- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıraz senle ugrasayım mıBeni sevmeyen bu grupta kalmak zorunda degil.
Sakin davrandim, yarisma disi teklifini sundum . Kabul etmediler. Iyi niyetli olsalardi , bu teklifi kabul ederlerdi. Sonucta hala listedesin ve carsamba gunu bildirim yapabiliyorsun. Kupa yok , ceza yok, kural yok... Eee istediginiz her sey demek ki. Bu teklif neden kabul edilmez de, kendi kurallari dikte edilir hic anlamam.
Ben iki kisi gittigi icin kurallari degistirmedim. Aramizdan bazilari benim yuzume gulup bu nahos mesajlari begenebiliyor. Demek ki tarzim begenilmiyor. Eee oyle ise yarisma da kati kurallarin geregi yok.
O kurallar benim icin degil, kilo almamaniz icin yaratildi. Yoksa 2 kilo al , 2 kilo ver, seklinde gidilirse totalde kilo verilmis olmaz. Sadece vucudunuzu yipratirsiniz.
Neyse burada koptugu iyi oldu. Boylelikle ben de zamanimi baska islere harcarim.
Carsamba gunu resim yuklemek hala mecburi. Dedigim gibi toplam yuzdeye bakilacak artik. Sadece devam edenlerle...
oyyyKızlar hatay usulü döner yedimÜzgünüm. Yine de 1500 kalori olmadı aldığım ama olsun
![]()
Zaten acayip spor yaptım bugün biraz da ona güvendim yerkenoyyy
afıyet olsun
yedıklerın sıfa olsun kas olsun yaglar gıtsın
hareketle tolere edersın
Zaten acayip spor yaptım bugün biraz da ona güvendim yerken![]()
Ortmenim nisa cok kilo veriyo moralimizi bozuyo ama yaaaaya cok mutlu oldumtesekkur ederım
tam regl zamanım tartıldım muthıs odemlı olurum o donem yoksa daha fazla vermıs cıkabılırdım tartıda sansızlık oldu bu hafta oyuzden daha cok guvenıyorum kendıme
sonuna kadar ugrasıcam ben elımden gelenı yapımda bakalım ne kadar kılo verıcem
benden yenı bır ben cıkacak :)
kuvvet antremanlarına çalışırsan devam ediyor ağırlık vs olduğunda. kardiyo anlık yakıyor ondan daha çok yakıyormuş gibi görünüyor diye biliyorumıyıymıs
spor yaptıkdan sonra bı sure sonra bıle vucut kalorı yakmaya devam edıyormus dogru mu
benım spor ısını duzene oturtmam lazımkuvvet antremanlarına çalışırsan devam ediyor ağırlık vs olduğunda. kardiyo anlık yakıyor ondan daha çok yakıyormuş gibi görünüyor diye biliyorum
nihahahahaahOrtmenim nisa cok kilo veriyo moralimizi bozuyo ama yaaaa![]()
Affetmem bence fizigi, hangi konular vardi hatirlamasam da:))Sagol pegasus . Sana da gecmis olsun. Bu sene bi turlu kurtulamadik topluca.
Havalardan ve toplu tasima araclarindaki hijyen eksikliginden ileri geliyor.
Fizikten dekremsokola anliyor. Yok yok bizde.
![]()
Affetmem bence fizigi, hangi konular vardi hatirlamasam da:))
Ay tutamicam kendimi, kovmiyirim ulan:)))Şimdi beni kovirr misiniz??
ıyıymıs
spor yaptıkdan sonra bı sure sonra bıle vucut kalorı yakmaya devam edıyormus dogru mu