- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.241
grupta kupası olmayan bi ben varmışımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boy kiloya göre kilo vermeYa ben ne hesaplayacaktim unuttum .
Boy kiloya göre kilo verme
Haftalık kilo verme
En hızlı kilo verme :)
oran hesaplicaktin unuttun ya :) olmayacaklari yazıyorum ki hatırla diyeNe yazdigini anladin mi nisacim.
Ayyyy maşallahhhhhh nazar değmesin :)Dur sana kendi saçımı göstereyim kumral ton olarak bebimki kapicino kumral
Eki Görüntüle 2127584
Tamam canim saka yapiyorum. Ben buradan yururum. Bu sizi biraz oyalar.oran hesaplicaktin unuttun ya :) olmayacaklari yazıyorum ki hatırla diye
Senle ben 59.6 olsak yetiyomuş bak
grupta kupası olmayan bi ben varmışımmmm
Ben yaptım saçımı :) kuaförler yakıp bırakıyorAyyyy maşallahhhhhh nazar değmesin :)
Bunun tüp boyası var mı yoksa kuaför işi mi çünkü aralarda ışıltılar var gibi :)
Kafamizi keselim derken , malzemeden calacaksin dimi.Senle ben 59.6 olsak yetiyomuş bak
O değil de kafamızı kesip foto paylaşsak olmaz mı ya önce sonra yaparız finalde hem
Benimde yok ki :)
Diyarbakir karpuzu. kremsokola yine mi sen.Ben yaptım saçımı :) kuaförler yakıp bırakıyor
Kapicino kumral satılıyor birçok markada
Araya attiklarimda koyu sarı
Çok ince ve çok az atınca güzel duruyor biraz abartsam karpuz deseni olur diye az yaptım :)
Diyarbakir karpuzu. kremsokola yine mi sen.
Aa hangi markalarda var koyu yapıyor mu saçı ben buraya saç rengimi atabilirim koyu zaten ben siyah değil de tatlı bi koyu olsun derdindeyim:)Ben yaptım saçımı :) kuaförler yakıp bırakıyor
Kapicino kumral satılıyor birçok markada
Araya attiklarimda koyu sarı
Çok ince ve çok az atınca güzel duruyor biraz abartsam karpuz deseni olur diye az yaptım :)
Hee kafamı kesip öyle tartılcamKafamizi keselim derken , malzemeden calacaksin dimi.
Paylasan paylasabilir tabi. _Makaron_ butun hayatini biliyoruz. Sokakta gorsem tanirim. kremsokola da
Ilk sayfaya baksana 4 tane var senin.
Hee kafamı kesip öyle tartılcam
Ben kimseyi tanımıyorum ya :)
Ya herkes paylaşsa menü yorumlar gibi yorumlardık en azından mesela bilinmyen kullncı baya zayfmış yani görmsem kilolu sanardım :) aa varmş hakkaten dünyadan haberm yok :)
Kaç kalori 400 sayfa okumakEee 400 sayfayi okuyacaksin o zaman.
Ben niyeti bozdum , patates kizartmasi yemeye gidiyorum.
Kaç kalori 400 sayfa okumak
Hee git ye