- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.361
keske bı krem olsa nereye sursek orayı ınceltse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mentalist izlerken kendimi yoramam , Red John a konsantre olmam lazim. Hangi sezonda cikacak acaba. 3. sezonda tik yok. Leslie yapicam yarin.
oturdugun hatta yattıgın yerde bıle hareket edebılırsın ben mesela mentalistı ızlerken bı yandan sag tarafıma duz yatmıs sol bacagı yukarı asagı karın ıcıne cek bırak yapıyorum
Eki Görüntüle 2121901 Eki Görüntüle 2121902
ıste boyle :)
Mentalist izlerken kendimi yoramam , Red John a konsantre olmam lazim. Hangi sezonda cikacak acaba. 3. sezonda tik yok. Leslie yapicam yarin.
bende 2. sezon bıtmek uzere sen 3. sezon bolum kactasın
aynen2. bolum daha . Bana yetismissin. Sezon sonlarinda tattirmalik red john u veriyorlar. Sonra tik yok.
Yani evet onun uzerine dizi devam etseydi daha hos olabilirdi. Perception u da izle o guzeldi.aynen
ama ben hıc red john nun bulundugunu hatırlamıyorum ya mentalıstde hıc aklıma gelmıyor hep bı adım ondeydı hep jane ıle resmen dalga gecıyordu dıye hatırlıyorum
o gulumseme ısaretı resmen sinir bozucu degılmı
supernatural da fena degıl bıde finger lı mıngerlı bır dızı daha vardı oda cok guzeldı tam hatırlayamadımYani evet onun uzerine dizi devam etseydi daha hos olabilirdi. Perception u da izle o guzeldi.
nıce guzel yıllara dogum gunu kutlu olsun :)Slm kızlar buhün oğlumun dogumm günü
Menü B bilinmeyenkullanici sabah
1er dilim peynir ve ekmek 5zeytin domates havuç çay
Ara 1kahve 1kare bitter
Öğle
5yk yeşil mercimek 1kase yogurt 1dilim tbekmek
Akşam çok kritik işler olabildiğince hafif atlatmaya çalışcam
Su 2.5lt
R roxen 10000 adım tamamladım +ev temizliği bugünlük spor bu malesef
Slm kızlar buhün oğlumun dogumm günü
Menü B bilinmeyenkullanici sabah
1er dilim peynir ve ekmek 5zeytin domates havuç çay
Ara 1kahve 1kare bitter
Öğle
5yk yeşil mercimek 1kase yogurt 1dilim tbekmek
Akşam çok kritik işler olabildiğince hafif atlatmaya çalışcam
Su 2.5lt
R roxen 10000 adım tamamladım +ev temizliği bugünlük spor bu malesef
Muttapa7555 oglunun nice yaslari olsun, akilli , mutlu , saglikli olsun ins.
N nscckts hemen 1 kilo gitmis tebrikler
A AklinYolu1 ben de de katilirim sekersiz beslenmeye. Hatta arttirip gluteni de kesiorum ama meyvesiz kalamam. Tabi 3 gun sonra baslayabilirim
Super ama kendiminkini rafine sekersiz die degistiriorum izninle :)Blofunu goruyorum ben de meyveyi kesiyorum. Meyve sekeri fruktoz cok tehlikeli, ekmegi zaten yemiyorum verano.
Soyle yapalim.
A AklinYolu1 1. gun ekmeksiz , sekersiz , meyvesiz
N nscckts ?. gun sekersiz ,
Verano_porteno ?.gun glutensiz + rafine sekersiz
seklinde gidelim bu konu onemli cunku.
Super ama kendiminkini rafine sekersiz die degistiriorum izninle :)
Bizim de sekere karsi az da olsa bi durusumuz var.
ben hem glutensız hem sekersız hem yagsız hem tuzsuz hem ekmeksız hem meyvesız hazır paketlenmıs gıdalardan uzakBlofunu goruyorum ben de meyveyi kesiyorum. Meyve sekeri fruktoz cok tehlikeli, ekmegi zaten yemiyorum verano.
Soyle yapalim.
A AklinYolu1 1. gun ekmeksiz , sekersiz , meyvesiz
N nscckts ?. gun sekersiz ,
Verano_porteno ? .gun glutensiz
seklinde gidelim bu konu onemli cunku.
ben hem glutensız hem sekersız hem yagsız hem tuzsuz hem ekmeksız hem meyvesız hazır paketlenmıs gıdalardan uzak
suresız bır sekılde :)
o paketlenmıs gıdaların ıcınde bı madde varNormalde yag kullanmiyorum kullandigim zaman hindistan cevizi yagi kullaniyorum.
Tuzu ben de kestim.
Paketlenmis gida simdi dursun . O hazir corbalar isime yariyor. :))