- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.001
Bilmemmi orda dıyet yapmak ne zordur.köfte yapiggg gızz gelminmiiii dıye bır ses duyabılırsın her an![]()
aynen oyle oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmemmi orda dıyet yapmak ne zordur.köfte yapiggg gızz gelminmiiii dıye bır ses duyabılırsın her an![]()
Kolay gelsin cnm.Kızlar selamlar sporumu yapıyorum şu an birazdan eve gidip patlamış mısır çay keyfi yapacağım. Whey proteinli süt çıkarmış salonda gördüm şimdi alıp içsem mi kafamda deli sorular. 190 kcal 30 gr protein
A AklinYolu1 cnm yenı kuralları okudum mesaj zorunluluğu harıc dıgerlerı sorun degıl.daha öncede dedıgım gıbı fırsat buldukça gelıyorum zaten.bu kurala uyamazsam atacanmı beni![]()
hıc bırsey yazamasan bana yaz ben burdayımA AklinYolu1 cnm yenı kuralları okudum mesaj zorunluluğu harıc dıgerlerı sorun degıl.daha öncede dedıgım gıbı fırsat buldukça gelıyorum zaten.bu kurala uyamazsam atacanmı beni![]()
Yok cnm sıkıcılıktan degıl ,daha fazla yazmak banada ıyı gelıyor .Haftalik toplam mesaj atamiyor musun , 70 i tamamla bugun.
Kiz o kadar mi sıkıcıyız.Benim simdi atesim var mesela ona ragmen geliyorum.
![]()
iki hanek ederik demi amahıc bırsey yazamasan bana yaz ben burdayım
ıkı lafın belını kırarız
Şimdi babaları götürdü küçükleri benimde büyüğüyle matematik öğrenmem gerek ama ben burdayımcocukların yaramazlıklarını anlatyemegı nasıl yaptın anlat
Yok cnm sıkıcılıktan degıl ,daha fazla yazmak banada ıyı gelıyor .benimde Boğaz iptal ,beni bu güzel havalar mahvetti..
![]()
Şimdi babaları götürdü küçükleri benimde büyüğüyle matematik öğrenmem gerek ama ben burdayım![]()
cok gecmıs olsunBizde hava iyi de degil.Dun buz gibiydi. Ustune bir suru aksilik. Normalde gelen otobusler , gelmedi yukari yurudum. Otobus geldi yolda bozuldu otekine bindim.
Doktora gittim normalde 8 e kadar acik ama dun haberim yok kapaliydi. Hastaneden sonra dolastim oyle bos bos iste.
Sonuc: Atesim var bugun yatarim yatakta.![]()
cok gecmıs olsun![]()
Şimdi babaları götürdü küçükleri benimde büyüğüyle matematik öğrenmem gerek ama ben burdayım![]()
GecmişolsunBizde hava iyi de degil.Dun buz gibiydi. Ustune bir suru aksilik. Normalde gelen otobusler , gelmedi yukari yurudum. Otobus geldi yolda bozuldu otekine bindim.
Doktora gittim normalde 8 e kadar acik ama dun haberim yok kapaliydi. Hastaneden sonra dolastim oyle bos bos iste.
Sonuc: Atesim var bugun yatarim yatakta.![]()
Sagol pegasus . Sana da gecmis olsun. Bu sene bi turlu kurtulamadik topluca.GecmişolsunBurdada gece soguktu,2 numara yanımda yattı yorganımıda o aldı ben bı yerım açıkta uyuyunca kaptım hastalığı
![]()
Evet fonksıyonlardayız örtmenim
Bana bırde fızıkçi lazım kızlar![]()