- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.681
Shock diyet yolunda her sey mubahtir. 59 kiloya giden her yolu denerim.Hal hatır sor tabi ama iç beni diye gözyaşı dökerse kanma dıygu sömürüsü herşeyi deneyebilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Shock diyet yolunda her sey mubahtir. 59 kiloya giden her yolu denerim.Hal hatır sor tabi ama iç beni diye gözyaşı dökerse kanma dıygu sömürüsü herşeyi deneyebilir![]()
Bizim de kendi capimizda bir suru sorunumuz var.Evlenince yine sana kaliyor. Evlilikte cok matah bi sey degil yani.
Yok ben evlilere bir şey demiyorum da evliler bekarsın aman sen de diyorlar, ona bozuluyorumA AklinYolu1
Kiz adin ispikciye cikacak topikte demedi deme.
Gunaydin topragim derken , ayni memleketten misiniz.
Arada mutfaga gidip nasilsin diyorum.
Cok kararliyim su uc gun bakalim. Saat daha erken.![]()
Hepsinin kendine has zorluğu var Lucy nin dediği gibi akşam yemeği yapmasan dışardan söylesen sorun çıkmaz ama evli olunca yemek yapmıyorum diyemiyorsun... çalışırsan ne ala ama birde çalışmıyorsan yandın... tüm gün evde afedersin bi taraflarını büyütüyon oluyor... yoksa ikisi de aynı telaşe sen öyle diyenlere bekarlar da yemek yiyip ev temizliyor de siz nasıl bi bekarlık yaşadıysanız artık öyle zannediyorsunuz de geçsin... Bende evliyim ama evlenince bi tatafları kalkan hatunları anlamıyorum sanki atomu parçalıyorlarEvlenince yine sana kaliyor. Evlilikte cok matah bi sey degil yani.
Yok ben evlilere bir şey demiyorum da evliler bekarsın aman sen de diyorlar, ona bozuluyorumA AklinYolu1
Dedi kodu değil o bilgi paylaşımıOysa dedikodudam ve ispikten hic hoslanmam. Hemsehri sayiliriz. Izmir'e gitmisligim var. Hayalim de orda yasamak var zaten
![]()
Evlenince yine sana kaliyor. Evlilikte cok matah bi sey degil yani.
Yok ben evlilere bir şey demiyorum da evliler bekarsın aman sen de diyorlar, ona bozuluyorumA AklinYolu1
Oyle bi smiley var miymis ya. Hic haberim yok.Oysa dedikodudam ve ispikten hic hoslanmam. Hemsehri sayiliriz. Izmir'e gitmisligim var. Hayalim de orda yasamak var zaten
![]()
A dan Z ye tamamen ansiklopedik bilgi.Dedi kodu değil o bilgi paylaşımı![]()
35 bucuk.Sen bekar misin ? :) oh keyfini cikar. Simdiki aklim olsa 35:ten önxe evkenmezdim![]()
Sen bekar misin ? :) oh keyfini cikar. Simdiki aklim olsa 35:ten önxe evkenmezdim![]()
Tamam, kulağıma küpe ettim Fatma can. Bizim bu N nscckts nerde?Hepsinin kendine has zorluğu var Lucy nin dediği gibi akşam yemeği yapmasan dışardan söylesen sorun çıkmaz ama evli olunca yemek yapmıyorum diyemiyorsun... çalışırsan ne ala ama birde çalışmıyorsan yandın... tüm gün evde afedersin bi taraflarını büyütüyon oluyor... yoksa ikisi de aynı telaşe sen öyle diyenlere bekarlar da yemek yiyip ev temizliyor de siz nasıl bi bekarlık yaşadıysanız artık öyle zannediyorsunuz de geçsin... Bende evliyim ama evlenince bi tatafları kalkan hatunları anlamıyorum sanki atomu parçalıyorlar![]()
Hepsinin kendine has zorluğu var Lucy nin dediği gibi akşam yemeği yapmasan dışardan söylesen sorun çıkmaz ama evli olunca yemek yapmıyorum diyemiyorsun... çalışırsan ne ala ama birde çalışmıyorsan yandın... tüm gün evde afedersin bi taraflarını büyütüyon oluyor... yoksa ikisi de aynı telaşe sen öyle diyenlere bekarlar da yemek yiyip ev temizliyor de siz nasıl bi bekarlık yaşadıysanız artık öyle zannediyorsunuz de geçsin... Bende evliyim ama evlenince bi tatafları kalkan hatunları anlamıyorum sanki atomu parçalıyorlar![]()
Kedi annesiyim deyince babalari da var diye düsünüyor insanPuhahaha ahan da![]()
Yok benimkiler yetim :))))))))))Kedi annesiyim deyince babalari da var diye düsünüyor insan![]()
Oy öyle deme . Analari olsun yeter onlaraYok benimkiler yetim :))))))))))
Ben tamamem uydurdugum atmasyon shock diyetimle devam ediyorum. Bakalim yarin kac cikicam. Ise yararsa kola nin sirri gibi kendime sakliycam.Kızlar ben sabah kahvaltı yapamadım. Bir sütlü kahve bir sade soda içtim. Şimdi de chia tohumlu yoğurt yiyorum. Öğlen ne var bakacağım.
Size komik bir görüntü göstereyim. Şimdi benim en büyük kızla sonradan aileye giren en küçük oğlum kıskançlar. Beni paylaşamıyorlar. Dün gece tam yattım oğlan gelip kucağıma yattım, kız da yanımdaki komidine çıkıp boyun büktü. Üzüldüm, oğlanı indirip bu sefer kızı aldım. Arkadan da oğlan boynunu büktü. Ya beni öldürüyorlarOy öyle deme . Analari olsun yeter onlara![]()