- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.241
Bak bende merak ettimSpirulina içiyorum detox icin. Ne yapıyormuş ben de okuyayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bende merak ettimSpirulina içiyorum detox icin. Ne yapıyormuş ben de okuyayım :)
Hamaratlık da senin üstüne tanımam. Resmen olayı başka bir boyuta taşıdın, ama kendini bu kadar harap etmee.çok naziksin teşekkür ederim :) camlara silikonlu temizleyici uyguladım artık yağmur yağsa da sorun etmeme gerek kalmayacak :)
Hamaratlık da senin üstüne tanımam. Resmen olayı başka bir boyuta taşıdın, ama kendini bu kadar harap etmee.
Sabah çıkarken evi bıraktığım hali görsen, beni göz ardı edeceğini düşünüyorum
Nereye gittiniz gıııı hayalet görmüş gibi kaçıştınız mı
Evet ya nisa hic bana cekmemis. Insan utanır biraz :)Hamaratlık da senin üstüne tanımam. Resmen olayı başka bir boyuta taşıdın, ama kendini bu kadar harap etmee.
Sabah çıkarken evi bıraktığım hali görsen, beni göz ardı edeceğini düşünüyorum
Selam karo afiyet olsun. Ben chai latte aldım ötekileri bilemiyorum:)Selam kozlar kendimi cilala parlat hallettim sıra benim büyük sıpada onu getirdim kuföre oturdum size bi bakim dedim beklerken
Bende kızıma mantı yapıyorum :)Selam karo afiyet olsun. Ben chai latte aldım ötekileri bilemiyorum:)
Ooo cok tehlikeli ama yemezsin bilirim :)Bende kızıma mantı yapıyorum :)
Ben bu 1 haftada neleri yemedimOoo cok tehlikeli ama yemezsin bilirim :)
Ah ah ben de yemeden kilo aldım :)Ben bu 1 haftada neleri yemedim
neden acabaAh ah ben de yemeden kilo aldım :)
Bugun bi karar verdim latteyi iki hafta sonra bırakıyorum ve frappeye başlıyorum :)neden acaba
AhahahaBugun bi karar verdim latteyi iki hafta sonra bırakıyorum ve frappeye başlıyorum :)
Tutmayın beni. Adım çıkmış latteye inmez cappuccino ya:)Ahahaha
Tam da bugün çevreyi genisletmisken:)