- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.121
Yaaa kaçıncı günün benim 2 bitti ripped ne daha mı zor
8. gunum L1. 21 gun yapacagim. ripped daha zormus diyorlarr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kaçıncı günün benim 2 bitti ripped ne daha mı zor
Tamam uyumadan yaparım çünkü kalkamam yerimden sonraHadi sana 15 dk yaptim. Bu da sana son teklifim. 15 dk sonra gel burdayiz.
Niye ya 62 kg kotu mu
Bak bu sefer kuserim sana .Tamam uyumadan yaparım çünkü kalkamam yerimden sonra
Hayır olmaz
Etliyim butluyum mutluyum yazacaksın özgüvenli hatun mod
Yapıcammmmm küsme kankaaaBak bu sefer kuserim sana .
Onu kilo alip ceza alanlara yazdiralim. Yeni ceza bu , katlamali geliyor.
Cezama hazirim diyorsun.Yapıcammmmm küsme kankaaa
Ahahah olurrr bende hep yazar bu
Her zamanCezama hazirim diyorsun.
Bi Hannaz bi sen.
Çok çok teşekkürler dışardan böyle görünmek harika ciddenB bilinmeyenkullanici ne demek canim dusuncemi soyledim , gencsin guzelsin fitsin ne kompleksi. Birak kompleksi baskalari yapsin :)
stilistim ol beni bastan yarat
vaaaay superBen bugun iki bluz , birinin kolyesi bilem var , bir esofman ustu aldim. Her birinin tanesi 3 sterlin, iki de latte onlar da 3'er sterlin. Degisik ulke.
Iki hafta sonra degisime hazirim.
Elastik kot pantolonum bol gelmeye basladi, 40 beden kendisi. Elastik stretch kot giyenler beni iyi anlar.
gunluk hayatı etkıler halsızlık bas agrısı ıstahsızlık kansızlık batım bolgesınde agrı asırı sinirlılık halı gıbı belırtılerı vardır hatta sarılıkBir şey soracağım Akdeniz anemisi nasıl bir hastalık günlük hayatı etkiler mi olan var mı aranızda
İştahsızlık mıııı hiç yaşadığım bir durum değil korktum ben de Dr diyince ama bu belirtilerin çoğu bende yok gibi. Internette çok bilgi kirliliği var ondan size sordum direkgunluk hayatı etkıler halsızlık bas agrısı ıstahsızlık kansızlık batım bolgesınde agrı asırı sinirlılık halı gıbı belırtılerı vardır hatta sarılık
Tasiyiciysa pek bi sikintisi yok, sadece kansizlik ve yorgunluk.Bir şey soracağım Akdeniz anemisi nasıl bir hastalık günlük hayatı etkiler mi olan var mı aranızda
ben tasıyıcıyımİştahsızlık mıııı hiç yaşadığım bir durum değil korktum ben de Dr diyince ama bu belirtilerin çoğu bende yok gibi. Internette çok bilgi kirliliği var ondan size sordum direk
Nakil mi ben böyle ciddi bir şey olduğunu bilmiyordum ailemde de hiç görmedim ama kan değerlerimi hiç beğenmediTasiyiciysa pek bi sikintisi yok, sadece kansizlik ve yorgunluk.
Akdeniz anemisi ise o baya ciddi, bildigim tasiyicilara hamileyken test falan yapiyolar. Omur boyu kan nakli gerekiyo cunku.
Aynen daha büyük bir hastaneye yönlendirdi testi varmış onun ayrı onu yaptır dedi yanlış anlamadıysam ama demir ilacı da verdi annem de o testi yaptırmadan içme ilacı diyor kararsız kaldımben tasıyıcıyım
arap ve turkmen kırmasıyım onlarda genetık olan bır durum bu
doktor suphelenınce kan tahlılı ıstedı degıl mı