- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.781
Birsuru obez resmim varda hep silmiştim olanlarda da kızı kucağımda tutmusum kendimi kapatmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kııııızzzz şahanesin vallahi hiç de 80lerde göstermiyon maşalllahHer 10 kg da resim Aticam demiştim
Eki Görüntüle 2143473
Her 10 kg da resim Aticam demiştim
Eki Görüntüle 2143473
Hadi hadi bozdum diye diye kaybolacaksın kilı vermektenNasılsınız arkadaşlar , diyeti bu gün cidden bozdum
ben takim tutmuyorumSimdi ne kullaniyorsun ki islemek icin.
Aaa ciddi mi gs li miymis o . Sileyim gitsin o zaman. Guzel olmus diyemiycem @zinnia
Tabi ki cok guzel olmus eline saglik fatmacim.
Wow! Senin diyetlik bi yanin kalmamis ya. Nasil 80 bu? Bi yanlislik olmasin?Her 10 kg da resim Aticam demiştim
Eki Görüntüle 2143473
tamam ozaman oyle yapayımWow! Senin diyetlik bi yanin kalmamis ya. Nasil 80 bu? Bi yanlislik olmasin?
Diger konuya gelince, bence onun seviyesine inme. Evet sen haklisin kesinlikle ama belliki ciddi sorunlu bi tip diye buyukler idare ediyor. Simdi sen konusursan o kac kisiyi birden uzecek...yazik, beraber yasamak zorunda olan ailesine acidim. Ben senin yerinde olsam hic bisey goturmem, kahvaltiya giderdim. Ne guzel isten de kurtuldun. Sen zaten cok ince dusuncelisin. Davet etmissin. Madem agirlamaya bu kadar hevesli, birak ugrassin. Sen de keyfine bak, hic bu hareketine bozulmus gibi bile durma. Zafer olarak algilamsin ezik.
bu arada cok tesekkur ederım :)Wow! Senin diyetlik bi yanin kalmamis ya. Nasil 80 bu? Bi yanlislik olmasin?
Diger konuya gelince, bence onun seviyesine inme. Evet sen haklisin kesinlikle ama belliki ciddi sorunlu bi tip diye buyukler idare ediyor. Simdi sen konusursan o kac kisiyi birden uzecek...yazik, beraber yasamak zorunda olan ailesine acidim. Ben senin yerinde olsam hic bisey goturmem, kahvaltiya giderdim. Ne guzel isten de kurtuldun. Sen zaten cok ince dusuncelisin. Davet etmissin. Madem agirlamaya bu kadar hevesli, birak ugrassin. Sen de keyfine bak, hic bu hareketine bozulmus gibi bile durma. Zafer olarak algilamsin ezik.