- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.241
Bak bende merak ettimSpirulina içiyorum detox icin. Ne yapıyormuş ben de okuyayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bende merak ettimSpirulina içiyorum detox icin. Ne yapıyormuş ben de okuyayım :)
Hamaratlık da senin üstüne tanımam. Resmen olayı başka bir boyuta taşıdın, ama kendini bu kadar harap etmee.![]()
çok naziksin teşekkür ederim :) camlara silikonlu temizleyici uyguladım artık yağmur yağsa da sorun etmeme gerek kalmayacak :)
Hamaratlık da senin üstüne tanımam. Resmen olayı başka bir boyuta taşıdın, ama kendini bu kadar harap etmee.
Sabah çıkarken evi bıraktığım hali görsen, beni göz ardı edeceğini düşünüyorum![]()
Nereye gittiniz gıııı hayalet görmüş gibi kaçıştınız mı
Evet ya nisa hic bana cekmemis. Insan utanır biraz :)Hamaratlık da senin üstüne tanımam. Resmen olayı başka bir boyuta taşıdın, ama kendini bu kadar harap etmee.
Sabah çıkarken evi bıraktığım hali görsen, beni göz ardı edeceğini düşünüyorum![]()
Selam karo afiyet olsun. Ben chai latte aldım ötekileri bilemiyorum:)Selam kozlarkendimi cilala parlat hallettim sıra benim büyük sıpada onu getirdim kuföre oturdum size bi bakim dedim beklerken
Bende kızıma mantı yapıyorum :)Selam karo afiyet olsun. Ben chai latte aldım ötekileri bilemiyorum:)
Ooo cok tehlikeli ama yemezsin bilirim :)Bende kızıma mantı yapıyorum :)
Ben bu 1 haftada neleri yemedimOoo cok tehlikeli ama yemezsin bilirim :)
Ah ah ben de yemeden kilo aldım :)Ben bu 1 haftada neleri yemedim![]()
Ah ah ben de yemeden kilo aldım :)
Bugun bi karar verdim latteyi iki hafta sonra bırakıyorum ve frappeye başlıyorum :)neden acaba
AhahahaBugun bi karar verdim latteyi iki hafta sonra bırakıyorum ve frappeye başlıyorum :)
Tutmayın beni. Adım çıkmış latteye inmez cappuccino ya:)Ahahaha![]()
Tam da bugün çevreyi genisletmisken:)