliyorsaniz. Kesin yanlis bi sekilde besleniyorsunuz demektir. Koruma donemi cok daha zor, aliskanliklardan vazgecmekte. Bir sure gecersiniz sonra eski sisteme tekrar donersiniz ve verdiginiz kilolarin hicbir anlami kalmaz.
O yuzden artik kendinize bir sinir cekmenin vakti geldi. 8 iyi , 2 kotu beslenseniz bile bu size uzun donemli basariya goturebilir.
Diyet doneminde 9 a 1 olarak dengelemeyi deneyin.
Saglikli oldugunu dusundugun zayiflaman icin olmazsa olmaz dedigin yiyecekleri yaz .9a 1nasıl oluyo??
Ben etçilim açıkçası eşimde öyle hiç tarzımız değil brokoli enginar karnıbahar filan ,malesef diyetteyken yiyiyoruz bi tekArkadaslar omru boyunca sebzeyle beslenmek isteyenler / beslenecegim diyenler parmak kaldirsin.
Yemek turlerinden bahsetmiyorum amelie. Mesela ben hayatim boyunca dondurma , yas pasta , cikolata , cips , patlamis misir yemeyecegim , kola icmeyegim diyebilir misin.Ben etçilim açıkçası eşimde öyle hiç tarzımız değil brokoli enginar karnıbahar filan ,malesef diyetteyken yiyiyoruz bi tek