- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.541
Bi web design kursuna kayit olmak istiyorum. O yuzden cikarim birazdan aksama kalir.@tulipa sabah işe gitmeden tartilip çekip gondersene :)
İşin varsa yapacak birşey yok mecbur isinle ilgilenicen canim akşama kadar bekleyemezsin sonuçta :)Bi web design kursuna kayit olmak istiyorum. O yuzden cikarim birazdan aksama kalir.
Telefondan yapamiyorum hesaplamalari zorla mesaj yaziyorum oradan. Evde olmam gerek. Zaten kupa alanlar belli. Cogumuz kilo aldik cunku ya da sabit kalindi.İşin varsa yapacak birşey yok mecbur isinle ilgilenicen canim akşama kadar bekleyemezsin sonuçta :)
rSabah:
6:00 chicory + 2 tam bugday grissini
11:54 kibrit kutusu peynir + chicory
Oglen sut ya da sebze corbasi .
Aksam
Kozlenmis Biber + firinda brokoli + domates + marul.
Olmasın samson.61. 2 iken 64.6 oldum. 3.5 kilo almışım iki haftada onlari vericem. Eski menulerim latteyle doluydu. Acikirsam badem yiyorum.-
r
Burada 1000 kal yoktur...hayatta yoktur.
Hangi ofis kiz bu çok şekerler.senin mi yoksam.Eki Görüntüle 2142475
Ofisin yeni çalışanları :)
Eşimin :)Hangi ofis kiz bu çok şekerler.senin mi yoksam
Baya ofiste kaliyorlar o zaman. Maas bağladınız mi:)Eşimin :)
:) Yok kız kapalı alanda köpek beslemeyiz bizBaya ofiste kaliyorlar o zaman. Maas bağladınız mi:)
Baktım kötü bişey de dememiş halbukiSamsonn benim Menume laf söyledin banlandin :) umarım cabuk gelirsin
Resmi gördüm resmen ciplakti.Baktım kötü bişey de dememiş halbuki
Kaliteli mama verin bari. Yoksa sendikaya yazilirlar. :):) Yok kız kapalı alanda köpek beslemeyiz biz
1/2 gün burda kalacak geçici olarak kıyamam bunlara ben :)
Günlük yevmiyesini mamayla veriyoruz :)
Resim silinmiş galiba bulamadım demekki gerçekten buraya yüklenmesi uygunsuz bir resimdir ki silinmişResmi gördüm resmen ciplakti.
AhahahaKaliteli mama verin bari. Yoksa sendikaya yazilirlar. :)
Hannaz 60 kilo mu yazıyor ben mi yanlış görüyorum?Eki Görüntüle 2142417 Kim beni nazar etti bi adım öne çıksın lütfen
Kimin nazarı değdiyse kilom kadar kilo alsınbu ne yaaa yuh oha
A AklinYolu1 nazara geldim koooç
Gördüm samson hakliydi ama söyleyiş sekli yanlis anlasildi.Çıplak olduğunu kabul etmiyor ya da resim baskasina ait. Sanmıyorum insanların bu tip resmini buraya yukleyecegini.Resim silinmiş galiba bulamadım demekki gerçekten buraya yüklenmesi uygunsuz bir resimdir ki silinmiş
Moderatör düzenlemiş mesajları hep
Tartısı bozulmuş başka tartiyla yine tartildi :)Hannaz 60 kilo mu yazıyor ben mi yanlış görüyorum?