- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.201
Nerelerden geldik biz. Gecen sene 75 . 3 kiloydum. Bir 10 kilo baya farkediyor.Ahhh bizdende dusse o pantolonnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerelerden geldik biz. Gecen sene 75 . 3 kiloydum. Bir 10 kilo baya farkediyor.Ahhh bizdende dusse o pantolonnn
Evet yaa 90 ı gormustum bende.Nerelerden geldik biz. Gecen sene 75 . 3 kiloydum. Bir 10 kilo baya farkediyor.
Ahh simdiki aklim olsa 48 lerden 80 lere cikar miydim. Hic unutmuyorum 61 deyken diyete baslamistim baktim 64 65 olmusum. Sonrasi da geldi iste.Evet yaa 90 ı gormustum bende.
Sindi 7 daha diyorum.
Sonra belki devami
Tarcinli sut icBen acıktım
İyi gecelerBen kacarr
Sabah arkadaslarla kahvalti oncesi spora gitmem icin erken kalkmaliyim.
Herkess once nefsine sonra eline ve ağzına sahip çıksın
Yoksa o dötler basenler bize sahip olacak.
Haydeee kaćtimm
48 miiiiAhh simdiki aklim olsa 48 lerden 80 lere cikar miydim. Hic unutmuyorum 61 deyken diyete baslamistim baktim 64 65 olmusum. Sonrasi da geldi iste.
Bugunku menuyu begenmediniz ya. Onun arasinda cikolatalar , mochalar , helvalar, nutellalar , meyve sulari , kolalar , cipsler abur cubur ne ararsan vardi.
Bu saatde artık birşey içmem :) kivranicam artık yapacak birşey yok :)Tarcinli sut ic
Proteinli sut ic 1 cay bardagi 1 yudum vs.Bu saatde artık birşey içmem :) kivranicam artık yapacak birşey yok :)
Ben de ama sebebini biliyorum galiba.Ben acıktım
Cik cikkBen kacarr
Sabah arkadaslarla kahvalti oncesi spora gitmem icin erken kalkmaliyim.
Herkess once nefsine sonra eline ve ağzına sahip çıksın
Yoksa o dötler basenler bize sahip olacak.
Haydeee kaćtimm
Ben kivranmadim bugun yedim ama hala kivraniyorum.Bu saatde artık birşey içmem :) kivranicam artık yapacak birşey yok :)