- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.241
Mini mini artilar , fatmayi kovalar.Ben hiç artışımı yazmayayım
Kiz ne yedin dun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mini mini artilar , fatmayi kovalar.Ben hiç artışımı yazmayayım
Ay hiç mini falan değil:)) sadece akşam kaçamağı yediklerimi tartsan o kadar yapmaz :))) oysa sabah rüya gibi başlamıştı akşam kabusa döndü. Nasıl bir açlıksa artık 10 kanat yedim kfc 1 bardak da kola net yaniMini mini artilar , fatmayi kovalar.
Kiz ne yedin dun.
Ay hiç mini falan değil:)) sadece akşam kaçamağı yediklerimi tartsan o kadar yapmaz :))) oysa sabah rüya gibi başlamıştı akşam kabusa döndü. Nasıl bir açlıksa artık 10 kanat yedim kfc 1 bardak da kola net yani
Ben devam ederim sorun yok sadece düğün hazırlıklarından fırsat buldukça gelebilirimArkadaslar soyle dusundum.
Madem boyle tatlis bir grup olusturduk...
Ikinci yarisma 13 Haziranda bitiyor ve bir hafta ara veriliyor. 20 Hazirandan 1 Agustosa kadar 6 haftalik bir yarisma daha yapilabilir. Bazilari korumada katilir, bazilarinin hala vermesi gereken kilolar olur. Tarti resmi disinda kurallar daha da esnetilebilir.
Ben planladigim islerden dolayi o yarismada cok aktif olacagima soz veremem ama tabloya bilgileri girebilirim. Zaten grup uyelerimiz belirli ve onlar bu isi biliyor.
Onun disinda spor yarismasi da aktif kalabilir.
Kimin dugunu kiz sen evli degilmiydin.Ben devam ederim sorun yok sadece düğün hazırlıklarından fırsat buldukça gelebilirim
Ayyyy kız kfc benim zayıf noktam vallahi her lezzete hayır derim ama ona gelince duvara tosluyorum yaVur dedik oldurmussun fatma sen ve kfcc hic beklemezdim.
Lahmacun yine iyiydi be canim.
He ben evliyim canım da sünnet düğünü var benim sıpaların:)) sünnet annesi olmak çok zor buralarda gelin olsan daha iyiKimin dugunu kiz sen evli degilmiydin.
Yani oldugu kadar, topik burada isteyen istedigi zaman girer.
Fatmadan beklenmeyecek hareketler .Ayyyy kız kfc benim zayıf noktam vallahi her lezzete hayır derim ama ona gelince duvara tosluyorum ya
Bir de cocuklarina sor onu ahaha.He ben evliyim canım da sünnet düğünü var benim sıpaların:)) sünnet annesi olmak çok zor buralarda gelin olsan daha iyi
Bize kalsa biz yapmayacağız da işte büyüklerimiz istiyor işte. Sünnet oldular aslında ikisi de ama işte düğünde olacakmış.Fatmadan beklenmeyecek hareketler .
Bir de cocuklarina sor onu ahaha.
Sağımız solumuz tuzak arkadaş yoksa biz incecik oluruz da:))) hep çevre hep çevre anacımIzledigim dizilerde kahve icmeyen yok. Ben birakicam da o beni birakmiyor .
Getirinnn banaaaa bir hindibaaaa ahaha.
Yapamiyorum ya hindiba kesmiyor beni.Sağımız solumuz tuzak arkadaş yoksa biz incecik oluruz da:))) hep çevre hep çevre anacım
Eltin niye yemek yaptım gel yiyelim demiyor...Eltim aradı yemek yapsan da gelip yesek diye
Ben diyetden kaçtıkça
Bulgur pilavı
Etli türlü yemeği
Yoğurtlu çorba
Salata yaptım
Ben sadece türlü ve salata yicem tabi
Şeker var mı içinde yoksa bi zararı olmaz benceYapamiyorum ya hindiba kesmiyor beni.
Latte icmeyince cok mutsuz oluyorum.
o elti çünkü ben gelin misim o eltiymisEltin niye yemek yaptım gel yiyelim demiyor...
oh çok güzel yapmışsın :)Bu arada bıraktım ev işini çıktım dışarıya deniz kenarı geziyoruz