- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.621
Inanir misin aklinyolu, ben tatliya hic duskun degilim:) ozellikle sekerli kahveleri hic sevmem, midemi bulandiriyo. tabi simdi bi fistikli baklava falan olsa acayip gomerim de aramiyorum yani:)) o konuda sansliyim. benim zayif noktam yagli/tuzlu seyler, cips vs.Evet aynen yakaladin beni. Insulin direncim olmasa mocha icerim ben . Bi kirilsin goreceksiniz.
Inanir misin aklinyolu, ben tatliya hic duskun degilim:) ozellikle sekerli kahveleri hic sevmem, midemi bulandiriyo. tabi simdi bi fistikli baklava falan olsa acayip gomerim de aramiyorum yani:)) o konuda sansliyim. benim zayif noktam yagli/tuzlu seyler, cips vs.
Iki ay cik.
Butun zamanlarin favorisi. Ne zaman gorsem gulerim.
benımde yemeyecegım sey yokturInanir misin aklinyolu, ben tatliya hic duskun degilim:) ozellikle sekerli kahveleri hic sevmem, midemi bulandiriyo. tabi simdi bi fistikli baklava falan olsa acayip gomerim de aramiyorum yani:)) o konuda sansliyim. benim zayif noktam yagli/tuzlu seyler, cips vs.
Ben hepsini seviyorum ya. Cips, patlamis misir, tatli , yas pasta, kilo almasam yerim yani. Bugun mandalina ya bile yan gozle baktim. Kahretsin.
Bi sebzeyi aramam iste . Hayatimda olmasa da olur.
Bana soyle bi aile boyu cips olsun, yaninda da dip sos offf. Beni oraya koyun, 1 hafta sonra alin:)
kahve kahve dedınız canım cektı kahve yaptım
Benim evde cumartesi geceden kalma pizza varIyi ki pizza demiyorum. Sali gecesi facia
patates kızartmasından sonra mıdem kazınmaya basladı bıleIyi ki pizza demiyorum. Sali gecesi facia
Benim evde cumartesi geceden kalma pizza vargunlerdir buzdolabini her actigimda bakisiyoruz...
patates kızartmasından sonra mıdem kazınmaya basladı bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?