Alkolik eşim ve evliliğimiz

30 küsur yaşındaki adamı siz düzeltemezsiniz.Hayatınızı kurtarın .
Yaralarınız için hpv baktırın tedavi olun .
Hayat kısa ve tekrarı yok .Başkasını sırtlamayın
Eşim şuan 43 yaşında babası da daha önce çok içki kullanmış 40 yaşında bulgaristan fan türkiye goc edince maddi zorluklardan bırakmış şuan sadece özel günlerde ve arada keyif için içiyor. Ornekolarar baba figuru olduğu için belki de böyle oldu bilemiyorum

AILELer ne dıyor bu duruma?

Biseyi olmadığını herkes kadar içtiğini söylüyor oysa hpt b hastası kendini öldürüyor buna seyirci kalmak istemiyorum

Allah kurtarsın arkadaşım
ama cidden tedavi olması gerekiyor.
olabildiğince yalnız bırakmayın gerekiyorsa bir merkeze götürün ekonominiz el verdiğince...

Geçen sene şubat ayında iki aileyedeartık çözüm bulamadigim için söyledim ailesi önce çok üzüldüler daha önce de bu kadar olmasa da dağıttığı dönemler olmuş bir iki nasihat verip kendi aranızda halledindüzgün içkiler kullan dediler eşime ve bana. Benim aol
Allah kurtarsın arkadaşım
ama cidden tedavi olması gerekiyor.
olabildiğince yalnız bırakmayın gerekiyorsa bir merkeze götürün ekonominiz el verdiğince...
Çok teşekkür ederim.keske kabul etse ailem maddi yönden tedaviyi ustleneceklerini söylediler ama tedavilik bi durumunun olmadığını söylüyor bunu kendine inandırmış ki bi kaç arkadaşı var araya soktum ikna etsinler diye onlar bile tedavilik biseyi yok seviyorsan destek olmalısın diyor ailesinden yardım istedim bizi de kendinizi de yıpratmayın boşanın kültürlerimiz uyuşmadı vs gibi saçma şeyler söylediler şuan onlarla da görüşmüyorum 5 aydır

AILELer ne dıyor bu duruma?
Ailesi karışmak istemiyor millet duyar işini kaybeder diye tedavi olayını hiç zaten ılımlı bakmıyorlar çocuk olsaydı duzelirdi diyorlar ve bosancaksanizuzatmayın oğlumun yaşı geçiyor tekrar ne zaman evlendircem bile dedi annesi.tek dertleri torun oğulları hasta umurlarında değil

Keşke tedaviyi kabul etse.bulundugu işi şehri değiştirse sizce bi faydası olur mu?
yatarak tedavi olsun, tamamen arınmadan çıkmasın. 1 2 bira içerim demiş ya 1 2 bira da içmesin, 1 2 diye başlar devamı gelir yine onun. Kendi isteğiyle bırakmak istemesi gerçekten bu bağımlılığı sonlandırmak istemesi lazım. Alkol arkadaşlarından o çevreden uzaklaşması lazım.. Ne kadar içen insan tanıdıysam alkoliklik anlamında, ben bu çevreden ayrılmadan bu alkolden kurtulamam diyordu. Yeni bir çevre edinip alkol almayan bu konularda özenli insanlarla görüşebilirsiniz. Aile büyüklerinden de destek alın bu konuda.

Ailesi karışmak istemiyor 3 sene önce ayakkabısının içinde esrar bile buldum sadece yılda bir iki kez sağlık için kullandığını ama evlendikten sonra hiç kullanmadığını onu da yolda yerde bulduğunu söyledi tabi inanmadım yolda vs bulduğuna.netten araştırdım çok nadir kullanımı gerçekten sağlığa faydalı şekeri dengeliyormus.alkol ise hayatımızı mahvetti

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Daha ne yapacaksınız? 13 yaş farkla evlenmek ayrıca bir hata zaten. Neredeyse kuşak farkı var. Çocuk da yoksa boşanın ve kendinizi kurtarın. Bu dünyaya başkalarının hatalarını düzeltmek için gelmediniz. İyi birisi olsa ve sizi sevse bu yaşadıklarınızı yaşamazdınız kendinizi kandırmayın...

ya Allah aşkına taze fasulye de insülini dengeler esrara mı kalmış. Bi de şöyle saçma sebepler sunmazlar mı.. Sizin bunu kabullenmeniz de tuhaf. Faydası zararından çok.

Adam alkolik olduğunu kabul etmiyor, e ailesi de kültürlerimiz uyuşmuyor boşanın demiş, ben size söyleyim bu adam düzelmez, DÜ ZEL MEZZZ! Üzgünüm ama bu budur.. Zorla alıp kliniğe yatıramayacağınıza göre ayrılmanız en mantıklısı.

O ortamda evlilik de yürümez çocuk da olmaz, barışmanız hiç mantıklı değil. Bir de iyiyken herkes iyidir zaten, önemli olan öfke anında kendini tutup iyi olmak, alkolik insan da onu yapamıycağına göre..

neyse ne artık, siz onu bırakın, kendinizi boşanmaya alıştırın. Napıcaksınız nasıl bi yol izliyceksiniz onlardan bahsedin.

neyse ne artık, siz onu bırakın, kendinizi boşanmaya alıştırın. Napıcaksınız nasıl bi yol izliyceksiniz onlardan bahsedin.
Öyle çetrefilli bi dönem ki bazen çok iyiyim stres yok sürekli kötü şeyler işitmiyorum yaşamıyorum uzakta çok daha iyiyim diyorum bi an geliyor 7 yılın vermiş olduğu alışkanlıklar duygusalliklar nereye aitim diyorum yanında olursam zorla da olsa içeceği miktarı içkisini dökerek içine su katarak azaltiyordum diyorum.iste zaman belki de sadece zaman ...

Ailemin oturduğu ev müstakil çatı katına 1arti1 bana daire hazırlıyorlar yakın olmalı istiyorlar ki zaten güzel bi isim olsada kira ve aidatlar diğer giderleri hesap ettiğimde zar zor gecinecegimidüşünüp bi süreliğine bu tekliflerini severek kabul ettim.malesef ki eşimle aynı iş yerininfarklı şubelerinde çalışıyoruz yani sürekli karşılaşmaya da kendimi hazirlamaliyim

Şimdi eve gidiyorum konuşmak için bakalım söz verdiği gibi mi herşey görmem lazım yoksa bu düşünceler beni iyi etmeyecek.evde yoksa da bi kaç kıyafet almam gerekiyordu alır çıkarım.

tedavi olmayı kendi istemeli
işiniz çok zor Allah Yardımcınız olsun

Yahu bu aileler bu sorunlu adamları neden hala evlendirmek için çabalıyor.
Bi kızın başı yanmış başka bi kızın başını yakmak istemek nedir ya.
Resmen al ben zapt edemedim gözüm görmüyor gönlüm katlanıyor sen zapt et.
Kendi kızları olsa kabul ederler mi acaba böyle damat.
Bide çocuk yap diye ısrar nedir.
O çocuk nasıl ortamda yetişecek? Nasıl bi babayla büyüyecek?
Hiç düşünen yok.
Yapsan yapmasaydın bana mı yaptın bilmiyor muydun kocanın durumunu derler.

çocuğunuz var mı?
ilk defa mı çıkıp gittiniz evden?
eğer ilk defa ise herkes 2 şansı hakeder diyelim
ama öncesinde aileniz bir görüşsün söz alsın

alkol tedavisini kabul etmediği için bunları yazıyorum

Benim babam bir ara çok içiyordu. Alkolik derecesinde değildi ama fazla içiyordu ve içtikçe saçmalıyordu. En son anca kanser olunca bıraktı. Bir insan ne kadar iyi olursa olsun içince sapıtanlardansa gerçekten çekilmiyor. Bence bir hastaneye götürün karaciğerine falan baktırın. Doktor belki ciddi problemler görür. O da babam gibi can korkusundan bırakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…