- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Latte Coconat sam fıstık ohhh ne güzel yağlar alınmış
Cok dogru bi tespit inadina yapiyor bence.Eltin niye yemek yaptım gel yiyelim demiyor...
Abisinden aliyor o statu transferini.o elti çünkü ben gelin misim o eltiymis
Erhanin abisiyle evli yani büyük eltiymis ben küçük musum :) aynı yastayiz bu arada
Benim diyetim çok net keskin valla ucundan bile Yemem :)Cok dogru bi tespit inadina yapiyor bence.
Abisinden aliyor o statu transferini.
Yiyebilirsin ucundan biliyorsun ben cok karsi degilim boyle seylere.
Yoo bence dune gore gayet iyi gidiyorum bugun. Bunlar saglikli yaglar, latte tartisilir.Latte Coconat sam fıstık ohhh ne güzel yağlar alınmış
Yoo bence dune gore gayet iyi gidiyorum bugun. Bunlar saglikli yaglar, latte tartisilir.
Bilirim yemezsin.Benim diyetim çok net keskin valla ucundan bile Yemem :)
Pardon biz yuruyuste anlasmistik. yiruyus u kabul etmiyoruz.
Yakkalarım ben seniiiiiiPardon biz yuruyuste anlasmistik. yiruyus u kabul etmiyoruz.
Bu benzeri gercek kayitlar var valla
Missss valaaaBu sabah 2 yumurta omlet
2 dilim peynir
1 salatalık.
4 çilek
1 bardak ayran
Akşam da et sote ayran
:)
Yakkalarım ben seniiiiii
Haydi bakalimmmm
Telden yazinca bu gadder olii
Aksam patatesli birsey yedin ondan oIyi pazarlar kizlar,
Dunden bu yana 300 gram artisim var amaaa sasirmadikkk degil miii
Gune hindibaaa ile basladim alisicam alisicammm.
Gun icerisinde temizlik yapmayi dusunuyorum . Bi baslasam gerisi gelecek ama bakalim.
Baslamadim daha dizi izledim .Aksam patatesli birsey yedin ondan o
Ne guzeel gozokuyorr
Yavrum yaaa hangi birine uzuleyim.Ay hiç mini falan değil:)) sadece akşam kaçamağı yediklerimi tartsan o kadar yapmaz :))) oysa sabah rüya gibi başlamıştı akşam kabusa döndü. Nasıl bir açlıksa artık 10 kanat yedim kfc 1 bardak da kola net yani