- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.821
Kilo verme listesine baktim da bi gulme geldi:))
cgdmk
hayati uclarda yasamayi seviyosun:)) her hafta ya 2 kilo almissin ya iki kilo vermissin valla:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhah bu benimki degil ama ayni ben cidden:)) benimki profil resmimdeki minnos:)
Ayyy yesinler senin kiziniiii
senin minnoslar da cok tatliymiiiisFatmanin da var bir mubisi. Hayvanseverler olarak bulusmusuz.![]()
senin minnoslar da cok tatliymiiiisne kadar da hayvansever bi grup cidden:) nisa'nin da kedisi vardi sankim
Benim buyuk kız yani ilk göz ağrım erken hamile kaldi. Daha 8 aylıktı sirfinti tövbe tövbe :) 3 tane doğurdu 2 kız 1 erkek. Oğlum vefat etti geçen ayAyyy yesinler senin kiziniiiiya ben de buyuk ortanca kucuk boy boy yavrularim olsun istiyorum ama benim cocuum hic sevmiyo diger kedileri, napcam makaron
( bi kere 3 hafta kedili bi arkadasima birakmistim tr'ye giderken, 3 haftada bile bi gidim alismamis diger kediye benim minnos
![]()
Ben tutuyorum ara ara ve ramazanda da devam edeceğim. Yarışma devam ederse ona da varım çok bi kilo vermişliğim olmasa da en azından almıyorumHerkes burada iken oruc tutanlar kimler, ramazanda devam etmek isteyenler kimler. Parmak kaldirsin.
Ben tutuyorum ara ara ve ramazanda da devam edeceğim. Yarışma devam ederse ona da varım çok bi kilo vermişliğim olmasa da en azından almıyorum
Sahurdan once :)))Menu gorunce sıkıntı olmaz diyorsaniz tamam. Ben de kilomu verip korumaya gecerim .
Yalniz siz resimleri sabah mi yuklersiniz iftardan once mi.
Iyi de iftarda tika basa yersiniz. O hic olmaz.Sahurdan once :)))
Mantıklı. O zaman iftat ezanından 5 dk önce :))))Iyi de iftarda tika basa yersiniz. O hic olmaz.![]()
Mantıklı. O zaman iftat ezanından 5 dk önce :))))
Iyi geceler canim:) bana bile aksam oldu vallaIyi geceler tatlış kızlarrr