- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.761
Heheyt be yaşa keptıııııın
A AklinYolu1 benden yana sıkıntı yok biliyorsun. Bence de adil bir durum. Öncelik kupa değil kilo vermek haftaya yine alırmışımsonra yine veririm ama cezadan kupa alamazmışım
Şaka şaka sende işe yarayan patates bana da yarıyor sanırım. Bi deneyeceğim. Yarın yine 3 günlük oruca başlıyorum. Bu sefer sahurda sadece su olacak senin if var ya onu uygulayacağım bakalım vücut be tepki verecek. Bu arada ben açlık çekmiyorum oruç tutarken iftarda da yediklerim yetiyor da artıyor o da orucun hikmeti herhalde
Çoh yahun hissediyrum altın günü komşummuş gibi :KK53KK de en yakin hissettiginiz uyeye sinsirella trump yazdi arkadaslar.
Ne zaman hatirlasam guluyorum.
Çoh yahun hissediyrum altın günü komşummuş gibi :KK53
Ahaha uıOnu da bir gun gri gormek isteriz.
Yakicam bu KK yi diye gelmesin sonra.Ahaha uı
Aha benim vücudum 25-26daki hatunun gibi ama bacaklarım daha kalın%25 e dusmem gerek.
Muhtemelen ben de oyleyimdir evet kotu malesefArkadaslar yag yuzdeme baktirdim bugun. %32 cikti. Kotu degil mi.
Aha benim vücudum 25-26daki hatunun gibi ama bacaklarım daha kalın
Muhtemelen ben de oyleyimdir evet kotu malesefama guvenirlir bu yerde mi olcturdun
Ben spor salonunda olcturmustum ayak yalin eline bisey tutusturuolar fln o sekilde olcen bi aletti A AklinYolu1 kilona gore fazla buldum yag yuzdeni de ondan sordumBenim vucud da recep ivedikten hallice.
Guvenilir bir makineydi bence. Ben evdeki tarti da olcuyor ama hic baktirmadim ona.
Ben spor salonunda olcturmustum ayak yalin eline bisey tutusturuolar fln o sekilde olcen bi aletti A AklinYolu1 kilona gore fazla buldum yag yuzdeni de ondan sordum
kalıcı degıldı cnm o kılolar.1-2 gun dıkkat et gıder tekrarEki Görüntüle 2129923
61.1 alinan 1.6 kilo saka gibi tamam uyamadim fln da bu kadar kilo alacak bisey de yemedim. Nefret ediorum bu durumdan
Afıyet olsunKizlar kahvaltida 2 yumurta ve yarim avokado yedim
Simdi ara ogun yaptik 1 havuc yarim mango ve 1 domates yedim
3 numaralar fenaymış%25 e dusmem gerek.
ellerine sağlık cnmGecen hafta kilo alanlar kupa haklarini bir sonraki arkadasa devrediyor. Elimden geldigi kadar adaletli davranmaya ve kilo almalari minimuma indirmeye calisiyorum.6 haftamiz kaldi artik 100 gram bile onemli.
1. @cgdmk 2.77
2. @fatma7454 2.11
3. @nscckts 1.91
5. @krizantem3 1.37
6.pegasus07 1.18
7. @Berin35 0.83
8. @kralicem77 0.14
9. @_Makaron_ 0.13
@krizantem3 gelecek hafta kupa alabilir.
@kralicem77 68.4 e dustukten sonra kupa alabilir.
@fatma7454 gelecek hafta kupa alabilir.
@tulipa 64.3 e dustukten sonra kupa alabilir.
@cgdmk gelecek hafta kupa alabilir.
M e g g 58.9 olduktan sonra kupa alabilir.
@bilinmeyenkullanici 56.8 olduktan sonra kupa alabilir.
A AklinYolu1 61.9 olduktan sonra kupa alabilir.
Verano_porteno 59.4 olduktan sonra kupa alabilir.
@kolera88 54.5 olduktan sonra kupa alabilir.
@kremsokola 62.1 olduktan sonra kupa alabilir.
Kilo alanlar artik siralamaya girmiyor.
A AklinYolu1 -0.65
Verano_porteno -2.69
@kolera88 -0.37
@kremsokola -0.48
@tulipa -0.15 (Bana gore 100 gram almissin tulip. )
4 kupa neyine yetmiyor.ellerine sağlık cnm
Orda 1 kupa kalmış yazık üzülmezsin yaz bana hatrı kalmasın
Açım aç ne görsem gömesim var4 kupa neyine yetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?