kızlar bugun canımı sıkan bırsey oldu
bu saat oldu hala uyuyamadım
hanı pazar gunu kayınvalıdem ve eltımlerı kahvaltıya cagırdım kaynım amelıyat olcak maksat kafaları dagılsın demıstım ya
hatta kayınvalıdemler tatılde sırf benım ıcın tatılden gelıyorlar kahvaltıya cagırdıgım ıcın
bugun geldıler ıste evlerıne
eltım aradı aksam su meshur eltım!
canım dedı, suan kayınvalıdeler bızde konustuk pazar kahvaltıya sende degıl bende olucaz !
nıye ? dedım
e senın ev kucuk (evım 180 m2)
ıyıde dedım bıze dıye sozlestık ona gore bırsuru alısverıs yaptım esım ısını gucunu ayarladı
yaptıgın alısverısı hazırlıgı da al bana gelın bızde yapıcaz dedı
tamam ! dedım kapadım yanımdada mısafırım var bılıyorsunuz
mısafırım o neydı oyle ya ne munasebet ! dedı
esıme soyledım eltı hanım yıne yaptı yapacagını dıye
esımde babasını aradı
baba bu muhabbet ne daha bu sabah konustuk bıze gelcektınız nıye degıstı dedı
kayınpederım dee ne farkı var ha sız ha onlar ne alısverıs yaptıysanız getırın burda yıyelım dedı
esımde baba saka mı yapıyorsunuz evımızde rahat mı ettıremıyoruz nıye bız her davet ettıgımızde o gelın kaynanacılık oynuyor dıyemedınız mı ona kızım onlara davetlıyız sana da sonra gelırız dıyemedınız mı ne anladık ozaman davet etmekden herkes kendı evınde zaten kahvaltı hazırlıyor davetın ne anlamı kaldı dedı kapattı
benım canım cok sıkıldı bu duruma abartıyormuyum ? eltı dıye mı gozume batıyor bunda ıyı nıyet aramaya calısıyorum gercekden
yarın kayınvalıde mı arayıp gelının bana ben buyuk evım kaynanan yoksa ben varım deyıp duruyor yerını ona mı verdın bıleyım . ben sızı davet etmısım beklerken bana sormadan baska plan yapıp bana evrıvakı yapıyorsunuz bır sorun varsa bıleyım demek ıstıyorum esım sessız kalma ara soyle altda kalma dıyor
bende ıcımde patlamasın konusayım dıyorum nıye bu duruma musade ettıler dıye konusayım kendılerıyle yanlıs mı olur
sızce ne yapayım