- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.701
koftehorlarerkekler cok sansli bu konuda. Benim erkek arkadasimla boyumuz kilomuz yakin baya. Ama yapisal olarak onlar daha kasli tabiki. Oyle olunca metabolizmalari daha hizli, daha fazla kalori yakiyolar
Ay benimki ustu ciplak aynanin onune gecip kaslarini sisiriyo nispet yaparcasinakoftehorlar
bırde gorsen sabah bana tartının resmını atıyor yıne kılo vermısım dıye
Ay benimki ustu ciplak aynanin onune gecip kaslarini sisiriyo nispet yaparcasina
Cunku o bir erkek. Onlarin kalori alma miktari daha fazla. Biz ancak ekrandaki dondurmayi yeriz.pekı bırı bana su adaletsızlıgı acıklayabılır mı
esımle kahvaltı ve aksam yemegı ortak aynı yıyoruz
o ekstradan oglen yemegıde yıyor ne ıstersen ye dedım cunku cok aktıf calısıyor gunde 10 bın adım attıgını bılırım adımsayarı var
oglen de kebap dürüm falan yıyor yanı
adam 2 haftada 8 kılo verdı
neden acaba
ben de diyarbakir karpuzu gibi gogsum olsun demiorum ama soyle bir greyfurt, yok efenim mango bunlar sevdigimiz meyveler
Gobek bizde de bolca mevcut canim. Ama kolunu falan sisiriyo boyle iste ayna karsisinda, su sekilneyse kı bız esımle hala gobeklerı tokusturuyoruz
Gobek bizde de bolca mevcut canim. Ama kolunu falan sisiriyo boyle iste ayna karsisinda, su sekil
Dusunsene salonda soyle bi adam
Ya sorma bi arkadasim var kiz baya zayif ama gogusleri DDD kup. Gozlerimi alamiyorum yani, lezbiyen sancak beniNiye ya o da guzel 38DDD
Ay canisiii yaslandi biraz ama olsun:))Benimbir erkek arkadasim bile yok resim koyup size nispet yapayim ama ex - sevgilimi koyabilirim. Boyle biri ciksin gelsin uzak dogu sporu bilmese de olur.
Benimbir erkek arkadasim bile yok resim koyup size nispet yapayim ama ex - sevgilimi koyabilirim. Boyle biri ciksin gelsin uzak dogu sporu bilmese de olur.
Oyle canim steroidli bu adam. Aynen ben de guluom zaten ayna onundeki pozlara denk gelincetovbeler olsun
yastık fırlatırdım ayna onunde kendıne boyle baksa artiiizzz artiizz
salonda hıc boyle adam gormedım gıttıgım zamanlar ama gorseydım gulerdım gıbı gelıyor
hava basıp sısırılmıs tekerlek gıbı
nıyeyse bana bukadar kaslı ınsan cok suni gelıyor ya
Ay canisiii yaslandi biraz ama olsun:))
ben robbie williamscıyım
o babasıBourne identity ile taht kurdu gonlume. Kac kere izledigimi saymadim. Gitmis bir barmaid ile evlenmis cok da mutlu.
Intihar eden mi.
Sarkici yi mi diyorsun kiz.o babası
unlu aktor olan
baba ogullar
Karisi da turk kokenli bak, seviyo bizim memleketi demek:))
ayneenSarkici yi mi diyorsun kiz.
evet karısı turkKarisi da turk kokenli bak, seviyo bizim memleketi demek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?