- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.761
Gonderilecek biri varsa gonderelim, bu santaj isinden kurtul.Düşünücem gerçekten bu hafta sonu. Ne bileyim, çevremdeki insanlar kilomu bu kadar tahmin etmiyor. Bir gün beni tanıyan biri burada kayıtları bulup, hey maşallah sen neymişsin yaw diyecek , aleyhimde kullanacak gibi geliyor
Senin havlular da cok guzel fatmacim. Bence sapkalari da bir dene. O da tutulabilir cunku.
Ya ben örgüyü hiç sevmiyorum stres yapıyor bendeSenin havlular da cok guzel fatmacim. Bence sapkalari da bir dene. O da tutulabilir cunku.
Bende göndereyim bi fotozinnia nın havlularından biri taraftar havlusu taze bitti gönderdim hemen istedi :)
Eki Görüntüle 2143424
Ayy simardimSüper hatun olduğun tescilli resmen; seni alan hakketten şanslı
Bende koyu GS liyim :)Simdi ne kullaniyorsun ki islemek icin.
Aaa ciddi mi gs li miymis o . Sileyim gitsin o zaman. Guzel olmus diyemiycem @zinnia
Tabi ki cok guzel olmus eline saglik fatmacim.
Silinecekler iki oldu .Bende koyu GS liyim :)
Özel bi iğne kasnak kullanıyorum canım...Simdi ne kullaniyorsun ki islemek icin.
Aaa ciddi mi gs li miymis o . Sileyim gitsin o zaman. Guzel olmus diyemiycem @zinnia
Tabi ki cok guzel olmus eline saglik fatmacim.
Dur ben oraya da koyayım yeni işledikleti miSilinecekler iki oldu .
Sen de yaptirsaydin boyle . Fatmanin topiginde yazalim . Girisimci bolumu. Orayi hareketlendirmek gerek biraz.
Özel bi iğne kasnak kullanıyorum canım...
Sağolasın kız işin ilginç tarafı bende gsli değilim ama napcan ekmek parası...
Müşteri velinimettir hangisi istenirse onu işleriz :)
Orasi daha onemli tabi ki oraya koy.Dur ben oraya da koyayım yeni işledikleti mi
Yok canım ben fbliyim bi siparişim daha var beşiktaşlı onu yapınca da atarım size ondan öncekileri bitireyim deBesiktasli misin yoksam.
Orasi daha onemli tabi ki oraya koy.
Fenerli disinda herkes geliyor diyorsun. Ne varsa bizde var demek ki fatma.Yok canım ben fbliyim bi siparişim daha var beşiktaşlı onu yapınca da atarım size ondan öncekileri bitireyim de
He ya birtek fenerbahçe kaldı gelmeyenFenerli disinda herkes geliyor diyorsun. Ne varsa bizde var demek ki fatma.
Kolay gelsin canım.... Ellerine sağlık misafirlerine de afiyet olsunKızlar misafirimin gelmesine 2 saat kaldı hazırlık yapıyorum haldir haldir :)
Gonderilecek biri varsa gonderelim, bu santaj isinden kurtul.
Tartiyi kim taniyacak kiz, ona bakarsan hic BDV de yazma. Orada kocalar eslerini , arkadaslar birbirini buluyor.Yine de sen bilirsin.