• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Slm kızlar ben geldim
Akşam kv.de yemekteyiz,
üstelik yine hamur işi var,
toplanıp toplanıp börek çörek yiyorlar
yeteeer diye çığlık atasım var :KK70:

Dışardaydım, yeni geldim,
Akşam için çorba salata ve ayran hazırladım kendime, birazdan onları yer çıkarım. Orda da birşey yemem zaten, gitsin artık bu misafirler :KK51:

Tabii ki unuttun mu yoksa ben karnım ağrıyor ya iyice kafayı yedim yarım saatte bir mutfağa gidip ne yesem diye düşünüyorum, kendime şaşırıyorum ,uyusam mı acaba
Bence yemelisin ama az en azindan o dusunceyi atmis olursun yoksa akli hep yemekte oluyor insanin o gun yemese de ertesi gun daha fazla yiyor o duyguyu egitmek icin ne hep ne hic arada odul ufak kacamaklar diyetin devamliligini sagliyor bence yoksa kasinca daha cok patlama oluyor benim fikrim tabii

Slm kızlar ben geldim
Akşam kv.de yemekteyiz,
üstelik yine hamur işi var,
toplanıp toplanıp börek çörek yiyorlar
yeteeer diye çığlık atasım var :KK70:

Dışardaydım, yeni geldim,
Akşam için çorba salata ve ayran hazırladım kendime, birazdan onları yer çıkarım. Orda da birşey yemem zaten, gitsin artık bu misafirler :KK51:

Amanın, kendini telkin etti git kardiş. Benim en zayıf noktam öyle davetler. Sakın aç gitme e mi

Geçen haftaki ara öğün anlayışım vs. Bu haftaki ara öğün anlayışım :spor:

Eklentiler

• 5EB41C85-5266-44C0-9C2F-F2F5D94F13DB.jpeg
    5EB41C85-5266-44C0-9C2F-F2F5D94F13DB.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 35
Bence yemelisin ama az en azindan o dusunceyi atmis olursun yoksa akli hep yemekte oluyor insanin o gun yemese de ertesi gun daha fazla yiyor o duyguyu egitmek icin ne hep ne hic arada odul ufak kacamaklar diyetin devamliligini sagliyor bence yoksa kasinca daha cok patlama oluyor benim fikrim tabii
Çok haklısın kuzum ,regl günlerinde siz de böyle oluyor musunuz kızlar gözüm dönüyor.

@fatma7454
Bugünkü menüm
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı
Birazcık sucuklu yumurta
Domates salatalık maydonoz
2dilim peynir
2zeytin
1dilim ekmek
Çay

Ara sütlü sade kahve bi parça çikolata

Öğlen