Mükemmeel 4 gün kaldı tartıyaaaAy çok güzel darısı başıma inşallah o mutluluğu tahmin edebiliyorum canım
Ben burdayııımmm gayet istikrarlı devam ediyorum
Ben ev kuşuyumNe güzel ben çok sıkılıyorum
Heee 1 iydi dimiMükemmeel 4 gün kaldı tartıyaaa
Tabii ki unuttun mu yoksa ben karnım ağrıyor ya iyice kafayı yedim yarım saatte bir mutfağa gidip ne yesem diye düşünüyorum, kendime şaşırıyorum ,uyusam mı acabaHeee 1 iydi dimi
Bence yemelisin ama az en azindan o dusunceyi atmis olursun yoksa akli hep yemekte oluyor insanin o gun yemese de ertesi gun daha fazla yiyor o duyguyu egitmek icin ne hep ne hic arada odul ufak kacamaklar diyetin devamliligini sagliyor bence yoksa kasinca daha cok patlama oluyor benim fikrim tabiiTabii ki unuttun mu yoksa ben karnım ağrıyor ya iyice kafayı yedim yarım saatte bir mutfağa gidip ne yesem diye düşünüyorum, kendime şaşırıyorum ,uyusam mı acaba
Slm kızlar ben geldim
Akşam kv.de yemekteyiz,
üstelik yine hamur işi var,
toplanıp toplanıp börek çörek yiyorlar
yeteeer diye çığlık atasım var
Dışardaydım, yeni geldim,
Akşam için çorba salata ve ayran hazırladım kendime, birazdan onları yer çıkarım. Orda da birşey yemem zaten, gitsin artık bu misafirler
Muhteşem değişim wuhuu maşallahGeçen haftaki ara öğün anlayışım vs. Bu haftaki ara öğün anlayışım
Çok haklısın kuzum ,regl günlerinde siz de böyle oluyor musunuz kızlar gözüm dönüyor.Bence yemelisin ama az en azindan o dusunceyi atmis olursun yoksa akli hep yemekte oluyor insanin o gun yemese de ertesi gun daha fazla yiyor o duyguyu egitmek icin ne hep ne hic arada odul ufak kacamaklar diyetin devamliligini sagliyor bence yoksa kasinca daha cok patlama oluyor benim fikrim tabii
Çok haklısın kuzum ,regl günlerinde siz de böyle oluyor musunuz kızlar gözüm dönüyor.
Muhteşem değişim wuhuu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?