- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
tatlım servisi aramanı öneriyorum.Ben de bitki çayı yapacağım birazdan sağol kuzum ,garanti belgesini arıyorum bütün evi döktüm
bazen belge olmasa bile sistemde olduğu için garantiye girebiliyor ki girmesi gerekir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım servisi aramanı öneriyorum.Ben de bitki çayı yapacağım birazdan sağol kuzum ,garanti belgesini arıyorum bütün evi döktüm
kızardım ama yeni operasyon geçirdin hareketin kısıtlandı ortim affedildin şimdilikBen bu sabah 100 gr (+) gördüm hep annemin yüzünden
Yaaa gerçekten mi arayım şimditatlım servisi aramanı öneriyorum.
bazen belge olmasa bile sistemde olduğu için garantiye girebiliyor ki girmesi gerekir
Teşekkür ederim canım 17 yıldan beri bu rakamları görmedim oyüzden çok mutluyum görücez kuzum hep beraber azimle destek olup vericez
Evet canım nasıl mutlu oldum anlatamamTebrikler tebrikler boll eksili günler
Afiyet olsun kuzu Akşam toplu halde yazabilirsinGunaydinn kizlar kahvaltimi 7de yaptim ama nete anca girebildiimm
Esime kahvaktiya kalkinca uyumuyorum bende yapip gune erken basliyorumErkencisin süperr
teşekkürler canım öylede deniyeceğimmTatlı için 1 tane muzun, yada 2 tane gün kurusunun üzerine toz tarçın serpiştirip yiyebilirsin cano benim krizlerimi kesiyor .
hoşbuldukk azimlee başaracağızzzC cizen_bayan @cizenbayan
@Naz
N naz5403
Yeni gelen canlarım hoşgeldiniz aramıza ,sağlıklı beslenerek ,sporla destekleyerek birlikte çok eğlenerek pis yağlardan kurtulacağız . @swtyheart
Daha adını unuttuklarım varsa k.bakmayın
Ne demek canım süperrrForever07
Kuzum sağol fikrin için müşteri hizmetlerini aradım ,sistemde garanti belgesi gözüküyor dedi yarın sabah 9-11 arasında servis gelecekmiş
tatlım menünü göremedik nasıl gidiyor bakemhoşbuldukk azimlee başaracağızzz
kızardım ama yeni operasyon geçirdin hareketin kısıtlandı ortim affedildin şimdilik
Ne güzel ben çok sıkılıyorumO benim için geçerli değil ben ev seviyorum
Ay çok güzel darısı başıma inşallah o mutluluğu tahmin edebiliyorum canımTeşekkür ederim canım 17 yıldan beri bu rakamları görmedim oyüzden çok mutluyum görücez kuzum hep beraber azimle destek olup vericez
Ben burdayııımmm gayet istikrarlı devam ediyorumNerdesiniz canlaaar