- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.421
Yok canim biz bu sene basaricaz tamam daha onceden cuvallamis olabiliriz ama vericez artik :) Aksini dusunemiorummmKiz biz de subatta basladik.
Diyorum iste dinlemiyor. Leslie de kilo verdiriyor yani.
ayy okadar yapamam yoruluyorum dıye yapmıyorum zaten trampolını yapma sebebım o daha az yorup daha cok hareket ettırıyor
ılk sayfadakı 1. ve 3. vıdeolar guzel
Senin boy kacti.Yok canim biz bu sene basaricaz tamam daha onceden cuvallamis olabiliriz ama vericez artik :) Aksini dusunemiorummm
158 seninYarim saatle basla sonra, bir hafta sonra arttirirsin. Arttirmak isteyeceksin kendimden biliyorum.
Senin boy kacti.
158 senin
Himmm kupalarla bi alakasi yok ama dimi o yine hafta uzerinden mi olacak168. Nas da 172. Bu hafta kilo ve kilo verme ortamalasini da alalim diyorum.
Himmm kupalarla bi alakasi yok ama dimi o yine hafta uzerinden mi olacak
super olur168. Nas da 172. Bu hafta kilo ve kilo verme ortamalasini da alalim diyorum.
super olur
aynen guzel dusunmussun 7 hafta sonra yokum dıyorsun senden sonuna kadar faydalanalımGrubun kilo ortalamasi. Grubun kilo verme ortalamasi
Kisinin kilosu , kisinin kilo verme ortalamasi gibi.
Ben de en azindan size destek olmak icin kalmak isterdim ama sorunlari biliyorsun.aynen guzel dusunmussun 7 hafta sonra yokum dıyorsun senden sonuna kadar faydalanalım
emegıne saglık
haklısın :)Ben de en azindan size destek olmak icin kalmak isterdim ama sorunlari biliyorsun.
Aman Tanrim ceza da ceza olsa.
7 hafta sonra 10 kılo vermıs olmak ıstıyoruum
Kaptan bizi heryonden sikistirio masallah :)Ben de en azindan size destek olmak icin kalmak isterdim ama sorunlari biliyorsun.
hıc ıskender ye cezası vermıyorsun ama
Kaptan bizi heryonden sikistirio masallah :)
Hayirdir nie yoksun
Konu dallamali biraz aciklarsam topigin huzuru kacar . Bunu yapmak istemiyorum.Evet A AklinYolu1 niye yoksun 7 hafta sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?