- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.641
kendımı suan motıve etmek ıcın 44 beden elbıselere bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vermem lazım ama sanırım 93.9 dan asagı dusemem
hareket ettım az yedım ama bu hafta olmadı sankı
kahvemı ıcıp yapıcam yatmadan onceFarkinda olmadan dusuyor insan. Leslie 15 dk yi yaptin sabah dimi bi de aksam yapsana. Ben de yapayim simdi.
O hain aldi zaten xxl pizzayi...Erkek arkadasina devret onu.
Benim annem de 40-41 giyiyo, internetten aliyo sanki baya, trendyoldan falankılomla bırlıkte ayakta ıncelseydı keske
41 no ayakkabı bulmakta zorlanıyorum
hep ozel yapım
kahvemı ıcıp yapıcam yatmadan once
hergun duzenlı yapıcam acıkcası tek basına dıyet yetmıyor kendımı daha toparlanmıs hıssetmek ıstıyorum buna ıhtıyac duyuyorum
kılomla bırlıkte ayakta ıncelseydı keske
41 no ayakkabı bulmakta zorlanıyorum
hep ozel yapım
O hain aldi zaten xxl pizzayi...
model sınırı var tarzıma yasıma uygun cok zor malesefBenim annem de 40-41 giyiyo, internetten aliyo sanki baya, trendyoldan falan
dızım ıyı bugun :)Dizin agriyor diye ilk sayfadakinin 15 dk sini yap. O biraz daha az yoruyor.
Ben yaptim bitti bile.
40 a duser o.
XXL kullanmiyoruz S deseydin. Italian alin alacaksaniz o daha ince.
Hadi bakalim bekliyorum. :)dızım ıyı bugun :)
sımdı yapmaya baslıyorum
Ben direk yememeyi tercih ediyorum, onu uzaktan sevmek asklarin en guzeli:))Dizin agriyor diye ilk sayfadakinin 15 dk sini yap. O biraz daha az yoruyor.
Ben yaptim bitti bile.
40 a duser o.
XXL kullanmiyoruz S deseydin. Italian alin alacaksaniz o daha ince.
Anladim, zor valla. Burda bi outlet zinciri var, baya luks markalarin gecen sezonlarini cok uyguna satan. Orda buyuk numaralar sansli oluyo iste, 37ler 38ler hemen bitiyo cunku. Annem ziyaretime geldiginde cildiriyo, durduramiyoruz:))model sınırı var tarzıma yasıma uygun cok zor malesef
genelde ortopedık denılen tarzda
yada babet
Ben direk yememeyi tercih ediyorum, onu uzaktan sevmek asklarin en guzeli:))
Olculu yiyebiliyosan ne guzel. Ben insan gibi yemiyorum ki. Lahmacun mu yicem, 4 tane kafam kadar lahmacun yiyorum. Ondan sonra kilo aliyorum tabi:))Yani size komik gelecek ama 2015 de , 15 kilo verdigim zaman pizza da yiyordum lahmacunda doner de. O zaman salata da yerdim yaninda. O kiloya dustum dondurma yedigim halde korudum.
Tabi ki hazin son kolayla geldi. Hava sicakti , bi tane daha filan nurtopu gibi insulin direnci.
Olculu yiyebiliyosan ne guzel. Ben insan gibi yemiyorum ki. Lahmacun mu yicem, 4 tane kafam kadar lahmacun yiyorum. Ondan sonra kilo aliyorum tabi:))
Benim gozum ac ya, patlayana kadar yemek istiyorumBir bilemedin bir bucuk onu gecmezdim ama insulin direncinden sonra tencere bitirsem ne fayda.
Benim gozum ac ya, patlayana kadar yemek istiyorum
Tricep dipsDun bi resim koymustum , sandalyeli o hareketin adi ne biliyor musun.
Tricep dips
Bi ara body beast diye bi agirlik programi yapiyodum da ordan ogrendim cogu hareketin ismini:)Sagol ay cok eksigim bu konuda. Benim zamanimda bi tek mekik ve sinav vardi.