• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kizlar iyi aksamlar 2. Gun menum
SABAH
1 HASLanmis yumurta
Domates salatalik biber
1 dilim peynir
1 dilimden az ekmek
OGLEN
DUNDEn kalan yarim patlixan yemegi
3 kasik makarna
Salata
Aksam
2 tabak corba
Yogurt
Kizlar bugun hali ve koltuklarimi yikadim detayli temizlik yaptim asiri yoruldum yine 3 tane hurma yedim

Menüm 09.30
Muttapa7555 Muttapa7555
09.30
1 dl tb,1 yumurtadan omlet, 1 kk peynir, 5 zeytin ,domates, salatalık
12.30
1 elma ,1 salatalık, 3 erik
14.00
1 haşlanmış mısır
15.30
1 elma, 2 kayısı
17.30
1 yt Köz patlıcan salata, 2 su br ayran
Günü kapattım su 2 lt ,hasta olduğumdan spor yok

Bende yarışmaya katılmak istiyorum bu aralar istihim arttı bu göbek artık gitsin ....her gün menulerimi sporunu gelip yazarım acaba bende katılabilir miyim

Muttapa7555 Muttapa7555 geçmiş olsun bu havalarda hastalık hiç çekilmez gerçi hic bir zaman çekilmez...
Sabah
Tam buğdaylı chiali ekmek
Domates salatalık peynir

Tarçınlı türk kahvesi
Maden suyu
1 litre limonlu su

Öğlen
Tambugdayli sandviç
Şeftali

Akşam
Fırında tavuk
Bulgur pilavı
Yoğurt

Günü yeşil çay içerek bol yürüyüş yaparak sonlandiracagim kızlar...:KK51:

Kahvaltı (12:00)
1 haşlanmış yumurta
1 yumurta beyazıyla sucuklu biberli omlet
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
13 yeşil zeytin
Yarım havuç

Öğle (15:00)
1 kase sebze çorbası
1 dilim ananas

Akşam (18:00)
1 kase sebze çorbası
1 karnıyarık (patlıcanları kızartmadan fırında közleme usulü yapıyorum)
1 kase salata
1 kase hoşaf (kuru erik, kuşburnu, tarçın, bal)
1 kase ev yapımı yoğurt

LolaLuna LolaLuna
Geçmiş olsun canım,tavsiyem gün gidicekmişsin çok canın çekerse en sevdiğin cıss dan bir tane al hakkın bitmiş olsun .Yanında suyu mutlaka bulundur .
Ayyy ilk gün deneyimimin harika geçtiğini düşünüyorum, ev yapımı içli keteyı paylaşarak yedim, bir de kırmızı fasulyeli salata yedim. İyiydi bence:KK45:
Cookkkk teşekkür ederim iyi dileğin ve önerilerin için :KK200:

halacocuksun halacocuksun
Hoşgeldin aramıza kendinden bahseder misin tanıyalım seni
Hosbuldum :).. Resim yükleyebilirsem yüklerim olmadı hizliresimden yüklerim tartiyi...ben 3 yıl önce doğum yaptım bir kızım var bekarım :) oldukça zorlu bir doğum 88 kilo ile eve geldim şu an 53 kilolardayim boyum 1.65 sanıyordum ama kisalmisim 1.62 yım ..belim kalın göbeğim var amacım bunlari inceltmek bu aralar istahim açıldı ve ben zayıf olmayı seviyorum ... İlerde evlenirsem belim incecik olsun istiyorum kızlar gelinliği öyle giyeyim :)

Merhabalar arkadaşlar tekrardan aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Herkese bol motivasyonlu günler

Kahvaltı 8:15
Biberli yumurta
Çay
Yarım Domates
Yarım Salatalık

Öğlen 2:00
Tavuklu mantar sote
Mercimek çorbası
Light kola

Akşam 18:30
Yarım kase Tavuk sote

19:00
Yarım şeftali

Muttapa7555 Muttapa7555

Merhaba kizlar. Bugunku menum:
Sabah:
1 bardak sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Yarim salatalik, ceyrek domates
Biraz peynir
5 tane yesil zeytin

Oglen:
Soganli yumurtali lor kavurmasi farkli bir yemek belki bilen yoktur yoresel sayilir
1 yaprak marul
Yarim dilim ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik

Aksam:
2 fincan cay
Yarim dilim ekmek
Yarim salatalik
Yarim domates
Biraz peynir

Muttapa7555 Muttapa7555

Selamlar Hanımlar :rapci:,
Bugün ilk günüm ve zorlanmadım desem yalan olur ama çokta zorlanmadım. Tartı fotomu da atıyorum hemen.
Benim menüm:kk77:
Sabah :
Muzlu tarçınlı yulaf ezmesi
(beni baya tok tutuyor)

Ara öğün:
Sade türk kahvesi
4 adet kuru kayısı

Öğlen:
Çorba
Salata
2 Kaşık Pilav (Mecburdum başka yemek yoktu :kızgın:)

Ara öğün:
Yeşil çay
Kayısı boyunda nektari

Akşam:
Çorba
Salata

Sabah yürüyüş yaptım ama akşam annem rahatsız diye eve erken gelmek zorunda kaldım. Ben onun yerine kardeşimle debelenip bol bol ter attım :halay:. İş yerinde internet sıkıntım olduğu için ancak akşamları bakabiliyorum. Ama çoğu mesajı okumaya çalışıyorum. Azimle başaracağız hanımlar durmak yok devammm:spor:

tartı fotomu atmaya çalışıyorum ama yüklemiyor sayfa bu sabah tartıldım 79,3 ile başladım hadi hayırlısı.
Bu arada yazmayı da unuttum bugün toplamda 4 litre limonlu su içtim . Suyu biraz fazla seviyorum da:KK45:

Hosbuldum :).. Resim yükleyebilirsem yüklerim olmadı hizliresimden yüklerim tartiyi...ben 3 yıl önce doğum yaptım bir kızım var bekarım :) oldukça zorlu bir doğum 88 kilo ile eve geldim şu an 53 kilolardayim boyum 1.65 sanıyordum ama kisalmisim 1.62 yım ..belim kalın göbeğim var amacım bunlari inceltmek bu aralar istahim açıldı ve ben zayıf olmayı seviyorum ... İlerde evlenirsem belim incecik olsun istiyorum kızlar gelinliği öyle giyeyim :)
Kilon 53 ve kilolumusun anlayamadm

tartı fotomu atmaya çalışıyorum ama yüklemiyor sayfa bu sabah tartıldım 79,3 ile başladım hadi hayırlısı.
Bu arada yazmayı da unuttum bugün toplamda 4 litre limonlu su içtim . Suyu biraz fazla seviyorum da:KK45:
Suyun fazlasida odem yapar bobreklerin yorulur 2.5 -3 lt yeter canim.Sonra odemden kilo verememis cikatsin morelin bozukur motivasyonun kacar.

Back